Fix Windows Resource Protection gevonden Corrupte bestanden Fout in opdrachtprompt

De systeembestandscontrole is een van de beste manieren om corrupte bestanden op uw Windows-pc te vinden en vervolgens de registergegevens te herstellen. Om het hulpprogramma uit te voeren, moet u de opdracht " sfc / scannow " in de opdrachtprompt / Powershell uitvoeren. Vervolgens voert het een scan uit op alle beveiligde systeembestanden op uw Windows 10-pc. Het verifieert alle bestandsversies en herstelt vervolgens de corrupte bestanden.

Veel gebruikers hebben echter gemeld dat ze een foutmelding hebben gekregen die zegt: " Windows Resource Protection heeft corrupte bestanden gevonden maar kon sommige ervan niet herstellen ". Aangezien het erg belangrijk is om sfc / scannow erg vaak uit te voeren om corrupte bestanden te repareren en het systeem soepel te laten werken, moet deze fout met onmiddellijke ingang worden verholpen. Laten we eens kijken hoe.

Oplossing: gebruik de opdrachtprompt

Stap 1: Klik op de Start- knop op uw bureaublad en typ Command Prompt in het zoekvak. Klik met de rechtermuisknop op het resultaat en klik op Als administrator uitvoeren om de opdrachtprompt in de beheerdersmodus te openen .

Klik op het Windows-pictogram, typ de opdrachtprompt, klik met de rechtermuisknop en klik op Uitvoeren als beheerder

Stap 2: Voer nu de onderstaande opdracht uit en druk op Enter:

DISM / ONLINE / CLEANUP-IMAGE / RESTORE HEALTH

Opdrachtprompt Voer Opdracht Enter uit

Wacht nu geduldig, want het duurt even voordat het proces is voltooid. Het controleert de componenten die beschadigd zijn en registreert vervolgens de beschadiging en repareert het beschadigde bestand.

Zodra het proces is voltooid en de beschadigde componenten zijn hersteld , wordt het bericht ' De herstelbewerking is voltooid. De beschadiging van het componentarchief is gerepareerd. De operatie is met succes voltooid . "

Stap 3: Zodra het proces is voltooid en u het bovenstaande bericht ziet, start u uw computer opnieuw op en voert u de onderstaande opdracht opnieuw uit om de systeembestandscontrole uit te voeren:

sfc / scannow

Opdrachtprompt Sfc Scannow Enter

Wacht nu tot het is voltooid en het zou nu al uw beschadigde bestanden perfect moeten repareren.