16 Beste whiteboard-animatiesoftware

We kijken allemaal graag naar die whiteboard-animaties op YouTube, informatieve presentaties of tv-commercials. Deze animaties worden in verschillende industrieën gebruikt, voornamelijk vanwege de manier waarop het de boodschap op de juiste manier presenteert en overbrengt naar de kijkers. Het kost echter veel moeite om verbluffende geanimeerde presentaties te maken. Een traditionele, nog steeds aanwezige presentatie kan daarentegen eentonig zijn voor het publiek.

Whiteboard-animaties zijn een geweldige manier om uw presentaties tot leven te brengen. Maar als je je afvraagt ​​of bedrijven animatie-experts inhuren om deze video's te maken, dan is dat verre van waar. Hoewel het gewoon bevredigend is om de cartoonist op het whiteboard te zien tekenen, heb je whiteboard-animatiesoftware nodig om animaties en speciale karakters aan je creatie toe te voegen.

Ja, er zijn veel van dergelijke programma's die u in een mum van tijd op weg helpen met uw whiteboard-animatievideo's. Het beste van alles is dat deze programma's boordevol functies zijn, voldoen aan uitgebreide behoeften en beschikbaar zijn tegen verschillende prijzen. Hier is een overzicht van enkele van de beste whiteboard-animatiesoftware die volgens ons het meest effectief is bij het maken van die geanimeerde video's of presentaties.

VideoScribe

Videoscribe 1

VideoScribe is een van de toonaangevende animatieprogramma's voor whiteboards waarmee u gemakkelijk en snel uw eigen whiteboard-video's kunt maken. Het beste van alles is dat het verkrijgbaar is tegen een concurrerende prijs. Met deze software kunt u eenvoudig afbeeldingen selecteren, uw tekst typen, achtergrondmuziek toevoegen en de rest wordt geregeld. Hiermee kunt u binnen enkele minuten pakkende inhoud maken. U kunt het vervolgens publiceren en zelfs delen op de sociale mediakanalen.

Hiermee kunt u zoveel mogelijk video's maken tegen een zeer redelijke prijs. Enkele van de belangrijkste functies zijn de handige functie voor slepen en neerzetten, snelle toegang tot een bibliotheek vol foto's en muziek, 24x7 ondersteuning van een gemeenschap en een team van experts, en talloze andere functies die specifiek geschikt zijn voor bedrijven en docenten over de hele wereld.

Prijs: gratis proefversie beschikbaar; begint vanaf $ 6,50 / maand / $ 75 per jaar

Explaindio

Explaindio

Of u nu een Windows-gebruiker of een Mac-gebruiker bent, Explaindio is een van de beste whiteboard-animatiesoftware die door miljoenen consumenten over de hele wereld wordt vertrouwd. Met een mix van 2D- en 3D-animaties helpt dit programma gewoon iedereen om professioneel ogende video's te maken, ongeacht hun ervaringsniveau. Het biedt ook whiteboard-schetscomponenten en FMV (full motion video).

Met tal van opties om uw creativiteit aan te passen op de veelzijdige interface, de mogelijkheid om HD-video's te maken, aantrekkelijke thema's te gebruiken of de mogelijkheid om video- of audiogegevens van andere vergelijkbare software binnen te halen, is Eplaindio een geavanceerde software die u niet mag missen.

Prijs: begint vanaf $ 59 / jaar

Vyonde

Vyond Whiteboard Animation

Als u op zoek bent naar dynamische whiteboard-animatiesoftware waarmee u binnen enkele minuten geanimeerde video's kunt maken, dan is GoAnimate de juiste keuze voor u. U kunt uw video's heel gemakkelijk maken met behulp van het brede scala aan sjablonen, audio's, enz. Uit de bibliotheek. Met GoAnimate kunt u boeiende video's maken die u helpen uw marketingresultaten te behalen. Voor degenen die trainings- en leervideo's maken, zijn de resultaten behoorlijk aantrekkelijk om leerlingen te betrekken.

