17 Beste gratis karaoke-software voor uw pc

Als je iemand bent die van zingen houdt en ervan droomt ooit je inspiratie te zijn, dan is karaoke een geweldige manier om je passie te koesteren. A Karaoke-software is zo ontworpen dat u de songteksten niet apart online of op uw smartphone hoeft te zoeken. Het enige dat u hoeft te doen, is de software downloaden, uw favoriete nummer afspelen en meezingen.

Lees meer: - 13 beste software voor het maken van muziek op een Windows-pc

Het karaokeconcept werd gelanceerd in de jaren 70, toen het nog maar een enorme uitrusting was. Maar langzamerhand begon het gemeengoed te worden in bars en pubs als de belangrijkste bron van vermaak. Sindsdien heeft het een enorme metamorfose ondergaan en tegenwoordig is alles wat je nodig hebt een laptop of smartphone om de karaoke als app of software te draaien. Dus voor iedereen die op zoek is naar de beste karaoke-software online, hier is een lijst die je op de hoogte zal brengen.

PC DJ Karaoki

Pc Dj Karaoki Min

Als je op zoek bent naar die ultieme karaoke-software die een feestje bij je thuis kan opfleuren, dan is PC DJ Karaoki de juiste keuze voor jou. Het helpt je om karaoke-nummers toe te voegen, de afspeelopties te bewerken en achtereenvolgens een karaoke-avond te organiseren.

Hoewel er talloze reguliere functies zijn, zoals de geschiedenis, schermweergave, zangerrotatie of toetsbediening, heb je ook toegang tot geavanceerde functies zoals het configureren van kleuropties, laden met slepen en neerzetten, cloudintegratie, vergrendelscherm, enzovoort.

Het is een eenvoudige software met intuïtieve functies die gemakkelijk te gebruiken zijn. U kunt ook de tweede monitor gebruiken om de songteksten te bekijken terwijl u tegelijkertijd de hoofdmonitor gebruikt om de afspeellijst te blijven bewerken.

Systeemvereisten: alleen Windows

Prijs: gratis versie beschikbaar; Upgrade beschikbaar voor $ 99

Download het hier: //www.pcdj.com/karaoke-software/

KaraFun-speler

Karafunplayer Min

KaraFun Player is speciaal ontworpen voor Windows-pc's en is een van de meest gebruiksvriendelijke software in de categorie die het zo populair maakt. Het beste van alles is dat het gratis is! Hoewel het een coole verzameling van 28.000 nummers biedt die zijn opgeslagen in de cloudopslag, beschikt het ook over een zeer intuïtieve interface. De enorme collectie omvat karaoke van studiokwaliteit, de optie om op te slaan in de favorietenlijst, de geschiedenis van de reeds afgespeelde nummers, enzovoort.

Bovendien? Het wordt ook geleverd met een optie om offline te synchroniseren, zodat u er zelfs van kunt genieten als er geen internetverbinding is. Wat we vooral leuk vinden, is het scherm met twee schermen en aanpasbare toetsen waarmee je het scherm naar een externe monitor kunt verplaatsen. Bonus - u kunt de nummers opslaan in een breed scala aan indelingen, bijvoorbeeld CD + G, MID, MPEG of KAR.

Systeemvereisten: alleen Windows

Prijs: gratis versie beschikbaar; Upgrade geprijsd op $ 9,99

Download het hier: //www.karafun.com/karaokeplayer/

Kanto Karaoke

Kanto Karaoke

Het is bekend dat Kanto Karaoke bijna alle video- en multimedia-indelingen ondersteunt die momenteel beschikbaar zijn, inclusief alle belangrijke indelingen zoals KAR, MP3 en meer. Speciaal ontworpen voor Windows-pc, het is een van de beste karaoke-software die er is. Het beste is dat het wordt geleverd met een groot aantal functies. Bovendien kunt u hiermee uw stem opnemen terwijl u zingt, en zelfs uw eigen spel opnemen.

