Top 20 gratis websites voor het downloaden van software op aarde

Top 20 van de beste websites voor het downloaden van gratis software om freewares te downloaden : - Omdat de computer de meest gebruikte gadget is in de afgelopen jaren, is de behoefte aan verschillende soorten software voor verschillende activiteiten toegenomen. We moeten om een ​​of andere reden software downloaden en daarom komen softwarebedrijven zo nu en dan met verschillende soorten software. Deze software is ontwikkeld door enkele van de beste ontwikkelaars en programmeurs die ze volgens onze behoeften ontwerpen en die online kunnen worden gedownload.

Er zijn echter duizenden van dergelijke software online beschikbaar en het wordt erg moeilijk om de juiste te vinden die bij uw behoeften past. Dat is wanneer u de softwaredownloadsites nodig heeft die u helpen de site te identificeren op basis van uw vereisten. Deze sites hosten niet alleen de softwaredownloadlinks 24/7 op hun servers, maar plaatsen ze ook zo dat u de software die u zoekt gemakkelijk kunt vinden.

Zie ook : Top 45 gratis open source-software

Telkens wanneer u software van een van deze sites downloadt, wordt het programma dat u downloadt gescand en worden eventuele malware of virussen verwijderd. Het extra voordeel is dat bijna alle websites een gebruikerscommunity hebben die actief is, en daarom kunt u ook hun feedback en recensies bekijken.

top-download-sites

Nu zijn er talloze softwaredownloadsites waar u de gewenste software kunt downloaden, maar voor veel daarvan moet u zich registreren en hun premiumversie aanschaffen en om uw creditcard- of PayPal-gegevens vragen om verder te gaan. Sommigen van hen worden zelfs geleverd met spyware en beschadigde bestanden die zelfs aan de scan kunnen ontsnappen en daarom schade aan uw pc kunnen veroorzaken.

Daarom hebben we vandaag een uitgebreide lijst met gratis softwaredownloadsites opgesteld die niet alleen een breed scala aan kwaliteitssoftware bevatten en veilig kunnen worden gedownload, maar ook gemakkelijk te gebruiken.

Cnet downloaden

cnet-min

Cnet Download of Download.com behoeft geen introductie in de categorie softwaredownloads. Als u op zoek bent naar gratis softwaredownload, is dit de eerste website die in u opkomt. Het is een internetdirectory voor softwaredownloads die u een uitgebreide lijst van alle soorten software biedt en is ook een van de oudste in zijn soort.

Het bevat meer dan 100.000 gratis software, sharewares en eerste downloads. De downloads worden meestal beoordeeld en beoordeeld door de redactie en bevatten een samenvatting van de software door de uitgever. Als u een geregistreerde gebruiker bent, kunt u zelfs recensies schrijven en het product beoordelen.

Compatibiliteit: Windows, Mac, Linux, iOS en Android

Website: download.cnet.com/windows/

Softpedia

Softpedia-min

Een andere populaire website in zijn categorie is Softpedia waarmee u niet alleen uw favoriete gratis software kunt downloaden, maar u kunt ook meer informatie krijgen over de software en zelfs recensies krijgen. Het werd gelanceerd in 2001 en is meer een online encyclopedie die u helpt bij het zoeken naar effectieve oplossingen en waarmee u elk type gratis software kunt downloaden.

Dat is niet alles, want Softpedia biedt ook de beste verzameling pc-games en een breed scala aan grote en minispellen voor kinderen die binnen enkele minuten kunnen worden gedownload. U kunt ook software downloaden van een externe spiegel die veilig genoeg is. Over het algemeen is Softpedia een bekende, geloofwaardige en beveiligde optie om gratis software te downloaden.

Compatibiliteit: Windows, Mac, Linux, mobiel, web

Website: //www.softpedia.com/

Softonic

softonic-min

Het werd in 1997 gelanceerd door Tomas Diago en is een van de meest populaire websites voor het downloaden van gratis software. Het biedt u een ruime keuze aan software en biedt u de mogelijkheid om van mirror te downloaden. Van de twee mirror-links die op de site worden vermeld, moet u er een kiezen om de gewenste software te downloaden. De uiteindelijke download gebeurt via de Softonic-downloader die snel en veilig is.

De website heeft nu een blog die u voorziet van de laatste technologische updates. Het beschikt ook over een vraag- en antwoordforum waar u uw vragen kunt pitchen met betrekking tot software of mobiele applicaties.

Compatibiliteit: Windows / Linux / Mac / iOS / Android / Windows Phone / Blackberry / Symbian / Java2ME

Website: //en.softonic.com/

Brothersoft

Brothersoft-min

Gelanceerd in 2002 en een van de meest bezochte websites; Brothersoft biedt meer dan 200000 gratis software om te downloaden, waaronder widgets, browsers, hulpprogramma's, stuurprogramma's, scripts, mobiele applicaties, achtergronden en videogames. Zelfs Brothersoft laat je je software downloaden via de mirror-link, een daarvan is voor de VS en de andere is Global CDN.

