13 Beste Voice Changer-software voor Windows 10 in 2020

Of het nu gaat om het veranderen van je leeftijd op basis van je gezicht of je stem, effecten zijn leuk. Het aanpassen van je stem is zo'n coole digitale uitvinding waarmee je in realtime grappen kunt maken met je vrienden. U kunt uw stem ook verbergen om anoniem te blijven, bijvoorbeeld als radiojockey, of uw stem aanpassen voor voice-overs voor films en reclamefilms.

Dit alles is mogelijk met behulp van spraakveranderende software van goede kwaliteit die tegenwoordig erg populair is. Deze programma's maken gebruik van oproep-apps om uw stem te veranderen, waardoor de hele oproepinteractie een speelse en grappige ervaring wordt. Van het veranderen van je stem om een ​​stripfiguur of een robot te matchen tot je voordoen als een beroemdheid of politicus, het stelt je in staat om veel plezier te hebben met deze apps.

Hier zijn enkele van de beste stemveranderende software die u kan helpen bij het maken en verbergen van stem voor de lol.

Voxal

Voxal Voice Changer

Dit is een eenvoudig maar krachtig programma waarmee je je stem kunt veranderen, wijzigen of camoufleren in elke spraakapp of game. De game of de app moet een microfoon gebruiken die het naar een ander niveau van entertainment brengt.

Kenmerken :

 • Het biedt een breed scala aan stemveranderingsopties, waaronder alien, vrouwen of een stripfiguur voor radio, internet, voice-overs, videogames en meer.
 • Hiermee kunt u de effecten toepassen op de huidige bestanden en ook in realtime in aanwezigheid van een microfoon of een andere audio-invoermodus.
 • Het biedt de mogelijkheid om de reeks effecten voor stemveranderingen te uploaden en op te slaan.
 • Het biedt een groot aantal gepersonaliseerde stemeffecten, de mogelijkheid om stemmen te creëren voor audioboekpersonages en stelt je in staat om de effecten in realtime te horen door de stemverandering aan te sluiten op luidsprekers.

Bovendien heeft het een eenvoudige en responsieve interface, verbruikt het minimale CPU-ruimte en is het compatibel met alle huidige games en applicaties.

Prijs: gratis proefversie beschikbaar; Plannen beginnen vanaf $ 12,99 voor onbeperkt gebruik.

Nexmo

Met deze spraakveranderende oplossing kunt u uw belervaring personaliseren door gegevens en voorwaarden binnen uw bereik te bieden. Dit hoogwaardige wereldwijde carrier-netwerk staat bekend om zijn inventieve, vereenvoudigde en aanpasbare spraakfuncties.

Kenmerken :

 • Synchroniseert moeiteloos en leeft bijvoorbeeld met externe dealers die aan AI werken.
 • Het biedt verbeterde bedrijfsresultaten doordat u kunt bellen via VoIP en telefoonnetwerk.
 • Het biedt meer aanpassingsvermogen met een reeks JSON-acties die helpen bij het beheren van het verloop van uw oproepen via de Voice API.
 • Hiermee kunt u audioconferenties organiseren met slechts een paar codes.
 • Het biedt een persoonlijke ervaring op basis van of u een levend persoon of een spraakbericht bereikt.

Optie om opgeslagen oproepopnames te synchroniseren met de door u gekozen procestools, om tekst voor bellers in verschillende talen te spreken, soepele audiostreaming van opgeslagen media of de mogelijkheid om tot 32 oproepleden op te nemen, behoren tot de andere belangrijke functies.

Prijs: gratis proefversie beschikbaar; De prijzen beginnen vanaf $ 0,0075 / bericht.

Voicemod

VoicemodDit is een van de beste stemveranderende software in de lijst waarmee u uw stem in realtime kunt wijzigen voor online games.

Kenmerken :

 • Het is een eenvoudige online stemvervormingssoftware die u helpt uw ​​stem te veranderen in een vrouwenstem, robot, enz.
 • Werkt ook perfect voor games, online chatten en synchroniseert soepel met programmeerbare streaming-apparaten van derden.
 • Hiermee kunt u grappige geluiden (MP3- of WAV-formaten) gebruiken, zoals meme- of trolgeluiden, en er worden sneltoetsen aan toegewezen.

Het beste van alles is dat het werkt met enkele van de meest populaire games en apps, waaronder PUBG, Discord, Skype of VRChat.

Prijs: gratis

Hero Voicer - Voice Changer

Hero Voice Changer

Als je op zoek bent naar plezier, dan is deze stemwisselaar precies wat je nodig hebt. Het verandert je stem op een manier dat het tijdens een gesprek totaal anders klinkt, en daarom prankoproepen naar een ander niveau maakt.