Deze software helpt bij het maken van video's die de communicatie en samenwerking binnen het bedrijf verbeteren. Over het algemeen is het software voor alles, inclusief verkoopnaleving, voor bedrijven om effectief te communiceren met werknemers, en voor alle anderen, zoals eigenaren van kleine bedrijven, adviseurs of opvoeders.

Prijs: gratis proefversie beschikbaar; begint vanaf $ 39 / maand

VideoJeeves

Video Jeeves Animation Whiteboard

VideoJeeves is nog een geweldige whiteboard-animatiesoftware waarmee u eenvoudig uitlegvideo's kunt maken. Met deze geanimeerde video's op het whiteboard kunt u uw publiek omzetten in toegewijde klanten en uw omzet en omzet verhogen. De video's die door deze software zijn gemaakt, zijn boeiend genoeg om kijkers geboeid te houden door het merk. Van productpromo's, tutorials of trainingsvideo's tot advertenties, met de software kunt u kiezen uit degene die het beste bij uw bedrijf past.

Prijs: begint vanaf $ 499

AdobeAnimateCC

Adobe Animate

Adobe is al een gevestigde naam op het gebied van online producten. Een van hun producten is de AdobeAnimateCC die gebruikers nieuwe animatietechnieken biedt. Deze software helpt je bij het ontwerpen van interactieve vector- en bitmap-gebaseerde geanimeerde games, websites en apps. Breng uw animaties en banners tot leven, of voeg acties toe aan tutorials en infographics met deze software.

Het stelt je ook in staat om snel op verschillende platforms te publiceren en beschikbaar te zijn voor het publiek op mobiel, platform en desktop. U kunt de dynamische demonstratie- en animatietools gebruiken om interactieve inhoud voor internet te maken. Niet alleen dat, u kunt ook levensechte schetsen maken met druk- en kantelgevoelige vectorborstels die werken als de echte penselen.

Prijs: begint bij $ 19,99

PowToon

Powtoon

Degenen die op zoek zijn naar software voor zowel whiteboard-animaties als presentaties, PowToon kan een geweldige optie zijn. Het helpt u de aandacht te trekken van uw senioren of collega's in elke zakelijke omgeving, helpt u eventuele storingen in de klas tegen te gaan en de aandacht te trekken van de leerlingen die de educatieve tutorials tot leven brengen, en te communiceren met vrienden of geliefden die de software gebruiken om maak animaties voor speciale gelegenheden.

U kunt ook hun reeks sjablonen gebruiken om snel whiteboard-animaties van superieure kwaliteit te maken. Schrijf je in voor de binnenkort te helpen webinars of ga door hun trainingscentrum om alle hulp te krijgen die je nodig hebt.

Prijs: vanaf $ 16 / maand

TTS Sketch Maker

Tts Sketch Maker

TTS Sketch Maker is tekst-naar-spraaksoftware die vooral geschikt is voor whiteboard-video's. Het bevat hoogwaardige stemmen met mannen- en vrouwenstemmen. Hiermee kunt u binnen enkele minuten whiteboard-video's van superieure kwaliteit maken. Het beschikt over een responsieve interface waarmee u in een handomdraai kunt beginnen met het maken van uw TTS-whiteboard-video's.

Het beste is dat er geen beperkingen zijn voor de video's die je maakt, dus je kunt ze vrijelijk delen en uploaden, en ze zelfs verkopen als je wilt. Deze software helpt u tijd en geld te besparen, aangezien u uw TTS-whiteboard-video's kunt maken zonder een professional te betalen om ze te maken.

