13 Beste gratis HTML-editor voor Windows-computer

Voor het ontwikkelen van een website moet u in ieder geval in de basis bedreven zijn in HTML-codering. Hoewel we allemaal fouten kunnen maken, kunnen deze fouten soms erg frustrerend zijn. Vooral als u niet begrijpt waar u de fout in gaat. Dat is wanneer u een HTML-editor nodig heeft die u kan helpen met foutloos coderen. Het beste van deze tools is dat ze je niet alleen helpen bij het coderen, maar je ook helpen met vele andere taken.

Ja, er zijn ook andere editors die u kunnen helpen bij het bewerken van teksten, maar u zou iets willen dat uw leven gemakkelijker kan maken. Van het schrijven van codes door syntaxis te markeren tot het toevoegen van veelgebruikte HTML-elementen, er is veel waarmee het u helpt. Het beste van alles is dat de HTML-tekst ook kan worden geconverteerd naar CSS-, JavaScript- of XML-talen.

Dus of u nu een beginner of een professional bent, u heeft een HTML-editor nodig om uw code met minimale inspanningen te laten werken en vlekkeloos te houden. Er zijn twee varianten van de HTML-editors, WYSIWYG en tekstueel. Hier, in dit bericht, hebben we enkele van de beste HTML-editors voor Windows voor uw beoordeling vermeld.

Kladblok ++

Kladblok Plus Plus Min

Notepad ++ is een van de meest populaire HTML-editors voor Windows en is een alternatief voor het gebruikelijke Kladblok. Het is een veelgebruikte HTML-editor die volledig gratis is en zeer gemakkelijk te gebruiken met zeer handige ingebouwde functies. Het ondersteunt ook meerdere talen, wordt beheerd door een GPL-licentie en werkt in de MS Windows-omgeving. Het is geschreven in C ++ en werkt op Scintilla, de dynamische bewerkingscomponentfunctie.

Prijs: gratis

Sublieme tekst

Sublieme Tekst Min

Sublime Text is freemium dat ervoor zorgt dat het programma te allen tijde wordt bijgewerkt. Om toegang te krijgen tot alle functies, moet u een licentie kopen. Met de gratis versie kun je plug-ins toevoegen die zijn ontwikkeld door de community of je kunt zelfs een aangepaste plug-in bouwen. Met de functie "Ga naar alles" kunt u bestanden starten met slechts een paar toetsaanslagen en direct naar symbolen, regels of woorden springen. Het produceert automatisch een index voor het hele project voor elke klasse, techniek, functie, met behulp van syntaxisdefinities. Bovendien kunt u met het programma meerdere wijzigingen tegelijk aanbrengen in plaats van slechts één wijziging.

De Command Palette-functie daarentegen bestaat uit functies die niet zo vaak worden gebruikt, zoals sorteren, de syntaxis wijzigen en de instellingen voor inspringen. Met slechts een paar bewegingen kunt u bijna alles zoeken. Het beschikt ook over een dynamische op Python gebaseerde API die de plug-ins pusht om de geïntegreerde functionaliteit te verhogen. Bovendien mag je bijna alles aanpassen, zoals de menu's, macro's, sneltoetsen, fragmenten en meer.

Prijs: gratis

Atoom

Atoom Io Min

Als je op zoek bent naar een gratis en open source HTML-editor, dan is Atom dat misschien wel. Brainchild van het GitHub-team, stelt het ontwikkelaars in staat de broncode van het programma te bewerken, wijzigen, delen of uit te wisselen. Tegelijkertijd kunnen ontwikkelaars ook hun eigen pakketten maken om Atom te optimaliseren.

Het is platformonafhankelijke software die op alle grote platforms werkt en waarmee u nieuwe pakketten kunt zoeken en installeren. Bovendien kunt u codes veel sneller schrijven met behulp van een gelikte en aanpasbare autocomplete. U kunt ook één bestand, een compleet project of meerdere projecten in één venster doorbladeren en openen.

Bovendien? U kunt uw interface zelfs opdelen in verschillende vensters die helpen bij het vergelijken en bewerken van alle bestanden. Bovendien kunt u hiermee teksten zoeken, bekijken en wijzigen terwijl u naar een bestand zoekt of tijdens al uw projecten.

Prijs: gratis en open source

Koffiekop

Koffiekopje Html-editor Min

CoffeeCup is een geavanceerde HTML-editor die bekend staat om zijn nuttige tagreferenties of responsieve hulpprogramma's zoals het aanvullen van code. Het geeft je ook de basisprincipes van de website die meteen worden bijgewerkt op alle pagina's, live previews en meer van dergelijke tools. Het is een unieke editor die een naadloze workflow biedt voor het toevoegen van analytische gegevens met websiteprojecten.