Hoewel je de mogelijkheid hebt om de software te downloaden via de directe downloadlink, moet voor grotere software de Brothersoft Downloader worden gedownload.

Compatibiliteit: Windows / Mac / Android / iOS / Windows Phone 8

Website: //www.brothersoft.com/

Sourceforge

sourceforge.netSourceForge - Download, ontwikkel en publiceer gratis open source software

Als u een beginner bent in het downloaden van software of zelfs een expert, zal sourceforge u zeker helpen met een groot aantal tools. De zaken zijn overzichtelijk op de eenvoudige interface die wordt aangeboden door de meeste softwarebestanden. De gedetailleerde informatie over de software helpt u dingen gemakkelijk te begrijpen. Aan de andere kant zijn er veel bestanden die geen wijzigingen aanbrengen, tenzij u ze toepast.

De kwaliteit van de software die wordt vermeld om te downloaden, wordt gecontroleerd voordat ze worden gepost. Daarom zorgt de website ervoor dat elk programma veilig kan worden gedownload zonder malware of virussen. Als u hulp nodig heeft met betrekking tot uw pc- of softwareproblemen, kunt u uw bezorgdheid eenvoudig bespreken met de SourceForge-gebruikersgemeenschap die u uitstekende ondersteuning biedt.

Website : //sourceforge.net/

Filehippo

www.bestand-hippo.com (1)

Van open source software tot freeware en zelfs shareware, Filehippo biedt het allemaal. Het is gelanceerd in 2004 en is een online softwarelijst met gratis software voor Windows. Ze hebben ook hun eigen software, zoals filehippo update checker die uw pc controleert op voorgeïnstalleerde software van de Filehippo-website en die de nieuwste beschikbare updates aanbeveelt.

Het regelmatig bijwerken van uw computersoftware is uitermate belangrijk en de update-checker helpt u daar precies bij. De website heeft daarentegen een eenvoudige lay-out die gemakkelijk te begrijpen en te navigeren is, waardoor u gemakkelijker software kunt zoeken en downloaden.

Compatibiliteit: Windows, Mac

Website: //www.filehippo.com/

Software Informer

software.informer.com

Software Informer is een vrij nieuwe website in de competitie die een behoorlijk aantal software bevat om aan uw downloadvereisten te voldoen. Ook al is het niet zo groot als de andere softwaredownloadsites, maar met de topkwaliteit van de software die ze bieden en vanwege de regelmatige updates wordt het gerekend tot de meest vertrouwde gratis softwaredownloadsites.

Bovendien is het downloaden van apps van Software Informer buitengewoon veilig, omdat het vóór het downloaden een scan door het bestand uitvoert op malware en alleen de schone programma's toestaat.

Zacht32

Als een van de belangrijkste websites voor het downloaden van software, kunt u met Soft32 zelfs gratis dingen downloaden. De website is overzichtelijk en vermeldt de softwareprogramma's op een overzichtelijke manier, zodat u er gemakkelijk naar kunt zoeken. Het sorteert de programma's op het type besturingssysteem, zodat u de gewenste software nog gemakkelijker kunt vinden en downloaden. De pop-ups van advertenties leiden echter echt af.

Het bevat ongeveer 87587 softwareprogramma's en biedt een Windows-discussieforum voor alle problemen met het Windows-besturingssysteem. Het biedt softwaredownloads van bijna alle categorieën en het downloadproces is vrij snel gezien het feit dat het gebeurt vanuit hun eigen downloader.

Compatibiliteit: Windows, Mac, Linux, mobiel, iPhone

Website: www.soft32.com

Gratis bestanden

www.freewarefiles.com

Zoals de naam al doet vermoeden, is Freewarefiles een website die gratis software aanbiedt. Het bevat ook een lijst met open source-software. Het biedt meer dan 15800 gratis software die u op hun website kunt downloaden. Het is een goed georganiseerde site die alle programma's in categorieën opsomt, zodat u het programma dat u wilt downloaden gemakkelijker kunt vinden.

Van antivirus, games tot audio en zelfs video's, de website bevat allerlei soorten software.

Compatibiliteit: Windows 2000 / XP / 2003 / Vista / 7/8/10

Website: //www.freewarefiles.com/

SnapFiles.com

www.snapfiles.com

SnapFiles, gelanceerd in 1997, is een van de andere websites die al geruime tijd in de branche actief is en even populair is als de andere beste softwaredownloadsites in de categorie. Het heette eerder WebAttack en biedt een breed scala aan softwareprogramma's die kunnen worden gedownload. De naamswijziging is een slimme zet geweest, aangezien WebAttack echt iets klonk om moe van te zijn!

Je hebt nog steeds toegang tot WebAttack.com dat je omleidt naar SnapFiles waar je programma's kunt downloaden van directe downloadlinks van externe bron. Het stelt u ook in staat om uw software op de website te vermelden. SnapFiles heeft een gemakkelijk te begrijpen en gemakkelijk te navigeren interface voor uw gemak.