Prijs: beschikbaar voor $ 31,95 / licentie voor één gebruiker

TruScribe

Tru Scribe

TruScribe-functies in enkele van de bekende mediakanalen die een effectieve videostrategie bieden. Het is het enige merk dat neurowetenschap gebruikt en whiteboard-kunst aanbiedt die je nog nooit eerder hebt meegemaakt. Het maakt gebruik van de scribologiemethode met handgetekende aangepaste video-opties die helpen de aandacht te trekken, retentie te verbeteren en het begrip te vergroten.

De artiesten van TrueScribe zijn bedreven in de Scribology-methode, waardoor hun ervaring veel verder gaat dan alleen whiteboard-animaties. Bovendien? Het productieteam van het bedrijf helpt u uw budget en deadlines te halen door een systeemgestuurd proces te volgen dat is ontworpen met creatief aanpassingsvermogen in gedachten.

Prijs: offerte op basis van wensen

Doodly

Doodly

Doodly beweert de belangrijkste software voor het maken van whiteboard-video's te zijn die iedereen met of zonder technische of ontwerpervaring helpt. Deze software is verkrijgbaar voor een veel redelijke prijs en vermindert de lange wachttijd voor echte professionele ontwerpers en videografen die de doodle-video's voor de gebruikers maken.

Dat is niet alles, want u kunt ook uw eigen professioneel uitziende doodle-whiteboard-video's maken met bijna geen technische ervaring. Het beste van alles is dat het u helpt om in de kortst mogelijke tijd video's te maken met een hoogwaardig eindresultaat.

Prijs: begint bij $ 39

Moovly

Moovly is een online software voor whiteboard-animatie waarmee u eenvoudig professionele video's en presentaties kunt maken. U kunt in slechts enkele minuten uw eigen uitleg-tutorial, advertenties of presentaties maken. Het enige dat u hoeft te doen, is u hiervoor aanmelden en om te beginnen toegang krijgen tot een breed scala aan sjablonen.

U kunt een sjabloon uit de bibliotheek selecteren en een project maken door te kiezen uit de lijst met 175 miljoen levendige objecten, audiobestanden en videoclips. U kunt ook uw eigen materialen gebruiken en uw eigen creaties uploaden. Met zijn eenvoudig te gebruiken GUI met slepen en neerzetten en de optie om rechtstreeks in de desktopbrowser te bewerken, is Moovly zeker het proberen waard.

RawShorts

Rawshorts

Rawshorts is een andere geweldige software om u te helpen bij het maken van uitlegvideo's. Het is een gemakkelijke en responsieve software die geanimeerde whiteboardsjablonen biedt. U kunt kiezen uit een groot aantal van deze professioneel gemaakte geanimeerde sjablonen die beschikbaar zijn in verschillende categorieën om een ​​whiteboard-video voor uw merk te maken.

Bovendien kunt u aangepaste tekst, media, effecten, geluid en overgangen invoegen om iets volledig origineels te maken. Bovendien kunt u uw creaties delen op sociale mediakanalen zoals Facebook, YouTube, landingspagina en meer.

Prijs: gratis proefversie beschikbaar; begint vanaf $ 39 / maand

Animaker

Animaker is een webgebaseerd programma dat freeware is en wordt geleverd met een interface die veel lijkt op RawShorts. U hoeft zich alleen maar te registreren en het biedt u de mogelijkheid om te klikken en te kiezen, te slepen en neer te zetten en te bewerken en af ​​te spelen.

Het is een uiterst eenvoudig te gebruiken software die 6 videostijlen biedt die in alliantie kunnen worden gebruikt. Hiermee kun je tot 720 verschillende soorten geanimeerde video's maken. Deze software is perfect voor contentmarketeers voor hun marketingproject met een beperkt budget.

