12 beste gratis agenda-apps voor Windows 10

Voorbij zijn de dagen dat u een gedrukte kalender zou gebruiken om uw dagen, festivals of belangrijke taken bij te houden. Enkele aanpassingen later, door de jaren heen, is de kalender nu een app. U hoeft niet meer een papieren of bureaukalender te volgen, want het leven draait nu om smartphones en laptops.

U kunt de ingebouwde kalender op uw apparaten volgen of een app downloaden voor geavanceerde functies. Kortom, het is tegenwoordig veel handiger, maar ja, je hebt nog steeds een kalender nodig. U kunt nu veel meer doen met deze agenda-apps. We houden vooral van het strakke uiterlijk, de extra functies en de aanpassingsmogelijkheden. Omdat Windows het meest gebruikte platform over de hele wereld is, hebben we voor uw gemak enkele van de beste agenda-apps voor Windows op een rijtje gezet.

E-mail en agenda

Microsoft Mail-agenda

Voor degenen die een Windows-pc gebruiken, is Mail en Agenda door Microsoft Corporation een van de aanbevolen agenda-apps. Het is een lichtgewicht app die niet zoveel ruimte nodig heeft als Outlook. Het is een onafhankelijke app en hoeft dus niet afzonderlijk als Office-bundel te worden geïnstalleerd.

Deze app houdt u op de hoogte van uw e-mailberichten, helpt u bij het beheren van uw planning en houdt contact met vrienden, familie en collega's. Of u nu vanuit kantoor of vanuit huis werkt, deze app is perfect voor snelle communicatie. Het helpt u ook om u te concentreren op de belangrijkste aspecten van al uw rekeningen. Het is compatibel met populaire accounts zoals Gmail, Office 365, Outlook.com en meer.

Prijs: gratis te downloaden

Efficiënte kalender

Efficiënte kalender

Efficient Calendar helpt u uw tijd efficiënt te beheren met behulp van de Calendar, Tasks en Events Modules. Het wordt geleverd met een responsieve interface waar de belangrijkste functies zich aan de linkerkant van de kalender bevinden. Het biedt ook meerdere agendaweergaven (dag, week, maand en jaar) en een lijstweergave om u te helpen bij het bijhouden van uw afspraken en gebeurtenissen.

Het is een eenvoudig te synchroniseren app waarmee u uw pc's en mobiele telefoons in slechts 4 eenvoudige stappen kunt synchroniseren. Onder de andere functies zijn een krachtig document waarmee u uw opmerkingen voor ant-taken of evenementen kunt opslaan, een optie om prioriteiten in te stellen voor evenementen en taken, een regelmatige herinnering aan de vooraf ingestelde evenementen of taken en een Prullenbak (met back-up- en herstelfunctie ) waar u uw oude en onbruikbare gegevens kunt weggooien.

Prijs: gratis versie beschikbaar; upgrade begint vanaf $ 27,96

Google kalender

Google kalender

Google Agenda is een gratis app die supergemakkelijk te gebruiken is zonder concessies te doen aan functionaliteiten. De interface wordt geleverd met een eenvoudige lay-out waarin alles netjes is georganiseerd. Voeg snel agenda-evenementen of geavanceerde evenementen toe met slechts een paar toetsaanslagen. Bovendien stuurt het herhaalde herinneringen, zodat u geen belangrijke gebeurtenissen en taken mist.

Enkele van de andere geweldige functies zijn:

 • Mogelijkheid om e-mails en berichten naar uzelf te sturen;
 • Optie om de prioriteit van bepaalde evenementen (vrij of bezet) bij te werken;
 • Mogelijkheid om uw agenda's met elkaar te delen;
 • Mogelijkheid om te synchroniseren met elke app op uw systeem;
 • Absoluut gratis.

Bovendien hoeft u niet eens te controleren of uw partner het druk heeft of dat uw vrienden een reis gepland hebben. Download eenvoudig de Google Agenda en blijf te allen tijde probleemloos op de hoogte.

Prijs: gratis te gebruiken

Mijn tijd

Minetime

Een andere geweldige gratis kalender-app is Mine Time, die gemakkelijk in te stellen en eenvoudig is. Het enige dat u hoeft te doen, is verbinding maken met serviceaccounts en voila! U kunt deze app met slechts één klik installeren of zelfs updaten. Het beste is dat het kan worden geïntegreerd met al uw andere agenda's op uw apparaat, zoals Google Agenda, Outlook.com, Exchange, iCloud en alle CalDAV-services. U kunt dus alle agenda's op één plaats hebben.

Bovendien kunt u ook de inzichten bekijken die de statistieken weergeven van hoe vaak u uw collega's de afgelopen maanden hebt ingehaald, of hoe vaak de datum van een evenement is gewijzigd, en nog veel meer. Met de responsieve interface kunt u eenvoudig evenementen plannen of acties uitvoeren. Deze platformonafhankelijke app leert uw dagelijkse arrangementen en voorkeuren met behulp van AI. Het beste van alles is dat dit allemaal gratis beschikbaar is!

