13 beste takenlijst-apps voor Windows 10

Het handmatig bijhouden van uw agenda van de dag kan dagelijks vervelend zijn. Soms mist u belangrijke taken alleen omdat u bent vergeten een track bij te houden. To-Do-lijst-apps voor Windows zijn tegenwoordig een geweldige manier om uw taken bij te houden. Ze helpen u uw dagelijkse taken bij te houden voor een beter tijdbeheer, terwijl u productief kunt blijven.

Maar bij het kiezen van uw app moet u uw vereiste kennen. Of je nu op zoek bent naar een to-do-app met een eenvoudige interface, of iets dat wordt geleverd met kleurcodering of een multi-tasker, het zou je voorrecht zijn. Er zijn verschillende takenlijsten beschikbaar op de online marktplaats, maar sommige zijn zeker een tandje hoger. Hier is een lijst met enkele van de beste takenlijst-apps voor Windows die u kunnen helpen bij het maken van uw keuze.

Wunderlist

Wunderlist Windows 10 Min

Wunderlist is gemakkelijk de beste to-do-app in de lijst. Het was bekend dat het de beste was, zelfs sinds het niet werd overgenomen door Microsoft. Deze krachtige tool waarvan bekend is dat het je productiviteit verhoogt, is twee jaar op rij bekroond met de beste to-do-lijst-app, achtereenvolgens door The Verge en Apple. Het beste van deze app is dat je zowat elke functie alleen in de gratis versie krijgt, tenzij je ook op zoek bent naar premiumfuncties zoals onbeperkte taakdelegatie en bestandsuploads.

Met deze app kun je taken toevoegen aan je nieuw gemaakte takenlijsten. U kunt ook notities en vervaldatums toevoegen aan elk item in de lijst. Als u klaar bent, kunt u dit delen met uw vrienden, familie of collega's op kantoor met hun eigen bewerkingsmogelijkheden. Het beste van alles is dat het een schone gebruikerservaring biedt, zelfs als er twee mensen tegelijkertijd aan een lijst werken. Dus als u bijvoorbeeld een boodschappenlijst deelt met uw kamergenoot en u gaat samen naar de kruidenierswinkel, wordt het voor u twee gemakkelijker om de lijst tegelijkertijd te beheren.

Bonus - het is een strak ontwerp en het feit dat het gemakkelijk te gebruiken is. Het maakt het hele proces zoals het toevoegen en afvinken van items uit de lijst eenvoudig en intuïtief, samen met het toevoegen en markeren van subtaken, het toevoegen van een vervaldatum, het toevoegen van herinneringen en nog veel meer.

Prijs: gratis versie beschikbaar; Upgrade beschikbaar voor $ 4,99 / maand

Todoist

Todoist Windows 10 Min

Todoist bestaat al jaren en biedt nu verschillende functies om je te helpen met je to-do lijst. Het is in de loop der jaren gegroeid met extra functies waarmee u taken op datum kunt beheren, kleurcodes kunt toepassen en meer. Hoewel de gratis editie relatief mindere functies bevat, heeft deze nog steeds een lovenswaardig ontwerp en is hij gemakkelijk te gebruiken.

Hiermee kunt u to-do-lijsten, subtaken, projecten, subprojecten en afhankelijkheden maken. U kunt ook vervaldatums aan taken, bestanden en notities toevoegen, ze prioriteren met kleurcodes, ze classificeren en nog veel meer. U kunt ook projecten met anderen delen, taken opsplitsen in subtaken en ook de mogelijkheid hebben om prioriteitsniveaus toe te wijzen, zodat u de belangrijkste items op uw lijst eerst compleet krijgt.

De betaalde versie wordt geleverd met premiumfuncties zoals labels, filters, pushmeldingen en e-mailherinneringen. De app is compatibel met alle grote platforms zoals Windows, iOS, OSX, Android, als plug-ins voor Chrome en Firefox, Gmail, Thunderbird en Outlook. Bovendien kan het ook worden gesynchroniseerd met Google Drive, IFTTT en Sunrise Calendar.

Prijs: gratis versie beschikbaar; Upgrade beschikbaar voor $ 29 / jr

Microsoft OneNote

Onenote Windows 10 Min

Microsoft's One Note is een Windows 10-specifieke to-list-app die even populair is in de lijst. Hoewel het de flexibiliteit biedt om een ​​breed scala aan notitietypen te maken, zoals lijsten, tabellen, kleine artikelen, enz., Is het ook bekend dat gebruikers bestanden en video's in notities kunnen insluiten. Dit is om ervoor te zorgen dat ze rechtstreeks naar de bijgevoegde bestanden kunnen verwijzen zonder dat ze het bestand in de cloud hoeven te vinden.