Het helpt u ook om met een klik een voorbeeld te bekijken, gerelateerde codes te markeren en meer. Bovendien kunt u ook componenten bewerken die overal worden bijgewerkt, waardoor u tijd bespaart. Kortom, het wordt geleverd met een uitgebreid scala aan opties waarmee u uw website razendsnel kunt maken. Terwijl u de juiste tags binnen handbereik krijgt met behulp van de Tag Reference, helpt het voorbeeld in gesplitst scherm u om de webpagina precies onder de code te bekijken.

Prijs: begint vanaf $ 69

Komodo Bewerken

Comodo Bewerken Min

Voor degenen die op zoek zijn naar een dynamische en toch eenvoudige tool, is Komodo Edit precies wat je nodig hebt. Het biedt ook tal van geavanceerde functies zoals unit testing, code refactoring of debugging, terwijl het ook werkt met Gulp, Vagrant, versiecontrolesystemen en meer.

De editor markeert alle wijzigingen die niet zijn opgeslagen, en alle onafhankelijke SCC-wijzigingen met een marge. Het is zelfs toegestaan ​​om een ​​sessie in twee of meerdere panelen te verdelen en naast elkaar te bewerken. Het programma stelt u in staat om verschillende posities erin te selecteren, om alle aangebrachte wijzigingen in één positie op alle gekozen posities weer te geven.

Het markeren van variabelen, het automatisch activeren van fragmenten door het typen van een afkorting, het invouwen van code of het bewerken van blokken, het toevoegen van fragmenten met afkortingen of het automatisch laten inspringen van codes, zijn enkele van de andere belangrijke functies.

Prijs: gratis

Aptana Studio

Aptana Studio

Dit is nog een gratis en open source HTML-editor voor Windows waarmee u snel en moeiteloos applicaties kunt ontwikkelen met IDE. Het programma combineert het aanpassingsvermogen van Eclipse en gebruikt dit om robuuste webontwikkelingssoftware te bouwen. Naast HTML 5 biedt het ook schrijfcodes in andere talen, zoals CSS, Ruby, JavaScript en PHP. Het programma biedt ondersteuning voor functies zoals one-shot, aangezien het continu de instellingen synchroniseert.

Een van de andere belangrijke functies is de ingebouwde debugger waarmee u breekpunten kunt instellen, variabelen kunt analyseren en zelfs de uitvoering kunt beheren. Bovendien? U kunt zelfs uw projecten probleemloos onder de Git-bronbesturing plaatsen. U kunt ook verbinding maken met teamleden door middel van samenvoegen of push- en pull-functies naar externe bibliotheken. Bovendien kunt u snel toegang krijgen tot een terminal om de OS-opdrachten en taalhulpmiddelen (gem, rake en meer) te implementeren.

Prijs: gratis en open source

Programmeur's Kladblok

Programmeurs Kladblok Min

Zoals het heet, het Programmer's NotePad, is het geschikt voor de programmeurs. Het wordt geleverd met een eenvoudige maar nieuwste interface met syntaxisaccentuering voor het gemak. Hoewel u de tekstfragmenten kunt gebruiken om snel en gemakkelijk teksten toe te voegen, beschikt het ook over functies zoals codevouwen of contouren. Van het aanbieden van flexibele ondersteuning voor reguliere expressie of toegang tot codenavigatie met behulp van Ctags tot het opnemen van projecten die u helpen toegang te krijgen tot grote codebases; het is ontworpen voor al uw basisvereisten voor HTML-codering. Als bonus - het biedt ook ondersteuning voor Python of C ++.

Prijs: gratis

Verduistering

Eclipse Ide Min

Als u iemand bent die veel met codering bezig is, biedt Eclipse u een platform voor open samenwerking en innovatie. Het is vooral geschikt voor degenen die coderen op verschillende platforms in meerdere talen. Het programma biedt een volwaardige en schaalbare omgeving die ook commercieel gericht is. Eclipse is voornamelijk beschikbaar als plug-ins van waaruit u degene kunt kiezen die u nodig heeft en deze in uw project kunt toepassen.

De IDE wordt geleverd met meertalige taalondersteuning zoals voor Java, Rust, C / C ++, JavaScript, PHP, enz. Het ondersteunt ook het ontwikkelen van applicaties op basis van Java ™ 12 en Java EE ™ 8. Hoewel het wordt geleverd met verbeterde opstarttijd in de nieuwe versies, biedt het ook een breed scala aan platformplug-ins en keuzes voor klanten en de uitbreiding van het verstrekken van bedrijven.

Prijs: gratis

Adobe Dreamweaver CC

Dreamweaver Ide Html-editor Min

Met Adobe Dreamweaver CC kunt u snel intuïtieve websites maken. Met dit programma dat een slimme en eenvoudigere coderingsengine biedt, kunt u moeiteloos websites en webtoepassingen bouwen, coderen en publiceren. Het geeft je ook toegang tot codehints die je helpen om snel talen zoals HTML, CSS, enz. Te leren en te bewerken. U kunt uw website zelfs sneller laten werken met de lanceringssjablonen die eenvoudig kunnen worden aangepast om HTML-e-mails, blogs, portfolio's, nieuwsbrieven en meer te maken.

