6 Beste astrologiesoftware voor Windows-pc

Beste astrologische software : - Sinds het begin van de technologie hebben computers ons leven veel eenvoudiger gemaakt. We kunnen nu gecompliceerde taken en berekeningen rechtstreeks op onze computer uitvoeren zonder al te veel tijd te verspillen, wat erg handig is. De manier waarop computers bureaus en archiefbeheerders hebben vervangen, evenals astrologie is ook opgenomen in computerprogramma's.

Als je aan astrologie denkt, denk je misschien aan toekomstige vertellers, paranormaal begaafden en voornamelijk alle soorten bedriegers, maar astrologie op zichzelf is een wetenschap die ingewikkelde wiskundige berekeningen omvat op basis van astrologische posities van verschillende planeten en sterren op dat gegeven moment. Er zijn veel manieren om conclusies te trekken met behulp van astrologie en ze worden al eeuwen over de hele wereld door verschillende astrologen gebruikt. Voordat computers werden geïntroduceerd, waren astrologen gewend om urenlang en misschien zelfs dagenlang enorme aantallen en andere gegevens te berekenen om de juiste voorspelling te krijgen.

Tegenwoordig kunnen deze vermoeiende berekeningen binnen enkele seconden door uw laptop worden verwerkt. Het enige dat u nodig heeft, is de juiste software en het juiste type gegevens. Software van tegenwoordig is ontworpen om eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken te zijn, en astrologische software is niet anders. Als u bekend bent met technische termen van astrologie, kunt u misschien direct beginnen met voorspellen met uw software.

Hieronder staat een lijst met software die wereldwijd door veel verschillende mensen in hetzelfde beroep wordt gebruikt en vertrouwd. Deze software is betrouwbaar en hun algoritmen zijn gebaseerd op originele astrologische teksten en formules, die u zullen helpen astrologische gebeurtenissen dienovereenkomstig te voorspellen en te bestuderen.

De volledige versie van deze software wordt betaald, en u zult wat geld uit uw zak moeten halen om de software zo lang als u wilt te gebruiken. Maar ze bieden allemaal een proefversie voor een bepaalde periode of ze bieden een demoversie met beperkte mogelijkheden. U kunt de software testen met een demo- of proefversie en vervolgens plannen om uw zuurverdiende geld dienovereenkomstig te investeren.

1- Kundali Chakra 2012 (Pro-editie)

Kundali Chakra is een langlopende astrologiesoftware waarop veel professionals over de hele wereld vertrouwen. De software zit vol met functies en aanpasbare opties waarmee u met één klik op de knop professionele voorspellingen kunt doen. De software wordt regelmatig bijgewerkt en bugs worden zo snel mogelijk verholpen. De laatste grote update die door de software werd gezien, was februari 2015, die veel nieuwe en opwindende functies aan een reeds succesvolle software bracht.

Kundali Chakra heeft de volgende kenmerken

- Horoscoop -  Mogelijkheid om horoscopen van gebruikers te voorspellen en te berekenen op basis van geboortegegevens en andere gegevens.

- Matchmaking - De  mogelijkheid om de astrologische voorspellingen van twee mensen te analyseren en hun compatibiliteit te berekenen en samen hun toekomst te voorspellen.

- KP-systeem -  Het KP-systeem van astrologische voorspellingen

- SPS-systeem -  SPS-systeem van astrologische voorspellingen.

- Numerologie (voorspellingen) -  De software heeft ook een ingebouwde motor om de toekomst te voorspellen op basis van numerologische voorspellingen, verkregen door de gegevens die door de gebruiker worden verstrekt.

- Numerologie (Matchmaking) -  Dezelfde numerologische engine in de software kan ook de compatibiliteit van twee gebruikers met elkaar berekenen op basis van de numerologische gegevens die door u zijn verstrekt.

- Transitstudie -  De software wordt geleverd met verbluffende animaties en een krachtige engine, waarmee je de toekomstige bewegingen van verschillende sterren en planeten kunt voorspellen en volgen.

- NaamKaran (Vedische methode) -  Dit deel van de software helpt je bij het kiezen van geschikte en gelukkige babynamen, afhankelijk van de tijd, geboortedatum en andere belangrijke gegevens.

- NaamKaran (westerse methode) - Dit deel van de software helpt je ook bij het uitkiezen van  babynamen, maar gebaseerd op de technieken en methoden die de westerse beschavingen volgen.

