Herstellen Er is een foutopsporingsprogramma gevonden dat wordt uitgevoerd in uw systeem op Windows 10

Hoe geavanceerd videogames ook worden, hoe complexer hun algoritmen worden. Met deze complexe algoritmen zijn we begonnen met nieuwe fouten. Een van deze fouten is:

Er is een foutopsporingsprogramma gevonden dat in uw systeem wordt uitgevoerd. Haal het uit het geheugen en start het programma opnieuw.

Er is een foutopsporingsprogramma gevonden in uw systeem

Oorzaak

De oorzaak van de fout is dat gamingbedrijven willen voorkomen dat gebruikers hun broncode debuggen om hun gegevens te beschermen.

Als de game zoiets vermoedt, zal het proberen de lancering te blokkeren om hun gegevens te beschermen.

We kunnen de volgende stappen proberen om het probleem op te lossen:

Oplossing 1] Windows-update met Powershell

Misschien is de storende debugger afkomstig van een recente update. Als Microsoft de patch repareerde, zou een volledige Windows-update de oorzaak helpen oplossen. Dit moet gebeuren met Powershell.

1] Druk op Win + R om het venster Uitvoeren te openen en typ het commando PowerShell. Druk op Enter om het Powershell-venster te openen.

2] Typ de volgende opdracht in het Powershell-venster en druk op Enter:

wuauclt.exe / updatenow

3] Start uw systeem opnieuw op.

Oplossing 2] Windows-updates terugdraaien

Aangezien het probleem mogelijk te maken heeft met een recente Windows-update, kunnen we proberen recente updates ongedaan te maken en te controleren of dit helpt.

1] Klik op de Start-knop en vervolgens op het tandwielachtige symbool om het venster Windows-instellingen te openen.

2] Selecteer Updates en beveiliging uit de opties en klik op Updategeschiedenis weergeven.

3] Klik op Updates verwijderen en in de lijst met recent geïnstalleerde updates, klik met de rechtermuisknop en verwijder de lastige updates.

Roll Back-stuurprogramma's

Oplossing 3] Voeg het spel toe aan uw uitzonderingenlijst voor antivirusprogramma's

De fout treedt op als het spel merkt dat sommige software probeert de code te debuggen. Vaker wel dan niet, wordt dit gedaan door antivirussoftware om te controleren op malware die verborgen is in de broncode van applicaties.

Open in dat geval uw antivirusprogramma en voeg de game als uitzondering toe aan de lijst met te scannen programma's. Start daarna uw systeem opnieuw op.

Als dit niet werkt, kunt u overwegen om de antivirus tijdelijk uit te schakelen om het probleem te isoleren.

Oplossing 4] Controleer op recent geïnstalleerde applicaties van derden

Als de game eerder goed werkte en recentelijk problemen vertoont, kan het mogelijk zijn dat een recent geïnstalleerde applicatie van derden interfereert. We kunnen hetzelfde controleren en verwijderen.

1] Druk op Win + R om het venster Uitvoeren te openen en typ het opdrachtcontrolepaneel. Druk op Enter om het Configuratiescherm te openen.

2] Ga naar Programma's en onderdelen. Het opent de lijst met alle programma's die op het systeem zijn geïnstalleerd. Sorteer ze in de volgorde van installatiedatum.

3] Controleer of recent geïnstalleerde software hinderlijk zou kunnen zijn. Meestal zijn freeware en minder bekende software problematisch. We kunnen proberen ze te verwijderen om het probleem te isoleren. Ze kunnen later opnieuw worden geïnstalleerd.