Service Host Lokaal systeem Netwerk beperkt waardoor hoog CPU-gebruik wordt verholpen

Servicepost: Beperkt lokaal systeemnetwerk is een combinatie van Windows en andere gerelateerde services, bijvoorbeeld de auto-updateservice van Windows. Dit soort services heeft meestal de neiging om veel van het systeemgeheugen, de CPU en andere bronnen te gebruiken. Maar wanneer het 90% van de ruimte op de harde schijf van uw systeem in beslag neemt, wordt het een probleem.

Sommige gebruikers klagen dat ze de " Service host lokaal systeem netwerk beperkt " tegenkomen, wat een hoog CPU-gebruik veroorzaakt, waarbij meerdere svchost.exe-processen tegelijkertijd worden geopend en de kracht van uw systeem opeten. Deze beurt maakt het apparaat traag en zelfs vatbaar voor crashes. Het kan te wijten zijn aan een storing in de programma's, services of aan beschadigde systeembestanden. Het kan ook ontstaan ​​door schadelijke software. We hebben echter een manier gevonden om dit probleem op te lossen, laten we eens kijken hoe.

Oplossing: door Superfetch / SysMain-service uit te schakelen

Hoewel wordt aangenomen dat de Superfetch / SysMain-service de systeemprestaties in de loop van de tijd verbetert, vinden veel gebruikers dat het alleen goed werkt tot een bepaalde tijd nadat het Windows-besturingssysteem vers is geïnstalleerd. Na een bepaalde tijd heeft dit invloed op de systeemprestaties. Laten we eens kijken hoe we de service kunnen uitschakelen.

Stap 1: Druk tegelijkertijd op de Win + R- toetsen op uw toetsenbord en de opdracht Uitvoeren wordt geopend.

Stap 2: Schrijf services.msc in het zoekvak Opdracht uitvoeren en druk op OK .

Voer Command Search Services.msc uit Ok

Stap 3: Het Servicemanager- venster wordt geopend. Ga naar het gedeelte Namen aan de rechterkant en zoek Superfetch of SysMain in de lijst.

Klik met de rechtermuisknop op Superfetch of SysMain  en selecteer Stop in het rechtsklikmenu.

Services Rechterkantnamen Superfetch of Sysmain Klik met de rechtermuisknop op Stop

* Opmerking - Als u Superfetch niet kunt vinden , is dat omdat Microsoft de naam heeft gewijzigd in SysMain .

Verlaat nu het venster Services en ga terug naar Taakbeheer . Hier zou je zien dat het CPU-gebruik aanzienlijk is afgenomen en dat je computer weer normaal is. U kunt nu probleemloos op uw computer werken.