Prijs: gratis te gebruiken

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook is veel meer dan alleen e-mails. Het integreert ook agenda samen met contacten, taken en nog veel meer, allemaal onder één dak. Met de kalenderfunctie blijft u overzichtelijker. Van het boeken van vergaderruimten tot het bijhouden van RSVP's voor vergaderingen, dat is allemaal mogelijk rechtstreeks vanuit uw agenda.

U kunt ook de agenda's delen die u helpen bij het maken van plannen en het synchroniseren van planningen, en zelfs de beschikbaarheid van uw collega's bekijken. Bovendien biedt het beveiliging op bedrijfsniveau en houdt het uw gevoelige gegevens veilig door de klok rond te werken. Het beste van alles is dat uw reisschema's en vervaldatums van uw rekeningen automatisch door de kalender worden opgenomen en u regelmatig herinneringen stuurt, zodat u uw belangrijke evenementen niet mist.

Prijs: gratis proefperiode van 30 dagen beschikbaar; Upgrade begint vanaf $ 70 / jaar / pc

Mijn kalender

Mijn kalender

My Calendar van Microsoft is een van de beste agendatoepassingen voor Windows. Het is een vrij nieuwe app en doet het al goed qua populariteit. Het wordt geleverd met verschillende categorieën waarmee u agendaweergaven kunt aanpassen, weergave in live-tegelindeling biedt, foto's aan verjaardagen kunt toevoegen en taakbeheer.

Onder de andere belangrijke kenmerken zijn:

 • Hiermee kunt u de kalender in dag, week en maand bekijken;
 • Optie om snel te wisselen tussen agendaweergaven om de gekozen dag in meerdere weergaven te bekijken;
 • Hiermee kunt u de verjaardagen, vakanties en andere speciale evenementen bekijken;
 • Hiermee kunt u ook naamdagen in de kalender bekijken;
 • Verschillende aanpassingsopties beschikbaar om de kalender te bekijken;
 • Geeft geen advertenties weer;
 • Verbeterde kalenderweergave met weekweergave in rasterformaat;
 • Hiermee kunt u uit meerdere live-tegels kiezen;
 • Biedt de mogelijkheid om taken te beheren;
 • Hiermee kunt u zichtbare agenda's kiezen uit alle agenda's die op uw systeem beschikbaar zijn.

Interne verjaardagskalenders zijn geoptimaliseerd en u kunt nu foto's toevoegen aan verjaardagen binnen de kalender.

Prijs: gratis te gebruiken

Bliksem Kalender

Verlichtingskalender

Lightning Calendar is een Mozilla-project dat u helpt georganiseerd te blijven met uw schema's en andere belangrijke gebeurtenissen in het leven. De kalender is volledig gelijkgesteld met uw Thunderbird- of Seamonkey-e-mail. U kunt eenvoudig verschillende agenda's beheren, uw eigen lijst samenstellen voor alle taken, een uitnodiging naar vrienden sturen voor speciale evenementen en u zelfs abonneren op openbare agenda's met deze agenda-app.

Prijs: gratis en open source

Eén kalender

Eén kalender

One Calendar is een van de eenvoudigste en gebruiksvriendelijke agenda-apps die er zijn, en dat is de hele reden waarom het zo populair is. Deze app, aangeboden door Microsoft, stelt je in staat al je agenda's op één plek toe te voegen onder een mooie, compacte agenda-optie. Bovendien? Het is ook extreem aanpasbaar. Enkele van de belangrijkste kenmerken zijn:

 • Biedt een kernplatform waarop u Google Agenda, Outlook Agenda, iCloud, Office 365, Exchange, Facebook-evenementen en meer kunt bekijken, allemaal op één plek;
 • Brengt al uw kalenders onder één dak;
 • Hiermee kunt u afspraken, evenementen en schema's bekijken en beheren, zodat u geen belangrijke evenementen mist;
 • Hiermee kunt u de afspraken die u wilt bekijken soepel filteren;
 • U kunt afspraken toevoegen, bijwerken en verwijderen op basis van uw vereisten;
 • Hiermee kunt u snel filteren en zoeken naar wat u zoekt;
 • Biedt meerdere weergaven, zoals dag, week, maand en jaar;
 • De gegevens die op het apparaat zijn opgeslagen, zijn beveiligd;
 • Hiermee kunt u in de offline modus werken zonder dat u een internetverbinding nodig heeft;
 • Compatibel met verschillende kalenders van Google en Office365;
 • Biedt aanpasbare kleuren, weeknummers, thema's, live tegelformaat, afdrukoptie en slepen en neerzetten.

