Deel uw Windows-internet met uw Android-telefoon via een USB-kabel

Hoe u uw Windows-internet kunt delen met uw Android-telefoon VIA USB-kabel: - Vraagt ​​u zich af of het mogelijk is om op internet te surfen zonder WiFi of mobiele data? Ja, het is mogelijk. Als uw pc een internetverbinding heeft, kunt u deze delen met uw Android-apparaat door middel van een USB-poort en een USB-kabel. Klinkt goed? Lees dan verder, dit bericht is voor jou.

Zie ook: Een wifi-hotspot maken in Windows 1o en deze gebruiken op uw mobiel

STAP 1

  • Verbind allereerst uw Android-telefoon met uw pc via de USB-poort. Uw telefoon wordt automatisch verbonden in de modus Alleen opladen via USB . Klik eenvoudig op de melding zoals weergegeven in de schermafbeelding. Dit opent andere opties voor een USB-computerverbinding .

1 opladen

STAP 2

  • Zoek het gedeelte met de naam CONNECT AS onder USB-computerverbinding . Controleer nu het keuzerondje dat overeenkomt met de USB-opslagoptie , zoals weergegeven in de schermafbeelding.

2usbStorage

STAP 3

  • Als u klaar bent, start u het scherm Instellingen op uw Android-telefoon. Klik als volgende op de optie Meer onder de sectie DRAADLOOS EN NETWERKEN, zoals weergegeven.

3 meer

STAP 4

  • Zoek nu de optie met de naam USB-internet onder het gedeelte Draadloos en netwerken en klik erop.

4usbInternet

STAP 5

  • Selecteer uw pc-systeemversie in het vervolgkeuzemenu. Als u klaar bent, klikt u op de knop Volgende onder aan het scherm.

5pcVersion

STAP 6

  • Nu moet u het netwerkcentrum op uw pc openen, zoals weergegeven in de schermafbeelding. Zoek en klik met de rechtermuisknop op het netwerk dat u via een USB-kabel met uw Android-apparaat wilt delen. Van de opties die worden uitgevouwen, klikt u op de optie Status of Eigenschappen .

6status

STAP 7

  • Een nieuw venster met de naam Status draadloze netwerkverbinding wordt geopend. U moet de knop met de naam Eigenschappen zoeken en erop klikken .

7eigenschappen

STAP 8

  • Wanneer het venster Eigenschappen voor draadloze netwerkverbinding wordt geopend, klikt u op het tabblad Delen en vinkt u het selectievakje Andere netwerkgebruikers toestaan ​​verbinding te maken via de internetverbinding van deze computer aan . Als u klaar bent, klikt u eenvoudig op de knop OK .

8 delen

STAP 9

  • Laten we nu teruggaan naar uw Android- telefoon waar we waren gebleven. Klik gewoon op de knop Gereed onder aan uw telefoonscherm.

9 gedaan

STAP 10

  • Daar ben je! Uw telefoon is nu uitgerust om op internet te surfen met de internetverbinding van uw pc.

10 verbonden

Probeer deze truc vandaag zelf uit. Schakel gewoon uw wifi- of mobiele data uit en open een webpagina via een USB-kabel om uw vrienden te amuseren. Ik hoop dat je het artikel nuttig vond.