Sorry, deze pc voldoet niet aan de hardwarevereisten Game DVR-fout in Windows 10

Games spelen op een Windows 10-pc is een prettige ervaring, zeker voor gepassioneerde gamers. Met de nieuwste updates en functies biedt Windows 10 een geoptimaliseerde game-ervaring voor de gameliefhebbers. Maar met alle goede dingen ervaar je ook tegenslagen, zoals de Windows 10-fouten die op elk moment opduiken en je hele spelsessie verstoren.

Een van die vervelende fouten is "sorry, deze pc voldoet niet aan de hardwarevereisten voor het opnemen van clips". Dit is een Game DVR-fout die verschijnt wanneer u de game probeert te openen en u ervan weerhoudt de gameclips op te nemen terwijl de game is ingeschakeld. Dus, hoe los je deze fout op voor een ononderbroken game-opname? Laten we kijken hoe.

Hoe te repareren "Sorry, deze pc voldoet niet aan de hardwarevereisten" Game DVR-fout in Windows 10 Gebruik van de Game DVR Congif .EXE

Stap 1: Open Google.com in uw browser en zoek naar game dvr config.exe download . Klik op het eerste resultaat.

Google Zoeken Game Dvr Config .exe Download eerste resultaat

Stap 2: Zodra de webpagina is geopend, scrolt u naar beneden om de tool GameDVR_Config.exe te vinden onder de sectie - Activa . Klik erop om de tool te downloaden.

Webpagina Assets Gamedvr Config downloaden

Stap 3: Zodra je op het gedownloade .exe-bestand klikt, wordt het Game DVR Config- venster direct geopend . Zoek en vink in het venster de optie - Force Software MFT (16FPS + VBR) aan  en sluit af.

Game Dvr Config Window Check Force Software Mft

Stap 4: Klik nu met de rechtermuisknop op de taakbalk en selecteer Taakbeheer in het contextmenu.

Klik met de rechtermuisknop op Taakbalk Taakbeheer

Stap 5: In de Task Manager venster, onder het Processen tabblad, vind Broadcast DVR Server . Als je het niet kunt vinden, zoek dan Gamebar Presence Writer , klik erop en druk op de knop Taak beƫindigen rechtsonder in het venster.

Taakbeheer verwerkt Gamebar Aanwezigheid Schrijver Eindtaak

Stap 6: Open nu het gewenste spel opnieuw zonder dat de fout wordt weergegeven. Druk op de Windows-toets + Alt + R om de opname te starten en het zou moeten werken.

Win + Alt + R Spel opnemen

Klik op de knop Opname stoppen om de opname te stoppen wanneer u klaar bent. Daar ga je dan!