Het programma helpt u om intuïtieve websites te maken die gemakkelijk op elk scherm passen. U kunt zelfs een voorbeeld van uw websites bekijken en deze in realtime bewerken, zodat uw webpagina's verschijnen en functioneren zoals u dat wenst. Bovendien? U kunt uw werkgebied ook vergroten door uw pagina's op verschillende monitoren te laten verschijnen. Integratie met CEF (Chromium Embedded Framework) en eenvoudige samenwerking met Git-ondersteuning zijn enkele van de andere belangrijke functies.

Prijs: gratis proefversie beschikbaar; begint vanaf $ 19,99 / mnd

NetBeans

Netbeans Min

Deze gratis en open source HTML-editor helpt u om snel en eenvoudig webtoepassingen voor desktop- en mobiele platforms te ontwikkelen. Het programma gebruikt verschillende talen voor het doel, waaronder HTML5, C / C ++, PHP en meer. De snelle gebruikersinterface biedt een slimme ontwikkelomgeving. Het biedt verder veel meer dan alleen tekstbewerking met functies zoals het syntactisch en semantisch markeren van broncodes met behulp van handige en dynamische tools.

Bovendien biedt het een breed scala aan editors, sjablonen en wizards die u helpen bij het ontwikkelen van Java-, PHP- of andere taalgebaseerde applicaties. Het is een platformonafhankelijke tool die werkt met alle grote platforms die Java ondersteunen. Van hulp bij het schrijven van foutloze codes of het aanbieden van een eenvoudig en efficiënt projectbeheerplatform tot een breed scala aan plug-ins tot uw dienst, er is veel dat het kan doen.

Prijs: gratis en open source

SynWrite

Als u op zoek bent naar een dynamische HTML-editor die veel kan, dan is SynWrite wellicht de optie. Het combineert innovatieve ideeën die zijn verzameld van verschillende populaire editors in één platform en maakt het gratis beschikbaar. Of u nu een schrijver, webdesigner / ontwikkelaar of coder bent, het biedt een complete omgeving voor iedereen. Macro lezen, reguliere expressies, code invouwen, multi-caret bewerken en code markeren zijn de belangrijkste kenmerken. Het biedt ondersteuning voor bijna alle coderingssystemen zoals de Unicode, ASCII en meer.

Bovendien kun je de editor moeiteloos uitbreiden met plug-ins die in Python zijn geschreven. Het beste van alles is dat het kan worden aangepast aan uw behoeften en ook kan worden overgebracht naar een USB-stick en meegenomen.

Prijs: gratis en open source

Microsoft Visual Studio-gemeenschap

Dit visuele IDE-platform helpt webontwikkelaars en codeerders om aan de slag te gaan met het ontwikkelen van webapplicaties of mobiele en desktopapplicaties. Het biedt een snelle laadtijd en verbeterde prestaties waardoor u sneller kunt werken met uw voorkeurstalen zoals Python, C / C ++, Visual Basic, enz.

U kunt ontwikkelen voor alle platforms zoals Android, iOS, WPF, Universal Windows Platform en meer, allemaal op één enkel IDE-platform. Bovendien kunt u codes bewerken, navigeren en zelfs eenvoudig debuggen met behulp van XAML Edit and Continue, live code-analyse. enz. Het stelt u ook in staat om de hedendaagse webontwikkelingsomgeving te verkennen met behulp van Python, JavaScript, enz. en coderingstools zoals eersteklas debugging, prestatieprofilers en IntelliSense-aanvullingen.

Prijs: gratis

Fase 5

Phase 5 is een aloude html-editor uit Duitsland die wordt geleverd met alle standaardfuncties en meer. Deze gratis bewerkingstool biedt functies zoals TAG-voltooiing voor HTL-opdrachten, html-formulieren, aangepaste menu's en sjablonen, projectbeheer, syntaxis accentueren voor gemakkelijke leesbaarheid en nog veel meer.

Het ondersteunt ook alle belangrijke formaten zoals PHP, HTML, JAVA, Pearl, Javascript en VBScript. Het beschikt ook over een bestandsbeheerder waarmee u tussen documenten kunt wisselen. Het beste van alles is dat u zelfs meerdere documenten tegelijk kunt bewerken.

Prijs: gratis

Conclusie

Webontwikkeling is een breder gebied dat enkele essentiële tools nodig heeft, samen met geavanceerde tools voor efficiënte output. In de wereld van evoluerende technologie moet u snel, efficiënt en in staat zijn om eersteklas resultaten te produceren. Deze HTML-editors zorgen ervoor dat u niet alleen de beste webapplicaties in het bedrijf maakt, maar ook tijd bespaart. Dus, bemachtig een van deze beste HTML-editors voor Windows en bouw de beste website in de branche.