De software biedt ook microfooninstellingen met audio-invoer / uitvoer van superieure kwaliteit die uw systeem omzet in een professioneel karaoke-arrangement. Bovendien kun je de songteksten van je favoriete nummer ook in volledig scherm bekijken of overschakelen naar live performance-modus met eindeloze scores voor een complete muzikale ervaring.

Enkele van de geweldige functies zijn de mogelijkheid om onbeperkte afspeellijsten te maken, audio-instellingen die u helpen de toonhoogte en het tempo van de song te veranderen, hoogwaardige weergave en een fade-out-effect. Bovendien? Je kunt ook een lijst met zangers maken voor degenen die in de rij staan ​​om te zingen, de achtergrondscore inschakelen en ook de klappende of spoteffecten die een live optreden bieden alsof je in het echt bent.

Systeemvereisten: Windows en Mac

Prijs: gratis versie beschikbaar; Upgrade begint bij $ 45

Download het hier: //www.kantokaraoke.com/

Een karaoke

Karaoke One Microsoft Store Min

One Karaoke is speciaal ontworpen voor Windows-pc en is gemakkelijk te gebruiken. Het kan bijna elk bestandsformaat uitvoeren met functies zoals ondersteuning voor belangrijke bestandsindelingen, bijvoorbeeld AVI, WMA, MP3, WMV en meer.

Wat interessant is, is dat het ook kan worden gebruikt met bedrade of draadloze hardware, bijvoorbeeld muizen en toetsenborden, zodat het op beide manieren kan werken. Eenmaal gedownload van de Microsoft Store, heb je toegang tot de liedjes en songteksten uit de collecties, mp3-muziek, de optie om je video te delen met de karaoke-songteksten die bij de app worden geleverd, en meer. Dit alles is mogelijk dankzij het karaoke sociale netwerk met songteksten.

Wat we vooral leuk vinden, is de hoogwaardige MP3-audio die is uitgerust met ondersteunde tracks en songteksten. Je kunt er ook video's mee maken van je optreden om een ​​volgersbasis op te bouwen, of gewoon video's bekijken die door anderen zijn gemaakt.

Systeemvereisten: alleen Windows

Prijs: gratis

Download het hier: //www.microsoft.com/en-us/p/karaoke-one/9nblggh529wb?activetab=pivot%3Aoverviewtab

Siglos Karaoke Professional

Siglos

Aangedreven door Power Karaoke, biedt de website een compleet assortiment karaoke-software. Het is een professioneel karaokesysteem dat speciaal is ontworpen voor Windows. Het is eenvoudig te bedienen, is uitgerust met een display met twee schermen en snel opzoeken van nummers, zodat u niet lang hoeft te wachten.

Siglos biedt een breed scala aan functies, waaronder pc-scan voor karaoke-nummers, de mogelijkheid om uw eigen afspeellijsten te maken, de optie om het tempo te wijzigen, enzovoort. Bovendien ondersteunt het de belangrijkste formaten zoals MIDI, MP3G, BIN, enz., En zelfs verschillende videoformaten. Functies zanger rotatie, toonhoogte en tempo controle, voorbeeldvenster, geschiedenis en songteksten zien er prachtig uit op het scherm. De software is het beste voor clubgebruik of commercieel gebruik.

Systeemvereisten: alleen Windows

Prijs: $ 100

Download het hier: //www.powerkaraoke.com/src/prod_siglos-karaoke-professional.php

ik ster

Ontworpen voor Mac, is iStar perfect voor mensen die op zoek zijn naar een avond vol plezier. Het is bekend dat het bijna elk type bestand converteert en voor u uitvoert. U kunt niet alleen muziek naar de speler importeren en afspeellijsten maken op basis van uw keuze, maar u kunt ook uw compilatie classificeren.

Bonus - het ondersteunt een breed scala aan multimediabestanden, zodat u zonder enige beperking uit verschillende bronnen kunt importeren. We houden vooral van de eenvoudig te gebruiken interface die een soepele bediening mogelijk maakt met een aantal mooie functies voor de karaoke-freaks.