- Gedetailleerde voorspellingen -  Deze omvatten Lagna, Tatwa, Planet, Nakshatra, Nature, Financial, Love en vele andere gebieden. De software kan u gedetailleerde voorspellingen geven over al deze zaken.

- Lengtegraad- en breedtegraadgegevens van meer dan 2,5 lakh-locaties

Dit betekent dat u geen aparte atlas nodig heeft. Voor uw voorspellingen kunt u de ingebouwde gegevens van 2,5 lakh-steden gebruiken, en indien nodig de ingebouwde atlas, om passende toekomstige voorspellingen te doen.

- Muhurata-analyse -  Dat klopt. U kunt Kundali Chakra Pro gebruiken om uw eigen muhurata-analyse van elke minuut in realtime te krijgen. U kunt ook uw eigen muhurata en nakshatras definiëren voor een betere nauwkeurigheid en aangepaste voorspellingen.

- Bio-ritmische grafieken -  De software biedt u een gemakkelijke analyse van alle bioritmes, inclusief de I-ching, primaire en secundaire ritmes, en geeft u ook een gedetailleerde grafiek.

Afgezien van deze, kunt u met de software back-ups maken en onderhouden, uw rapporten ontwerpen en afdrukken en heeft het nog veel meer functies die zowel een professional als een beginner zullen helpen. Al met al is de Kundali Chakra 2012 Pro-editie een van de beste astrologische software die er is en zou de keuze van elke professional moeten zijn.

2- Solar Fire Gold

Dit is weer een geweldige astrologische software die er is voor berekende voorspellingen en rapporten. Solar Fire Gold wordt geleverd met alle standaardfuncties van alle astrologische software, een astrologische kalender en een superieur voorspellend algoritme, zoals geadverteerd door de makers. De berekeningen en methoden die worden gebruikt om de toekomst in deze software te voorspellen, zouden nauwkeuriger en professioneler zijn in vergelijking met zijn concurrenten, zoals wordt beweerd door de fabrikant van de software.

Enkele van de belangrijkste kenmerken die Solar Fire Gold onderscheiden, zijn

- Swiss Ephemeris Calculation System -  Telkens wanneer u de software gebruikt om doorvoer- of voortgangsgrafieken voor een bepaalde gebruiker te maken, gebruikt het Solar Fire Gold het Swiss Ephemeris Calculation System om u zeer nauwkeurige grafieken te bieden met de exacte posities van alle planetaire lichamen en grote asteroïden. Deze grafieken zijn in overeenstemming met de gegevens die door NASA zijn verzameld en zijn beschikbaar voor de volgende of voorgaande 10.000 jaar. Dit soort gegevens kan een professional helpen op manieren die een beginner zich niet eens kan voorstellen. Daarom wordt Solar Fire Gold een geweldige kanshebber voor de plaats van de beste astrologische software die er is.

- Maak alle soorten kaarten -  Solar Fire Gold kan u helpen bij het maken van tot 21 verschillende soorten prenatale kaarten, draconische kaarten, tertiaire kaarten enz. U kunt ook lUnaire bewegingen in kaart brengen voor betere voorspellingen, en zelfs astrologische kaarten voor doorvoer, geboorte en progressie maken zoals elke andere software.

- Personaliseer uw grafieken -  U kunt de ingebouwde ontwerper met verschillende lettertypen en afbeeldingen gebruiken om uw eigen gepersonaliseerde grafieken af ​​te drukken. Dit kan handig zijn als u een professional bent en uw klanten gepersonaliseerde grafieken naar uw eigen smaak wilt geven.

- Astro Maps -  SolaR power gold wordt geleverd met een krachtige voorspellings- en berekeningsengine, die de gebruiker helpt om grafieken te planten en uiteindelijk voorspellingen te doen. De software kan ook astro-kaarten maken voor al uw professionele astrologische behoeften. De astro-kaarten kunnen overal met een klik op de knop worden gemaakt nadat de benodigde basisgegevens aan de software zijn verstrekt.

- 30 verschillende huissystemen -  Dit soort veelzijdigheid zorgt ervoor dat de software kan worden gebruikt door alle soorten astrologische professionals, ongeacht wat voor soort kennis hij of zij bezit. Campanus, Koch, porphyry, regiomonatus, topocentric, Whole Signs en Hindu Bhava zijn enkele verschillende huissystemen die door de software worden ondersteund, waaronder nog veel meer, voor al uw voorspellingsbehoeften.

