Top 20 beste gratis typsoftware

Als je van plan bent om te leren typen met de hulp van een typleraar, hebben we zojuist een lijst samengesteld met Top 20 gratis tutorsoftware voor typen, die een van de beste is die er is. Dit zijn de beste typeprogramma's op uw pc zonder een cent uit te geven en snel te leren typen.

1. KeyBlaze

typen-software-min

Download KeyBlaze

Het is gratis typsoftware waarmee gebruikers gemakkelijk en behoorlijk snel kunnen leren typen. Het geeft het leerproces bij het typen via de coole GUI en helpt de gebruiker ook om in korte tijd vertrouwd te raken met een goede typsnelheid. Deze specifieke software is ook handig om het typen voor beginners te demonstreren. Het kan door scholen en instellingen worden gebruikt om de kennis van typen gemakkelijk en gratis bij te brengen.

2. Klavaro Touch Typing Tutor

Klavaro

Klavaro downloaden

Het is een van de beste gratis typsoftware die helpt bij het verwerven van vaardigheden in het type aanraking. De gebruiker wordt goed thuis in de vaardigheden die nodig zijn om te typen, vanwege de solide structuur die de software natuurlijk biedt en er worden ook verschillende termen geboden om ze gemakkelijk te leren en ook om het typetempo te verhogen. Om een ​​succesvolle carrière op te bouwen, moet een persoon over de juiste typevaardigheden beschikken, wat niet kan worden vermeden. Tegenwoordig is op elk werkveld de noodzaak om te typen een must en dus is de kennis van het typen belangrijk. Dit is wat deze hele software helpt bij het bieden aan zijn gebruikers.

3. Typetrainer

typen-trainer-software

Download Typing Trainer

Typing Trainer is een freeware typetool om de typetechniek te leren en te beheersen. Zonder de kennis van typen zult u in uw dagelijkse werk met veel moeilijkheden te maken krijgen. U kunt dus de kunst van het typen leren met behulp van deze freeware. Wanneer u deze applicatie voor het eerst start, biedt deze u een korte typecursus van minder dan een uur. Daarna analyseert het uw typsnelheid en geeft het u suggesties en biedt het ook verschillende lessen om te leren en te oefenen met typen. Deze specifieke software is een ander type gratis typsoftware die helpt bij het begrijpen en verwerven van de vaardigheden om te typen heel gemakkelijk. Tegenwoordig zal een persoon met veel problemen worden geconfronteerd als hij niet bekend is door de specifieke vaardigheid. Deze gratis software zou het doel dienen en u helpen bij het leren van elke techniek die nodig is voor snel en correct typen.Zodra de betreffende software begint te werken, wordt er voor de gebruiker een spoedcursus typen gegeven, die minder dan een uur duurt. Deze cursus evalueert eigenlijk uw typsnelheid en biedt zelfs veel advies en ook verschillende programma's waarmee u meer en het juiste proces voor typen kunt leren.

4. Tutor voor snel typen

tutor voor snel typen

Download Rapid Typing Tutor

De tutor voor snel typen is gratis typsoftware die is gebaseerd op het leren van typevaardigheden. Er worden verschillende sessies en games aangeboden die het typevermogen vergroten en ook de snelheid wordt met precisie verhoogd. De gebruiksvriendelijke functie stelt de kinderen in staat om van deze specifieke software te leren. Diverse gesimuleerde toetsenborden, gegenereerd door de software, worden ook in deze applicatie geleverd. Het is zelfs beschikbaar in veel talen, zoals Spaans, Russisch, Duits, Frans, Nederlands, Engels, enz.

5. Max Type Pro

MaxType-PRO

Het is een freeware typetoepassing die de techniek van het typen in de gebruikers verbetert door zijn multifunctionele typinterfaces. Zelfs het typetempo of de snelheid en de nauwkeurigheid worden verhoogd door deze software te gebruiken. Het typeniveau wordt binnen korte tijd verhoogd van beginner tot gevorderd door het gebruik van deze eenvoudige software. De twee belangrijkste kenmerken van deze specifieke software zijn wekelijkse rapporten en de praktische sessies inbegrepen.