Systeemvereisten: alleen Mac

Prijs: gratis proefversie beschikbaar; Upgrade beschikbaar voor $ 50

Download het hier: //istar-karaoke.en.softonic.com/mac

Gewoon Karaoke 2

Just Karaoke 2 is digitale karaoke-software die supereenvoudig is en wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke interface waarmee u uw ultieme meezingervaring kunt beleven. Het biedt je de mogelijkheid om je favoriete nummers in een afspeellijst samen te stellen, laat je de geschiedenis van de zanger zien, maakt automatische rotatie van nummers mogelijk, enzovoort, samen met andere geweldige functies.

Bovendien is het uitgerust met een scherm met twee schermen, aankondiging van de zanger, nummerbeheer, snelle zoekfunctie voor nummers, geluidseffecten en nog veel meer. Bonus - een lijst met meer dan 7000 nummers om uit te kiezen.

Systeemvereisten: Windows en Mac

Prijs: gratis parcours beschikbaar; Upgrade beschikbaar voor $ 49,95

Download het hier: //justkaraoke.soft32.com/

CDG-plug-in voor Winamp

CDG is ontworpen voor Windows-gebruikers en is een Winamp-plug-in. Met deze app kun je nummers van je pc afspelen in karaoke-indeling. Aangezien Winamp een populaire muziekspeler is en je met deze plug-in kunt genieten van de karaoke-ervaring zonder dat er extra software hoeft te worden geïnstalleerd, werkt dit geweldig voor de karaokeliefhebbers.

Het beste is dat het helemaal gratis is! Het is misschien een oudere versie, maar het kan voor sommige gebruikers geweldig zijn.

Systeemvereisten: alleen Windows

Prijs: gratis

Download het hier: //winampheritage.com/plugin/cdg-plug-in/100775

Aria

Aria biedt je de echte karaoke-ervaring voor de hardcore gebruikers. Je kunt een van de meest echte karaoke-ervaringen op je Mac-apparaat verwachten. Het wordt geleverd met een uiterst eenvoudig te gebruiken interface die hetzelfde geldt voor een Windows-pc. U kunt uw favoriete nummers op elk gewenst moment afspelen en zelfs een afspeellijst maken om later af te spelen.

Wat interessant is, is dat je kunt kiezen uit de verschillende Aria-speelmodi voor een verbeterde ervaring.

Systeemvereisten: Windows en Mac

Prijs: gratis voor Windows;

14 dagen gratis proefversie beschikbaar voor Mac; upgrade geprijsd op $ 29,95

Krijg het hier:

Voor Mac - //download.cnet.com/ARIA/3000-18503_4-75185960.html

Voor Windows - //download.cnet.com/ARIA-Karaoke-PRO/3000-18503_4-75446083.html

Walaoke

Walaoke is beschikbaar om te downloaden voor Windows-pc en kost geen cent. Tot de functies behoren afspelen met één klik voor nummers, ondersteuning voor primaire bestandsindelingen, weergave van songteksten, optie om nummers en kanalen op te slaan, optie om dvd of vcd af te spelen, enzovoort.

Systeemvereisten: alleen Windows

Prijs: gratis

Download het hier: //www.walaoke.com/

Geavanceerde karaokespeler

Degenen die hun muziek in verschillende formaten opslaan en het vervolgens een gedoe vinden om naar uw favoriete nummer te zoeken, is de geavanceerde karaokespeler uw antwoord. Met deze software kunt u al uw favoriete nummers op één enkel platform opslaan, zodat u uw track later gemakkelijker in één keer kunt terugvinden.

Met de applicatie kun je een geweldige zangervaring hebben wanneer je maar wilt. Het beste is dat het alle soorten belangrijke mediabestandsindelingen beheert, zodat u gewoon kunt ontspannen en volop plezier kunt hebben met de nummers.