Bovendien kan het worden geïntegreerd met andere Microsoft-apps zoals Outlook, Office en OneDrive. Wat interessant is, is dat het je ook op de hoogte stelt van eventuele conflicten tussen een notitie op het bureaublad en op het Android-apparaat vanwege de synchronisatietijd, maar het probeert het niet zelf te corrigeren. Bonus - het is gratis beschikbaar als web-app voor Windows, OS X, iOS en Android. Het kan ook gratis worden gebruikt op zoveel apparaten als u wilt.

Prijs: gratis

Microsoft To-Do

Microsoft To Do 1 Min

Microsoft To-Do kan gemakkelijk worden aangeduid als de opvolger van Wunderlist, aangezien het werd uitgebracht onmiddellijk na de overname van Wunderlist door Microsoft. De app heeft verschillende van de Wunderlist-functies aangepast en is aanwezig in een eigen pakket. Wat is er meer? U kunt zelfs uw Wunderlist-taakitems ernaar overbrengen.

Met de app kun je taken, notities en zelfs vervaldatums aan elk item toevoegen. terwijl u zich concentreert op het productief maken van uw dag. U kunt de items uit elke categorie items toevoegen aan het gedeelte 'Mijn dag' of gewoon op het gloeilamppictogram klikken om de aanbevelingen van de app te zien over wat u vandaag kunt doen.

Naast Windows is de app ook compatibel met iOS en Android.

Prijs: gratis

Cortana

Cortana Taken Min

Cortana is een digitale assistent van Microsoft en de taak die het het beste doet, is het beheren van takenlijsten. Het stelt je in staat om eenvoudig items toe te voegen met je stem of door te typen, terwijl ze verschijnen in het "lijsten" -gedeelte van Cortana, ondanks het platform waarop je je bevindt.

Het wordt geleverd als een ingebouwde app voor Windows 10 en is compatibel met Android en iOS. Het beste van alles is dat het ook kan worden gebruikt in combinatie met Wunderlist, zodat u dingen sneller kunt toevoegen met de assistent en vervolgens de in Wunderlist kunt inhalen.

Prijs: gratis voor Windows

Google Keep

Google Keep Min

Google Keep is een andere takenlijst-app die lichtgewicht, snel en platformonafhankelijk is. Het is niet alleen in staat om kaarten handmatig te verplaatsen, maar is ook geweldig voor het prioriteren van taken. Het stelt u ook in staat om items binnen een kaart te slepen en neer te zetten. Aangezien Google een uitgebreide ervaring heeft met spraak-naar-tekstfunctionaliteit, doet de zoekgigant het uitstekend met Keep. Hiermee kunt u gemakkelijk gesproken notities opnemen en even gemakkelijk naar een op tekst gebaseerde notitie converteren.

Keep heeft een minimale interface die het hele proces veel sneller maakt op internet en mobiel platform. Dus als u een notitie maakt en u wilt dat deze snel gaat, wordt dit handig. Bovendien maakt de app het ook mogelijk om items met andere contacten te delen en tegelijkertijd te bewerken. Het helpt een team om ondanks hun locatie in realtime samen te werken.

Prijs: gratis

Trello

Trello 1 min

Trello is niet echt een to-do-lijst-app in de echte zin, maar toch is het een fantastische tool die je productiviteit helpt verhogen. Hiermee kunt u kaarten maken die u in kolommen kunt plaatsen. U kunt dan notities, vervaldatums, bestanden toevoegen en zelfs labels toevoegen aan afzonderlijke kaarten.

Het helpt je ook om op de hoogte te blijven van je geproduceerde inhoud door je kaarten aan bepaalde teamleden te laten toewijzen en kaarten tussen borden te verplaatsen. Trello kan ook worden gesynchroniseerd met andere services, bijvoorbeeld met Outlook als invoegtoepassing. Het is ook compatibel met Android en iOS.

Prijs: gratis versie beschikbaar; Upgrade begint vanaf $ 9,99 / maand.

ToodleDo

Toddle Do App Min

ToodleDo is een uiterst gebruiksvriendelijke app die je helpt om eenvoudige to-do-lijsten op te stellen op webplatforms en op Android- en iOS-apparaten. Het legt vooral de nadruk op taken en daar is het het meest bekend om. Hiermee kunt u onder elke taak subtaken maken en ook aanvullende notities, vervaldatums, herinneringen en prioriteitsclassificaties toevoegen. U kunt uw taken ook in aparte mappen ordenen.