Prijs: gratis proefversie beschikbaar; begint bij $ 12

Camtasia

Camtasia is een uitgebreide software voor whiteboard-animatie die wordt geleverd met alle gebruikelijke faciliteiten. Enkele van de belangrijkste kenmerken zijn:

  • Bereik van volledig nee-video's, aanpasbare intro's, outro's en lagere derden;
  • Biedt ook volledige toegang tot meer dan 500.000 gratis stockfoto's, video's, audio en afbeeldingen wanneer u zich aanmeldt voor het TechSmith-abonnement;
  • Hiermee kunt u verschillende thema's maken om uw zakelijke of persoonlijke stijl te organiseren;
  • Biedt een volledig vloeiendere ervaring met verfijnde voorbeeldweergave.

Bovendien wordt het geleverd met ingebouwde functies zoals schermrecorder, webcam, mogelijkheid om media te importeren, tijdlijn met meerdere tracks, annotaties, overgangen, audio-effecten, voice-overs, interactiviteit, enzovoort.

Prijs: begint vanaf $ 249 voor een licentie voor één gebruiker

Renderforest

Renderforest is gratis animatiesoftware voor whiteboards waarmee u op een creatievere manier verhalen kunt vertellen. Met deze software kunt u educatieve presentaties, bedrijfskrabbelvideo's en uitlegvideo's maken. U kunt kiezen uit de verzameling sjablonen en de whiteboard-animatietoolkit om eenvoudig presentaties te maken.

Prijs: gratis versie beschikbaar; upgrade begint vanaf $ 14 / maand.

Of u nu houdt van onderwijs of de producten en diensten van uw bedrijf wilt promoten, whiteboard-animatie is tegenwoordig een van de beste manieren om effectief met het publiek te communiceren. Een professionele en creatieve whiteboard-animatie trekt de broodnodige aandacht en deze software is de perfecte manier om uw boodschap over te brengen. Kies dus uit de bovenstaande lijst en ga vandaag nog aan de slag met uw whiteboard-animatie!

MySimpleShow

Mijn probleempje

Als u op zoek bent naar animatiesoftware voor uw bedrijf, dan is MySimpleShow de beste keuze voor u. De software maakt het veel gemakkelijker om de professioneel ogende uitlegvideo's voor de zakelijke klanten te maken. Of u nu een campagne voor uw product of dienst wilt maken, trainingsmateriaal voor uw werknemers wilt verstrekken of gewoon uw team wilt motiveren, deze whiteboard-animatiesoftware laat uw video stralen.

Je kunt het ook gebruiken om educatieve video's te maken en de bronnen te delen met je studenten of op een social media-platform. Bovendien kan het ook worden gebruikt om je blog op te peppen, een marketingidee over te brengen, een crowdfundingvideo te maken of een video-cv te maken. Er is zoveel dat u met dit programma kunt doen met behulp van de geanimeerde afbeeldingen en grafische afbeeldingen. Bonus - u kunt ook audio aan presentaties toevoegen.

Prijs: begint vanaf $ 129

Gemakkelijk Sketch Pro

Easy Sketch Pro is een van de beste animatiesoftware waarmee u voor elk bedrijf nieuwe en verbluffende animatievideo's voor interactieve whiteboards kunt maken. U kunt beginnen met het maken van schetsvideo's met behulp van de "slepen en neerzetten" -functie die beschikbaar is op de interface. Bovendien? Je kunt ook elke video uploaden en het programma zal de openingsscène creëren, gevolgd door het verbluffende effect in een livevideo.

Het beste is dat je de schetstijd vooraf kunt instellen voordat deze wordt omgezet in een live video. Verfraai uw video door achtergrondscore of verhalen toe te voegen aan zowel de tekening als de live video. Of je nu tekst, afbeelding, muziek of video naar de live video wilt tekenen, video's op de tijdlijn wilt importeren terwijl de schetsvideo wordt afgespeeld, een keuze wilt maken uit het brede scala aan achtergronden uit de bibliotheek, er al je sociale media in wilt integreren pagina, of maak gebruik van de geïntegreerde videoanalyse, Easy Sketch Pro heeft veel te bieden.

Prijs: begint vanaf $ 37