6. Typ Sneller

type-sneller

Download Type Sneller

Deze gratis typsoftware is kosteloos van gebruik en stelt de persoon in staat om typetechnieken aan te passen en hem ook te laten oefenen. Typen wordt essentieel voor iemand wiens taak zich concentreert op het typen op computers, waar deze vaardigheid hoogst vereist is. Deze software zou helpen bij het leren van blind typen en andere bijbehorende vaardigheden. Wanneer een persoon kan typen door alleen maar zijn hand aan te raken en niet naar het toetsenbord te kijken, staat dit bekend als 'blind typen'. Het is niet erg moeilijk te begrijpen software, maar wel een triviale.

7. Bruce's ongebruikelijke typewizard

Bruce ongebruikelijke typetovenaar

Download Bruce Ongebruikelijke Typing Wizard

Het is een andere gratis typsoftware die helpt bij het leren van de kunst van het typen vanaf het basisniveau. Hoofdzakelijk gebouwd voor gebruikers van beginnersniveau of beginners, maar biedt ook niveaus voor gevorderden. De software heeft zelfs een game in de cursus waarmee de gebruiker het typen van woorden en letters kan oefenen en die ook veel gebruikers tegelijk ondersteunt. In de Ongebruikelijke Typing Wizard-software van Bruce heeft de gebruiker het voorrecht om zijn eigen lessen te construeren om te typen en om de praktijkgerichte reden.

8. Uithoudingsvermogen Tutor

Uithoudingsvermogen-tutorDownload Stamina Typing Tutor

Deze specifieke typsoftware helpt bij het verwerven van typevaardigheden en het oefenen ervan. De snelheid van het typen van de gebruiker en zijn nauwkeurigheid worden verbeterd met de juiste oefening met deze software. De software biedt veel opties die de persoon helpen bij het kiezen uit de virtuele toetsenborden. Niet alleen dit, maar de software wordt ook in vele talen aangeboden. Deze software geeft de grafische weergave op een gebruiksvriendelijke manier weer voor de dagelijkse verbetering van de gebruiker.

9. Tutor voor het typen van letter Chase

letter-chase-typen-tutor

Download Letter Chase

Ook bekend als het Learn The Keyboard, is het gratis typsoftware waarmee de gebruiker kosteloos kan leren typen. De software geeft kennis over alle teken- en numerieke toetsen. De software legt de gemakkelijke methode uit om te onthouden en helpt bij het leren van het hele toetsenbord. Het kan gemakkelijk worden gebruikt door de scholen en instellingen om studenten en kinderen onderwijs te geven over typevaardigheden, wat op de lange termijn essentieel is.

10. TIPP 10 Typsoftware

TIPP10 typen

Download Tipp 10

Het is een gratis cursus die typsoftware aanbiedt die iemand helpt bij het verwerven van typevaardigheden. Het heeft veel sessies of lessen met betrekking tot typen die de gebruiker leren typen. Een persoon kan zelfs zijn eigen oefenlessen vormen met het oog op zelfoefening. De ontwikkeling van vaardigheden en de verbetering wordt elke dag op het scherm weergegeven. Een triviale software die van pas komt en voor elke gebruiker gemakkelijk te gebruiken is.

11. Bodie's typleraar

Download Bodie's Typing Tutor

Het is een gratis en gebruiksvriendelijke typsoftware waarmee de gebruiker de typevaardigheid in slechts een paar weken leert. Bij het juiste gebruik van deze specifieke software en het dagelijks oefenen met deze tool, kunt u een grote verbetering in de snelheid van typen vinden en zelfs daar zal de precisie bij het typen worden verbeterd. Deze software helpt bij het leren van technieken over touch-type, een type typen waarbij de persoon typt zonder het toetsenbord in de gaten te hebben.

12. Typ gewoon typsoftware

typ gewoon te typen

Download gewoon typen

Just Type is een soort gratis typsoftware die de gebruiker helpt om correct te typen en zijn snelheid verbetert. Het is een triviale vorm van software en leert zijn gebruikers het proces van aanraakgevoeligheid. Het 'aanraaktype' is een typetechniek, waarbij de persoon die typt nauwelijks naar het toetsenbord kijkt en typt zonder naar de toetsen te kijken. Het kan zeer nuttig zijn voor de kinderen om de vaardigheden op te doen die nodig zijn voor dit type typen en deze ook te oefenen. De specifieke applicatie bevat ook de geavanceerde vorm van toetsenbordontwerpen.