Kenmerken :

 • Biedt veel verschillende stemmen voor de lol, je kunt bijvoorbeeld klinken als een robot of een alien.
 • Verandert de toonhoogte van uw stem en klinkt daardoor als een man of een vrouw en anderen.
 • Hiermee kunt u geluidseffecten op de achtergrond toevoegen, zoals verkeerslawaai, storm, enz.
 • Biedt ongeveer 12 soorten stemmen en geluidseffecten, die u ook kunt combineren.
 • Hiermee kunt u uw aangepaste stem toevoegen door nieuwe stemmen te mixen en te importeren.

Bovendien kunt u met één klik een stem selecteren, uw stemmen beheren, een eenvoudig te gebruiken interface bieden en meer.

Prijs: gratis

Clownfish Voice Changer

Clownfish Voice Changer

Dit is een veelzijdige stemveranderende software waarmee je stem kan worden omgezet in bijna alle populaire apps zoals Hangouts, Ventrilo, Discord, Skype, Steam, enzovoort. Het moet worden geïnstalleerd als een add-on voor de app en daarom moet u het toegang verlenen tot uw systeemmicrofoon of een ander ondersteund audioapparaat.

Kenmerken :

 • Makkelijk te gebruiken en eenvoudige applicatie die werkt met verschillende chat-apps en ook met video-tekstberichten.
 • Het synchroniseert automatisch met de console van het platform waarmee u met uw stem communiceert.
 • Sport een eenvoudige interface met nominale functies die zowel voor beginners als professionals werkt.
 • Van robot of baby-pitch tot stilte, mutatie, geslacht, enz., Het biedt alle geluidsparameters voor een stemwisselaar.

Virtuele studiotechnologie met meerdere plug-ins, de mogelijkheid om een ​​nieuwe stem op te slaan in een ander bestand of formaat, of compatibiliteit met alle belangrijke audioformaten, zijn enkele van de andere belangrijke functies.

Prijs: gratis.

MorphVox

Dit is een stemwisselaar van hoge kwaliteit die je stem zowel online als in online games aanpast. In combinatie met een technologie van topniveau voor het leren van stemmen, geluidskwaliteit en onderdrukking van achtergrondgeluiden, biedt het een geweldige ervaring voor gebruikers.

Kenmerken :

 • Hiermee kunt u stemmen zoveel mogelijk aanpassen om meer van dergelijke mixen te genereren.
 • Transformeert het in een klankbord met sneltoetsen die trommelrollen en scheetgeluiden genereren.
 • Hiermee kunt u een achtergrondgeluid toevoegen terwijl u praat.

Uitstekende stille achtergrondruisonderdrukking of het veranderen van je stem om op het personage in het spel te lijken, zijn enkele van de andere belangrijke functies.

Prijs: geprijsd op $ 39,99

AV-stemwisselaar

Dit is weer een geweldige stemveranderende software waarmee je alles kunt doen met je stem of een andere stem. Van het manipuleren van uw stem of opname tot knippen of mengen, u kunt uw stem of elk geluidsbestand live aanpassen en ook bij het bewerken van golfvormen.

Kenmerken :

 • Met de spraakeditor kunt u effecten bewerken en toevoegen om uw morphed spraakbestand precies volgens uw behoeften te versieren.
 • Het biedt een reeks state-of-the-art stemeffecten en filters.
 • Het biedt uitgebreide functies zoals stemtekens, stemverbetering en meer.
 • Hiermee kunt u opnemen met behulp van de microfoon of geluid opnemen van internetradio, instant messengers, enz.

Optie om batch-spraakbestanden gelijktijdig te wijzigen, om te kiezen uit meer dan honderd nick-stemmen, stemmen te analyseren, de mogelijkheid om parodiestemmen te mengen, de mogelijkheid om snel andermans stem te importeren of het definiëren van globale sneltoetsen voor de meest gebruikte functies, behoren tot de andere belangrijke functies.

Prijs: gratis proefversie; Volledige licentie kost $ 59,97.

IVoice

Dit is nog een andere stemwisselaar waarmee je veel plezier kunt beleven aan je veranderde stem. Van het opnemen van je stem of het toevoegen van effecten tot de optie om ze met vrienden te delen, het biedt veel gratis entertainment.

Kenmerken :

 • Hiermee kun je ook je stem rechtstreeks vanuit WhatsApp veranderen met effecten zoals robot, kind, normaal, monster, helium en meer.
 • Biedt de mogelijkheid om opnames op te slaan, het gewijzigde spraakbestand in te stellen als beltoon en het bestand in te stellen als telefoonmeldingsgeluid.
 • Werkt met andere applicaties zoals audiostreamingtools, VoIP-tools, in-game chatrooms en meer.

Bovendien kan het op geavanceerde niveaus ook twee verschillende stemmen vergelijken, biedt het ondersteuning voor filmmakers, past het de stem in realtime aan, creëert het een parodiestem en nog veel meer.

Prijs: gratis.

All-in-One Voice Changer

Het veranderen van stem in oproepen is niet meer alleen een idee. Deze app maakt het waar door u in staat te stellen uw stem efficiënt aan te passen, zowel in spraakoproepen als video-oproepen. Of u nu uw identiteit verborgen wilt houden of grappen wilt uithalen met uw kinderen of vrienden, deze software is van groot nut.

