Herstel het Amazon KFAUWI-apparaat dat op het netwerk verschijnt in Windows 10

Degenen die het Windows 10 OS-platform gebruiken, kunnen dit nogal vreemde probleem tegenkomen waar ze dit willekeurige apparaat genaamd Austin-Amazon KAUFWI op het netwerk kunnen zien. Als u bijvoorbeeld bent verbonden met een WiFi-netwerk, kan het in dezelfde lijst met netwerken verschijnen. Als u er met de rechtermuisknop op klikt en het Eigenschappenvenster opent, wordt het geopend zoals bijvoorbeeld. Austin Eigenschappen. Onder het netwerkapparaat kunt u nauwelijks details zien, behalve de naam van de fabrikant die Amazon is en de model- / modelnummers als KAUFWI.

Hoewel velen denken dat hun systeem is gehackt, lijkt het erop dat Austin de naam is van het moederbord van Amazon-apparaten zoals Kindle, Fire, enz. Ook is KAUFWI een systeem (op Linux gebaseerd) dat door ontwikkelaars wordt gebruikt voor het uitvoeren van functies zoals apparaatdetectie . Desalniettemin kan het vervelend en een beetje eng zijn om een ​​willekeurig apparaat onder het netwerk te vinden en een vraag te lezen over de beveiliging van uw systeem.

Dus, hoe gaan we om met dit probleem? Laten we eens kijken hoe.

Oplossing: via services

Stap 1: Klik op de Start- knop op uw bureaublad en typ Services in het zoekveld. Dubbelklik op het resultaat om het venster Services te openen .

Start het serviceresultaat

Stap 2: Zoek in het venster Services , aan de rechterkant van het paneel, onder Naam naar Windows Connect Now - Config Registra r. Dubbelklik daarop.

Services Naam Windows Connect Now

Stap 3: Ga in het venster Windows Nu verbinding maken - Eigenschappen registrar configureren onder het tabblad Algemeen naar het gedeelte Opstarttype en verander het veld in Uitgeschakeld . Zorg er nu onder het gedeelte Servicestatus voor dat de service niet actief is. Klik op Toepassen en vervolgens op OK om de wijzigingen op te slaan en af ​​te sluiten.

Windows Connect Now Eigenschappen Algemeen Opstarttype Uitgeschakeld Servicestatus Gestopt

Dat is alles, en nu bent u klaar met het oplossen van het probleem. U zou het onbekende apparaat, Austin-Amazon KAUFWI, niet meer op uw netwerk moeten zien.