13. Kiran's typleraar

kirans typen tutor

Download Kiran Typing Tutor

Kiran's Typing Tutor is een gratis en gemakkelijk te gebruiken soort typsoftware, die de gebruiker helpt bij het begrijpen en verkrijgen van de processen voor correct typen. De software verbetert de snelheid van typen en verbetert ook zijn precisie hierin, bij dagelijks gebruik en oefenen. Er worden veel verschillende soorten tests en examens en zelfs spelletjes aangeboden met betrekking tot typen, die helpen bij het verbeteren van het typevermogen van de gebruiker en het verbeteren van zijn niveau. Met behulp van deze software kan de persoon zijn dagelijkse verbetering op het scherm zien.

14. Cool typen tutor

Coole typleraar

Download Cool Typing Tutor

Het is gratis typsoftware die zijn gebruikers helpt te leren typen en helpt om de gebruikers bekwaam te maken in de kunst van het typen en zijn typsnelheid verbetert. De software biedt verschillende soorten lessen voor gemakkelijk leren en dagelijkse praktijk. Dit helpt bij het verbeteren van de typsnelheid en leert ook de juistheid van de getypte woorden. Zelfs als het een triviale software is, helpt het bij het bijbrengen van de vaardigheden aan de gebruikers van blind typen, dwz typen zonder daadwerkelijk op het toetsenbord te kijken.

15. Tutor analytische oogtypen

Software voor analyse van oogtypen

Het is een gemakkelijk te gebruiken typsoftware die gemakkelijk leren en het verwerven van de vereiste typvaardigheden mogelijk maakt. Tegenwoordig is op elk gebied van ons leven de taak van het typen zeer essentieel. Deze specifieke software verbetert de typetechnieken door de kennis te verschaffen die essentieel is bij het typen. Door deze software worden verschillende soorten spellen en examens ingesteld die een goede en regelmatige oefening mogelijk maken. Het volgt en bewaakt zelfs de dagelijkse ontwikkeling van het typevermogen van de gebruiker.

16. Type tutor

TutorType-software

Download Tutor Type

Het is een ander voorbeeld van de beste gratis typsoftware die de leerlingen de vaardigheden en technieken voor het typen leert. De vertrouwdheid met typen is zeer essentieel in de wereld van vandaag, aangezien het vereist is voor elk type kantoorbaan. De basisprincipes van typen, de snelheid waarmee een persoon typt en zijn precisie daarin wordt gecontroleerd door deze software. De Tutor Type Typing Tutor-software helpt bij het verwerven van kennis over 'blind typen'. Het is eigenlijk het type typen waarbij de vaardigheid van het typen betrokken is, zonder het toetsenbord in de gaten te houden.

17. GNU-typist

GNU-typist

Download GNU Typist

Deze gratis en open source typingsoftware wordt ook wel gtypist genoemd. Snelle typevaardigheden worden verworven in een korte tijdsperiode bij het juiste gebruik van deze software en verdere vooruitgang kan worden geboekt bij het dagelijks oefenen van de typetool op uw pc. De software is vrijgegeven onder de GNU General Public License en het is ook een geautoriseerd programma van het GNU-project. De software heeft veel typelessen in vele talen, waaronder Tsjechisch, Engels (Qwerty, Dvorak en Colemak-toetsenborden), Russisch en Spaans, en heeft zelfs eenvoudige oefeningen in het Duits, Frans en Noors.

18.Ratatype online

rata getypt

Gebruik RataType Online

Ratatype is een online tutor voor typen zonder dat je het op je pc hoeft te installeren. Het heeft een coole interface en u kunt uw voortgang online volgen en online concurreren met anderen die leren. Op deze manier krijgt u de kans om achter gesloten deuren te leren, gewoon om te zien hoe snel u leert typen.

19. KTouch-tutor voor typen

ktouch typen tutor

Download Ktouch

KTouch is een open source tutorsoftware voor typen, alleen voor linux. Het is volledig gratis en zo populair is het programma dat mensen blijven vragen naar de Windows-versie, maar helaas heeft het momenteel alleen de Linux-versie. Al met al een coole en lichtgewicht typsoftware om te leren typen op linux os.

2o. Tux Typing Tutor For Kids

tux-typsoftware

Download Tux Typing

Tux-typleraar is speciaal ontworpen voor kinderen. Met deze open source software kunnen kinderen leren toetsen te typen via een cool spel. Het werkt ook op de nieuwe versie van Windows, hoewel het niet op de webpagina staat.