Systeemvereisten: alleen Windows

Prijs: gratis proefversie beschikbaar; Upgrade beschikbaar voor $ 39,95

Download het hier: //www.soft-music.net/

QMIDI V2.0

QMIDI V2.0 is perfecte karaoke-software voor de Mac-gebruikers omdat het een breed scala aan bestanden afspeelt. Afgezien van het plezier met karaoke, kun je er ook verschillende teksten en akkoorden mee bewerken van de tracks die je erin hebt toegevoegd. Bovendien? Het stelt je ook in staat om je compilatie van je favoriete liedjes te synchroniseren terwijl je ze in een opeenvolgend patroon kunt afspelen.

Bonus - het wordt geleverd met een geluidsmixer en de optie om je songteksten op te maken.

Systeemvereisten: alleen Mac

Prijs: EUR 14,99

Download het hier: //www.hitsquad.com/smm/programs/QMidi/

Oké

OkeOke.net is ontwikkeld voor Windows-versies en is een open source-software die ook gratis beschikbaar is. Tot de belangrijkste kenmerken behoren de opslag van gegevens op een lokale schijf, het opzoeken van nummers, het zoeken op trefwoorden, toegang op afstand voor het kiezen van nummers en ondersteuning voor belangrijke bestandsindelingen.

Bovendien kunt u de nummers ook op uw externe harde schijf opslaan en zelfs uw eigen nummers opnemen. Bonus - u kunt ze zelfs online op verschillende sociale mediaplatforms delen.

Systeemvereisten: alleen Windows

Prijs: gratis

Download het hier: //www.okeoke.net/en/

Karaoke-speler

Hoe simpel de naam ook klinkt, het is evenzeer een eenvoudige software voor je Windows-pc die in een mum van tijd wordt omgezet in een karaokesysteem. Hoewel de interface niet zo aantrekkelijk is, maar superglad in gebruik en de applicatie is inderdaad leuk. Hoewel we het ontwerp niet zo leuk vinden en het duidelijker is, biedt het je, zodra je je aanmeldt, veel plezier met muziek.

Hiermee kunt u de karaoke met slechts een paar toetsen bedienen. Op basis van de bron van waaruit de track is gedownload, is het geluid vrij helder en biedt het een goede ervaring terwijl je meezingt.

Systeemvereisten: alleen Windows

Prijs: gratis

Download het hier: //download.cnet.com/Karaoke-Player/3000-18503_4-10916050.html

KJams

Degenen die op zoek zijn naar karaoke-software voor hun Mac-machines, KJams is een goede keuze. Wat interessant is, is dat het veel lijkt op iTunes. Met behulp van zijn software kun je je favoriete nummers downloaden en meezingen in karaoke-formaat.

Bovendien kun je je liedjes ook naar je andere iOS-apparaten zoals de iPhone of de iPod sturen, waar ze in elk formaat kunnen worden afgespeeld.

Systeemvereisten: alleen Mac

Prijs: $ 70

Download het hier: //en.softonic.com/s/kjams:mac?redirectedFrom=app

Karaoke 5

Karaoke 5 is ontworpen voor Windows en is perfect voor zowel gevorderde als beginnende gebruikers. Onder de functies zijn ondersteuning voor de belangrijkste audio- en videoformaten, de optie om uit te zenden voor live shows en uitvoeringen, dubbele schermweergave en mixregeling.

Systeemvereisten: alleen Windows

Prijs: gratis versies beschikbaar; upgrade begint bij $ 33

Download het hier: //www.karaoke5.com/

TunePrompter

Met TunePrompter voor Mac bent u een stap vooruit doordat u uw eigen karaoke-melodieën van uw favoriete nummers kunt maken. Het wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke interface waarmee u al uw karaokevideo's kunt maken en uploaden naar uw iPhone, iPod en Apple TV, of ze gemakkelijk op een cd kunt branden.

Bonus - een van de coole functies is automatisch zoeken naar songteksten die veel van je stropdas besparen.

Systeemvereisten: Windows en Mac

Prijs: gratis

Download het hier: //tuneprompter.en.softonic.com/

Of je nu een Mac of een Windows-systeem gebruikt, je hebt een overvloed aan keuzes voor je karaoke-ervaring. Dus download gewoon van de bovenstaande lijst en zing met hart en ziel.