Compatibiliteit:

Website: www.snapfiles.com

Filehorse

www.filehorse.com

Filehorse is een van de meest populaire websites voor het downloaden van software die u de mogelijkheid biedt om gratis programma's voor uw Windows-computer te downloaden. Het is gecategoriseerd als de website die gratis programma's aanbiedt voor uw Windows-besturingssysteem. Het heeft een nette interface die alle programma's onder duidelijk gedefinieerde categorieën opsomt.

De programma's zijn gemarkeerd met grote kleurrijke pictogrammen die het voor de gebruikers gemakkelijker en interessant maken om er een te zoeken en gemakkelijk te downloaden. U kunt ook de nieuwste software downloaden die wordt vermeld onder de sectie "Nieuwste softwareversies" en ook vanaf de "Meest populaire downloads".

Compatibiliteit: Windows, Mac, Web

Website: //www.filehorse.com/

ZDNet-downloads

zdnet-min

ZDNet Downloads bevat de grootste verzameling softwaredownloads die software voor de meeste platforms omvat. Als u op zoek bent naar technische software, dan is er geen betere plek dan de softwaremap van deze website. ZDNet toont zowel freeware als shareware downloads.

Het is een eenvoudig te gebruiken website die de inhoud categoriseert voor een beter begrip van de gebruikers. Hiermee kunt u uw zoekopdracht verfijnen op basis van uw vereisten, zoals, op prijs, gratis, gratis proberen en kopen. Bovendien kunt u uw gratis software ook zoeken op categorie.

Compatibiliteit: Windows, Mac, iOS en Android

Website: //downloads.zdnet.com/

FileCluster

www.filecluster.com

FileCluster behoort tot de nieuwere generatie softwaredownloadwebsites. Functioneel sinds 2006, biedt het zijn gebruikers recente en bijgewerkte softwareprogramma's. U kunt zowel freeware als shareware downloaden op de website. FileCluster biedt ook een verzameling thema's voor WordPress en recent nieuws over softwareorganisaties.

Compatibiliteit: Windows XP, Vista, Windows 7 en Windows 8

Website: //www.filecluster.com/

Freedownloadcenter.com

www.freedownloadscenter.com

Freedownloadcenter.com, opgericht in 2001, is een andere softwaredownloadsite die wordt geleverd met een interface in oude stijl. Deze site biedt zowel gratis softwareprogramma's als sharewares die u naar wens kunt downloaden. De interface is vrij eenvoudig en de programma's zijn correct gecategoriseerd, zodat u de gewenste software gemakkelijk kunt identificeren en vervolgens kunt downloaden.

Compatibiliteit: Windows, Linux, webbrowser

Website: //www.freedownloadscenter.com/

Downloaden3k

Als uw pc op een Windows- of Mac-besturingssysteem draait, is Download3000 precies de juiste plek waar u de meeste van uw gewenste gratis softwareprogramma's kunt krijgen. Het beste is dat u ook eventuele softwarebeoordelingen kunt bekijken voordat u ze downloadt, en ook gadgetrecensies die een add-on zijn.

U kunt in uw software zoeken op basis van categorieën, de populairste downloads raadplegen of zelfs gerelateerd nieuws of updates bekijken. U kunt gratis software downloaden uit de meeste categorieën.

Compatibiliteit: Windows, Mac

Tucows

www.tucows.com

Tucows is een andere veteranenwebsite die in 1994 werd opgericht en sinds het begin populair is. De site biedt softwaredownloads, waarvan de meeste gratis zijn voor desktopcomputers en voor mobiele of tabletplatforms. Het is de eerste ICANN-gecertificeerde domeinregistreerder.

U kunt freeware of shareware downloaden uit de brede collectie, terwijl de downloads uiterst veilig zijn zonder malware of virussen.

Compatibiliteit: Windows, Unix of Mac O

Website: //www.tucows.com/

Open source-Mac

opensourcemac.org

Zoals de naam al doet vermoeden, biedt Open Source Mac een eenvoudige verzameling open-source software voor Mac OS X.Hoewel de meeste websites voor het downloaden van software zich voornamelijk richten op het Windows OS, biedt Open Source Mac de beste verzameling open source en gratis software. voor degenen die Mac OS X hebben.

Het beste van deze website is dat deze zich niet richt op het aanbieden van een of alle open source-software, maar eerder de beste websites biedt met de beste functies, gemakkelijk te navigeren en het belangrijkste.

Compatibiliteit: Mac OS X

Website: //opensourcemac.org/

Open source iPhone-software

Open Source iPhone-software is een website met de beste open source-software voor uw iPhone. Dus, omdat het beweert dat zelfs als het iPhone OS inactief of niet-functioneel is, gratis en open source software nog steeds zal functioneren. Van publiceren, naslagwerken, muziek en games tot entertainment, hulpprogramma's, iPhone-hacks en ontwikkelaars, je hebt gratis en open source iPhone-software voor bijna alle categorieën in de lijst.

Compatibiliteit: iPhone

Website: //opensourceiphonesoftware.com/