Solar Fire Gold is een geweldige astrologische software voor al uw voorspellingsbehoeften met veel meer tools en hulpprogramma's die u kunt gebruiken. Het is een andere geweldige keuze als het gaat om astrologische software.

3- Janus

Janus is een andere astrologiesoftware die sinds de jaren tachtig is ontwikkeld door Astrology house New Zealand en waarop veel professionals vertrouwen. Janus bevat geen overdreven functies of opvallende tools die het tot een geweldige kanshebber maken, maar de software is gemaakt om betrouwbaar en stabiel te zijn voor al je behoeften.

Janus is gecentreerd rond middeleeuwse, uurwerken en Uranische astrologietechnieken en heeft zowel gidsen als hulpmiddelen voor alle drie de verschillende soorten technieken.

Een andere geweldige functie waardoor Janus in deze lijst is opgenomen, is het hulpprogramma Astro Mapping. Het hulpprogramma voor astro-mapping wordt geleverd met een eigen atlas en voorspellingsengine waarmee u de beste plaatsen ter wereld kunt vinden om bijna alles te doen. Het astro mappinG-hulpprogramma kan u de beste plaatsen laten zien om uw bedrijf op te zetten, de liefde van uw leven te ontmoeten, de beste plek om te settelen, de beste plek om op vakantie te gaan, de beste plek om te investeren en nog veel meer.

Deze engine en dit algoritme kunnen zowel beginners als professionals helpen met hun vrijheid.

De software kan ook astrologische voorspellingen doen en berekenen op basis van alle drie soorten technieken: Middeleeuws, Horair en Uranisch. Dit maakt de software zeer veelzijdig. Janus kan de middeleeuwse methode gebruiken en je kunt de meegeleverde Firdaria-tafels en het traditionele wiel gebruiken om een ​​nauwkeurige voorspelling te geven. De uurwerkmethode omvat alle huizen om u te helpen de toekomst zo nauwkeurig mogelijk te voorspellen. De Uranische techniek omvat alle methoden van de kosmobiologie om u te helpen bij uw berekeningen en voorspellingen.

Al met al is Janus een astrologiesoftware boordevol functies met alle basisfuncties van alle astrologiesoftware. Janus is de favoriete keuze van veel professionals vanwege de drie verschillende technieken die erin zijn verwerkt en het eenvoudige ontwerp.

4- Keplar

Dit is de ideale software voor alle beginners en professionals die willen dat het product elke betaalde cent waard is. De software wordt regelmatig bijgewerkt en heeft een goede klantenondersteuning die u kan helpen bij het oplossen van de meeste van uw problemen en problemen met de software.

Keplar heeft een geweldig grafisch ontwerp en een gebruikersinterface om alles gemakkelijk toegankelijk te maken.

Keplar wordt geleverd met alle basishulpmiddelen en hulpprogramma's, samen met enkele extra hulpprogramma's die u kunnen helpen uw ervaring te verbeteren, zoals audio-interpretaties van verschillende grafieken en berekeningen. Het gebruikt dezelfde engine die wordt gebruikt door Solar Fire Gold, namelijk: Swiss Ephemeris-berekening. Dit systeem bevat alle gegevens en de laatste posities van alle planetaire objecten, rechtstreeks van NASA. Dit zorgt voor een optimale nauwkeurigheid in al uw voorspellingen zonder u zorgen te hoeven maken.

Keplar is een hulpmiddel dat voornamelijk op beginners is gericht en daarom ongeveer 47 tot 50 lessen in astrologie bevat om u te helpen verbeteren. Zelfs als u een beginner bent die niets weet, zullen de Keplar-cursussen u inderdaad veel helpen. De lessen bevatten verschillende hulpmiddelen om u te helpen oefenen, en vele andere hulpprogramma's om u op weg te helpen.

Afgezien daarvan bevat de software ook 18.000 grafieken en kaarten van planetaire lichamen, exclusief voor verschillende beroemdheden van over de hele wereld, om u te helpen oefenen en uw geleerde lessen te verbeteren.

Al met al is Keplar geweldige astrologiesoftware voor jullie allemaal, vooral als je een beginner bent, aangezien de software wordt geleverd met astrologielessen en nepgegevens om je te helpen je vaardigheden te oefenen en aan te scherpen.