Hoewel het uiterlijk is geïnspireerd op andere vergelijkbare efficiënte tools (meestal van Wunderlist), heeft het onlangs een ontwerprevisie ondergaan die uitstekend deed voor de algehele lay-out.

Prijs: gratis

Te doen lijst

Todolist Abstracte Lepel 1 Min

Als u op zoek bent naar een zeer flexibele takenlijst-app die precies doet wat u wilt, dan is ToDoList de beste keuze. Het biedt een aantal geweldige functies met tal van opties. Van kosten of percentage voltooid tot prioriteit, noem maar op en de app stelt je in staat om toe te voegen. Het wordt geleverd met een eenvoudig ontwerp waarmee u alles kunt configureren.

Bovendien biedt het subtaken op meerdere niveaus. U kunt ook de lettertypen wijzigen, links naar pagina's toevoegen of links naar andere taken aan opmerkingen toevoegen. Dit betekent dat u de vrijheid heeft om uw tekst op uw manier op te maken. Niet alleen dat, u kunt ook zoveel filters instellen voor zoveel kolommen als u heeft, en zelfs uw weergave of afzonderlijke taken exporteren. Het beste is dat de app licht van gewicht en draagbaar is en de kroon op zich neemt.

Prijs: gratis

Any.Do

Elke Do Min

Any.Do is zonder twijfel een van de meest esthetisch ontworpen apps in de categorie. Hoewel het vol zit met alle functies van een gebruikelijke takenlijsttool die de belangrijke functies zoals slepen en neerzetten en vegen om te voltooien bevat, biedt het ook extra functies waardoor het opvalt in de massa.

Functies zoals een pushmelding (het moment) die u elke ochtend op de hoogte brengt van uw plan voor de dag, is in dit geval een belangrijke onderscheidende factor. Een van de weinige meer slimme en interessante functies zijn spraakinvoer en de optie om uw apparaat te schudden om voltooide taken te verwijderen. Het is compatibel met Windows, iPhone, iPad en Mac OS.

Prijs: gratis versie beschikbaar; Upgrade beschikbaar voor $ 2,09 / maand

Ga ervoor

Ga ervoor Min

GoForIt is een gratis en open source To-Do-lijst-app waarmee u gefocust kunt blijven op basis van uw workflow. Het heeft een eenvoudige en minimalistische interface die gemakkelijk te gebruiken is.

Bovendien waarschuwt het u voor regelmatige, korte pauzes tussendoor. Wat interessant is, is dat de takenlijsten worden opgeslagen als platte tekst in bestanden in een map die door de gebruiker kan worden gespecificeerd. Wat betekent dat je hiermee kunt synchroniseren via services zoals Dropbox en kunt gebruiken in combinatie met Todo.txt-frontends voor verschillende andere platforms die een mobiel telefoonplatform bevatten.

Prijs: gratis

Vink aan

Vink Vinkje Min

Hoewel TickTick vrij nieuw is in de categorie, toont het veel belofte. Net als de andere tools in de lijst, helpt de app je nieuwe taken, subtaken, vaste deadlines en aangepaste waarschuwingen toe te voegen en te delen met andere gebruikers. U kunt ook aanhoudende takenlijstitems voor elke dag, een bepaald aantal dagen, een week, maand en nog veel meer repareren.

De betaalde versie biedt een aantal geweldige geavanceerde functies, zoals een fantastische kalenderweergave waarin u kunt zien hoe uw takenlijst dagelijks of wekelijks wordt weergegeven en waarmee u voorop kunt blijven lopen in het spel. Hiermee kunt u taken slepen om de volgorde te wijzigen, en zelfs taken naar de kalender aan de linkerkant onderaan slepen om een ​​vervaldatum vast te leggen. Het bevat ook een revisiegeschiedenis en iets dat "experimentele labs" wordt genoemd.

Prijs: gratis versie beschikbaar; Upgrade begint vanaf $ 1,99 / maand

SynapBook

SynapBook is een behoorlijk competitieve takenlijst-app die verschillende tekststijlen en decoraties biedt, namelijk algemene stijlen zoals lettergrootte, vetgedrukt, enz., Markeerstift, scheidingslijn, enzovoort. Bovendien ondersteunt het pop-upnotities die kunnen worden gebruikt als de eenvoudige Windows Sticky memo-app. Op zoekopdrachten gebaseerde notities of het structureren van de inhoud met behulp van de boomstructuur zijn enkele van de belangrijkste kenmerken.

Prijs: gratis

Blijf dus op de hoogte van uw taken met een van deze geweldige takenlijst-apps en raak nooit achterop.