Kenmerken :

 • Gemakkelijk te hanteren en eenvoudig op te zetten.
 • Hiermee kunt u de verschillende stemveranderende effecten zo lang als u wilt testen.
 • Het biedt de mogelijkheid om gemakkelijk de handige schuifregelaar te bedienen om de toonhoogte en het effect te wijzigen.
 • Biedt stemeffectsignalen als vijf verschillende pictogrammen.
 • Hiermee kunt u testopnamen maken en deze later bekijken.
 • Het helpt u om met uw Skype-account te bellen met de juiste toon en toonhoogte.

Onder de andere belangrijke functies zijn de mogelijkheid om automatisch te synchroniseren met uw spraakoproep-apps zoals Skype of Instant Messenger, en de optie om te kiezen tussen stemeffecten zoals Mannelijk, Vrouwelijk, Draak, Kitten, enz.

Prijs: gratis proefversie beschikbaar.

Skype Voice Changer Pro

Hoewel er al veel stemveranderende apps beschikbaar zijn die met Skype worden gesynchroniseerd om je stem tijdens gesprekken te veranderen, is deze een beetje anders in zijn aanpak. Hiermee kunt u uw stem aanpassen met live-effecten of converseren met een robotstem.

Kenmerken :

 • Gemakkelijk te gebruiken en stelt u in staat om de geluiden die eerder zijn opgenomen samen met uw gesprekken opnieuw af te spelen.
 • Om te voorkomen dat u een voorbeeld van elk effect bekijkt voordat u met het gesprek begint.
 • Hiermee kunt u de criteria van de effecten live wijzigen terwijl u doorgaat met praten.
 • Biedt de mogelijkheid om uw Skype-oproepen op te nemen in WAV-, MP3-, AAC- of WMA-formaten.
 • Het biedt ook de mogelijkheid om de audio van individuele bellers op te nemen.

Bovendien omvat het ook een andere geweldige functie waarbij uw stem kan worden gewijzigd in een geheel andere stem met behulp van de spraaksynthesefunctie.

Prijs: gratis

Voice Master

Deze software is speciaal voor Skype, waarmee u de toonhoogte van uw stem kunt aanpassen terwijl u een Skype-gesprek voert. Dit is vooral handig als je de standaardopties in de app wilt wijzigen of als je het gewoon voor de lol wilt gebruiken.

Kenmerken :

 • De interface biedt drie modi: aanpassing van de toonhoogte, voorbeeldoptie en configuratie.
 • Hiermee kunt u elk ander programma tegelijkertijd uitvoeren met geminimaliseerd venster en terwijl u doorgaat met chatten.
 • Hiermee kunt u uw stem testen voordat u het effect op Skype gebruikt.

Dit is meer een add-on voor Skype die bijdraagt ​​aan de functie voor spraakoproepen. Het is licht van gewicht en vertraagt ​​de Skype-prestaties niet terwijl het op de achtergrond werkt.

Prijs: freeware.

Nepstem

Als je in de stemming bent om je stem te vervalsen om je vrienden voor de gek te houden, kan deze software handig voor je zijn. U kunt uw stem aanpassen zodat deze klinkt als een man, vrouw, ouder, jonger, hoog of diep. Je kunt ook je stem veranderen met toegevoegde effecten zoals robotica, echo en meer.

Kenmerken :

 • Biedt live afspelen terwijl u bezig bent met het veranderen van uw stem.
 • Hiermee kunt u uw stem aanpassen aan verschillende tonen.

Bovendien verbruikt het slechts zoveel ruimte als nodig is en vertraagt ​​het dus niet het systeem.

Prijs: gratis proefversie beschikbaar.

Virtuele persoonlijkheid

Deze stemveranderende software is ontwikkeld voor zowel telefonische als online gesprekken. Het biedt een aangeboren stem van superieure kwaliteit, geladen met op toonhoogte en frequentie gebaseerde bedieningselementen.

Kenmerken:

 • Compatibel met pc, telefoonlijn en met onlinetoepassingen via een exclusieve telefoonadapter.
 • Manipuleert en verandert uw stem. Het enige dat u hoeft te doen, is via de microfoon spreken en de veranderde stem aan de andere kant horen.
 • Het biedt 24 afzonderlijke stemeffecten.

Automatische weergave van recente gebruiksgegevens, mogelijkheid om op te nemen met een gewone bandrecorder of via een modem, en perfect voor individuen, bedrijven of privédetectives, deze app heeft veel te bieden.

Prijs: gratis proefversie.

Conclusie

Dus of je nu je stem wilt veranderen terwijl je online met je vrienden praat, of je toonhoogte wilt aanpassen met een ondersteund audioformaat, bijvoorbeeld een man die als een vrouw wil klinken, dit zijn ongetwijfeld de beste stemveranderende software die er is voor die toegevoegde pret. Maak een keuze uit de bovenstaande lijst en begin je vrienden voor de gek te houden met die pas veranderde stem.