5- AstrolDeluxe ReportWriter

AstrolDeluxe Report Writer is nog een geweldige astrologiesoftware die door Halloran Software is ontwikkeld voor al uw astrologische behoeften. De software is een basisbundel van alle astrologietools en hulpprogramma's die je als beginnende gebruiker nodig zou kunnen hebben. De software kan verschillende astrologische kaarten maken voor al uw voorspellingsbehoeften en Astro * Carto * grafische kaarten opmaken die u kunt bestuderen en interpreteren voor betere resultaten.

Afgezien daarvan is een andere belangrijke functie die AstrolDeluxe Report Writer maakt, de engine voor het maken van rapporten, die echt krachtig en nauwkeurig is. U kunt gebruikersdetails en basisinformatie aan de rapportschrijver verstrekken en vervolgens achterover leunen en wachten tot het uiteindelijke resultaat is gecreëerd. De software kan ook huisrapporten of elk ander aspectspecifiek rapport maken, alleen gericht op dat aspect van uw voorspelling, om een ​​meer gedetailleerd overzicht en voorspellingen te maken met behulp van het gegeven rapport en de grafieken.

Met de software kunt u ook controlegroepen maken met behulp van de reeds bestaande en verzamelde gegevens, uw resultaten vergelijken en verifiëren voor een betere nauwkeurigheid. Dit is een andere geweldige functie die zowel beginners als professionals probleemloos kan helpen.

Afgezien van deze unieke kenmerken, biedt de software de mogelijkheid om allerlei soorten grafieken en transits in kaart te brengen voor al uw voorspellingsbehoeften. De software heeft geen gids of lessen en kan daarom omslachtig blijken te zijn voor nieuwe gebruikers.

Al met al is AstrolDeluxe Report Writer geweldige software en wordt het geleverd met een krachtige rapportschrijver, waardoor het meeste van uw werk wordt weggenomen.

6- Onverschrokken

Intrepid is een unieke astrologische software. Gemaakt door Astrological Bureau of Ideas, onverschrokken is niet uw alledaagse astrologische software. Het is gebaseerd op de principes van "vanzelfsprekende" astrologie, wat een nieuwe manier is om astrologische gegevens te interpreteren, ontwikkeld door de ontwikkelaar van de software, Jeffrey S. Close. Intrepid is een zeer krachtig hulpmiddel voor het maken van kaarten, dat de oorspronkelijke wetenschap van astrologie nauw vertegenwoordigt.

De nieuwe interpretatiemethode door de auteur introduceert nieuwe astrologische symbolen en methoden om de nauwkeurigheid van uw voorspellingen te verbeteren. Als u eerder astrologische software hebt gebruikt, zult u zich bij het gebruik van Intrepid realiseren dat Intrepid vijf nieuwe manieren van progressie heeft die in geen enkele andere software te vinden zijn, en het resultaat zijn van de nieuwe interpretatiemethode van Jeffrey.

De software bevat een volledige ACD-atlas om u te helpen de exacte coördinaten op aarde te lokaliseren wanneer dat nodig is, zonder enige marge voor fouten. De software heeft 10 huisstructuren om u te helpen nauwkeuriger te voorspellen en het Zwitserse Ephemeris-berekeningssysteem ook voor perfecte berekeningen en realtime gegevens van NASA.

Afgezien van alle reguliere functies en kenmerken van alle astrologische software, heeft Intrepid de mogelijkheid om het Super Birth Wheel te maken, dat in geen enkele populaire software beschikbaar is. Het wiel bevat armaturen, noordknooppunt. Negentien planetaire manen, verschillende planeten, zes asteroïden en 78 middelpunten, waardoor het een van de belangrijkste kenmerken van de software is.

Al met al is onverschrokken een geweldige astrologische software voor beginners vanwege het nieuwe intuïtieve ontwerp en de nieuwere afleidingsmethode. Intrepid wordt aanbevolen voor alle beginners die op zoek zijn naar een nieuwe kijk op astrologie, professionals die op zoek zijn naar een to the point, eenvoudige software kunnen Intrepid ook gebruiken voor al hun astrologische behoeften.

Daarom waren dit alle beste astrologische software die er beschikbaar is om te downloaden, u kunt er een vinden die aan al uw behoeften voldoet.