Standaard e-maillinks openen met Gmail in Chrome in Windows 10

Als u uw e-maillinks alleen met Google Chrome op uw Windows 10 wilt openen en u zich afvraagt ​​hoe u dit moet doen, bent u hier aan het juiste adres. Volg dit artikel stap voor stap en nadat u deze wijzigingen hebt aangebracht, worden alle e- maillinks geopend in de Google Chrom e-browser op uw computer.

Stel Google Chrome in om alle e-maillinks te openen

1. Klik op de Search vak en typ “ chrome “, klik op ‘ Google Chrome ’ in de verheven zoekresultaat om het te openen Google Chrome venster op uw computer.

Google Chrome

2. Ga in het Google Chrome- venster naar de adresbalk bovenaan het venster en typ "chrome: // settings / handlers" en druk op Enter. Handler- instellingen worden op uw computer geopend.

Handlers

3. Onder Handlers- instellingen, als je merkt dat " mail.google.com " er al is, klik dan op het  menu met drie stippen in de adresbalk en klik vervolgens op " Verwijderen " om het te verwijderen.

Handler verwijderen

4. Zet de schakelaar naast de optie ' Toestaan ​​dat sites vragen om standaardhandlers voor protocollen te worden (aanbevolen) ' op ' Uit ' (naar links schakelen) en vervolgens naar ' Aan ' (naar rechts schakelen).

Handlers Ok

5. Open nu een ander tabblad in het Chrome- venster, typ " //mail.google.com " en druk op Enter .

Mail

6. Nu ziet u een protocolhandler- pictogram in de rechterhoek van de adresbalk (ziet eruit als twee samengevoegde ruiten), klik erop en klik vervolgens op " Toestaan " in het vervolgkeuzevenster.

7. Klik ten slotte op " Gereed " om het proces te voltooien.

Toestaan ​​gedaan

8. Zodra u op ' Gereed ' heeft geklikt , wordt het instellingenvenster op uw computer geopend. Sluit het instellingenvenster .

Dat is het! Vanaf nu worden alle e-maillinks alleen in het Google Chrome- venster geopend .