Prijs: gratis versie beschikbaar; premium-versie beschikbaar voor $ 4,99

Hoop kalender

Hoop kalender

Als u op zoek bent naar een eenvoudige app, maar de functie is geladen, kan Hope Calendar een goede keuze zijn. Wat we vooral leuk vinden, is dat er geen fijnafstelling nodig is in de apparaatinstellingen, omdat het gewoon past bij je huidige instellingen voor de kalender en Outlook. Enkele van de andere kenmerken zijn:

 • Eenvoudige en nette lay-out met alles wat u op het eerste gezicht wilt zien;
 • Compatibiliteit met andere apps zoals Google Agenda, Outlook, Yahoo, Exchange, Office 365 en iCloud;
 • Biedt een warmtekaart waarmee u de drukkere dagen in een oogopslag kunt zien;
 • Hiermee kunt u uw toekomstige afspraken bekijken in een eenvoudig live-tegelformaat;
 • Faciliteit om gemakkelijk een aantrekkelijk beeld vast te leggen van uw aanstaande dagen in een agendaweergave;
 • Mogelijkheid om tot vijf afspraken te bekijken in een groot live tegelformaat;
 • Hiermee kunt u eenvoudig afspraken toevoegen door simpelweg te dubbelklikken of door met één muisklik naar de huidige dag te gaan;
 • Optie om afspraken te verbergen of snel een overzicht te krijgen van de verborgen afspraken indien nodig.

Het beste is dat het uw huidige agenda's gebruikt en dus niet apart hoeft te worden ingesteld. Bovendien gaan uw persoonlijke gegevens nooit naar de servers.

Prijs: gratis versie beschikbaar; pro-versie verkrijgbaar voor $ 2,49

Chronos Kalender +

Chronos-kalender

Als u op zoek bent naar een kalender die zich voornamelijk richt op het uiterlijk, dan moet u de Chronos Calendar + gebruiken. Het is een chique kalender-app met tal van functies die toch elegant zijn. Het zit boordevol aantrekkelijke functies en biedt ook integratie met alle agenda's op uw apparaat.

Het biedt ondersteuning voor meerdere talen (meer dan 30) en biedt vakantiecorrectie voor verschillende landen. Bovendien kunt u de kalender ook aanpassen in het rijke live-tegelformaat en ook de kalenderweergave. Bovendien? Het biedt ook geïntegreerde vakanties en andere verschillende speciale dagen voor meer dan 70 landen, wat op zichzelf uniek is.

Verken erts met sterrenbeelden en maanstanden. Slimme toevoegfunctie en de optie om de kalender in meerdere weergaven te zien, zijn enkele van de andere belangrijke functies die u kunt bekijken.

Prijs: $ 2,49

timeTable Tile

rooster Tile leeft tot zijn naam door je te helpen je cursussen en lezingen toe te voegen met de opgegeven begin- en eindtijd. U kunt ook de naam van de plaats en de docent toevoegen en effectief een tabblad bijhouden voor uw cursussen en colleges. Het hoofdscherm toont de lezingen die voor vandaag zijn gepland. U kunt de instelling wijzigen om de vorige lezingen van vandaag weer te geven.

Zodra de app is gestart, wordt een live-tegel weergegeven met de lezingen van vandaag. Met behulp van de AppBar kom je op de cursuspagina en hier kun je zowel de colleges als de cursussen toevoegen, verwijderen en wijzigen. Met semantische zoom kunt u de cursussen gemakkelijk vinden en openen. U kunt vanaf het startscherm ook naar de lezing navigeren met een wekelijks overzicht. Hier kun je de colleges bekijken, ingedeeld naar dagen.

Prijs: gratis te gebruiken

Met een snel en druk schema tegenwoordig, is het gemakkelijk om uw belangrijke evenementen te vergeten en speciale dagen met vrienden of familie te missen. Download een van deze populaire agenda-apps en mis nooit meer een date op het werk of met uw dierbaren.

Evenementen kalender

De evenementenkalender is, zoals de naam al doet vermoeden, speciaal ontworpen om de datums van evenementen bij te houden. Met deze app kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk belangrijke gebeurtenissen bijhouden, zoals huwelijken, festivals, verjaardagen, vakanties, enzovoort. Het stuurt u regelmatig meldingen, zodat u alert blijft tot het evenement nadert. Deze app laat je in principe geen aankomende evenementen vergeten en zelfs een schema voor die evenementen maken.

Onder de andere kenmerken zijn:

 • Mogelijkheid om verschillende evenementen toe te voegen en op te slaan in de cloud;
 • Mogelijkheid om de notificaties te bekijken;
 • Ontvang een melding op het bureaublad met de optie voor toastmeldingen;
 • Hiermee kunt u onbeperkte evenementen in de cloud opslaan;
 • Beschermt uw gevoelige informatie tegen ongeïdentificeerde toegang.

Prijs: gratis te gebruiken