14 Beste software voor gegevensinvoer voor pc

Bedrijven zijn afhankelijk van data, want dat is cruciaal om zaken te doen. Of het nu gaat om het vinden van potentiële klanten of het up-to-date houden van de bestaande database, teams voor gegevensinvoer streven er voortdurend naar om nauwkeurige gegevens te verzamelen om de zaken te verbeteren. Gegevens worden echter op twee manieren verzameld: digitaal en handmatig.

Voor het handmatig verzamelen van gegevens moeten papieren exemplaren van documenten worden gescand en geüpload naar het systeem. Dat is wanneer dingen een uitdaging worden, omdat het tijdrovend kan zijn en bepaalde beperkingen met zich meebrengt. Dus dat is het moment waarop de tools voor gegevensinvoer te hulp komen.

Deze tools voor gegevensinvoer werken op een geavanceerde technologie genaamd OCR (Optical Character Recognition). Deze zijn betaalbaar, besparen tijd en stroomlijnen het hele proces. Omdat er veel van dergelijke software op de markt is, hebben we een hoofdlijst gemaakt om het voor u gemakkelijker te maken om de software te kiezen die het beste bij u past.

Zoho Forms

Zoho FormsHet beheren van gegevens is geen gedoe meer met deze software, want het vereenvoudigt het hele proces doordat u formulieren op internet kunt maken, e-mailmeldingen kunt instellen volgens uw vereisten of uw gegevens kunt beheren met de ingebouwde apps.

Kenmerken :

 • Uitgerust met alle essentiële tools om snel een formulier te maken met speciale velden voor tekst en formule, enz.
 • Hiermee kunt u uw formulieren op uw eigen manier maken met aangepaste logo's, kleuren, thema's of sjablonen.
 • Mogelijkheid om formulieren op webpagina's in te voegen en deze zelfs te delen via e-mail, sociale mediaplatforms, enz.
 • Waarschuwt met e-mail zodra het formulier is verzonden.
 • Verbindt uw formulieren Desk-programma's, CRM en promoties.

Het beste van alles is dat u op de hoogte blijft van de gegevens, bijvoorbeeld het totale aantal afgesloten verkopen, het maken van rapporten of het exporteren van gegevens.

Prijs: abonnementen beginnen vanaf $ 6,75 / maand, jaarlijks gefactureerd.

EmailMeForm

E-mailformulierEmailMeForm is een andere bekende software voor gegevensinvoer die bedrijven (online en mobiel) over de hele wereld helpt bij het verzamelen van gegevens en betalingen. Hoe wordt dat mogelijk? Door een eenvoudig formulier in HTML te maken en een app voor het maken van enquêtes die zelfs door de beginner kan worden gedaan.

Kenmerken :

 • Het helpt u om formulieren te maken die compatibel zijn met elk apparaat.
 • Hiermee kunt u beveiligde handelaarsdiensten voor betalingen aan uw formulieren koppelen.
 • Hiermee kunt u onderweg creditcardbetalingen accepteren.
 • Mogelijkheid om de formulieren te verenigen met applicaties om tijd en geld te besparen.

Bovendien biedt het prachtige ontwerpen om uw formulieren te versieren, vooraf ontworpen sjablonen die kunnen worden bewerkt of om uw eigen formulier te maken, behoren tot de andere belangrijke functies.

Prijs: gratis versie beschikbaar; Plannen beginnen vanaf $ 9,95 / maand.

Abbyy FlexiCapture

Abyy FlexicaptureDit is een perfect platform om gegevens te verzamelen, te verwerken, te verifiëren en uiteindelijk nauwkeurige gegevens te genereren en te implementeren in belangrijke processen. Deze slimme software voor gegevensinvoer is speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van de complexe digitale bedrijven in de huidige opzet.

Kenmerken :

 • Het komt in de cloud, op het veld of in de vorm van SDK.
 • Gebruikt NLP-technologie (Natural Data Processing) om het vinden en verzamelen van gegevens uit ongeorganiseerde documenten te automatiseren.
 • Gebruikt SI-ondersteunde classificaties met automatische training om functies zoals het begrijpen, verdelen en in kaart brengen van de documenten te automatiseren.
 • Vindt, verifieert en verwerkt automatisch belangrijke datapunten, voorwaarden en elementen op basis van de zakelijke voorwaarden en behoeften.

Daarnaast biedt het ook tools en rapporten om de vitale parameters in de gaten te houden.

Prijs: abonnementen beginnen bij $ 199 / gebruiker / eenmalig.

Kaptiche

KapticheHet hele doel van Kaptiche is om de kosten te minimaliseren en de efficiëntie te verhogen door de dagelijkse activiteiten te stroomlijnen en eventuele onnauwkeurigheden bij handmatige invoer te verminderen.

Kenmerken :

 • Registreert gegevens binnen de 2D-streepjescodes en voert nauwkeurige scans uit.
 • Ondersteunt OMR (Optical Mark Recognition) waarmee u eenvoudig door mensen gemarkeerde informatie van het papieren medium kunt verzamelen.
 • Transformeert smartphones in gegevensregistratiemachines voor snel gegevensherstel.
 • Gebruikt OCR om teksten, waarden (numeriek / alfanumeriek) uit pdf's, e-mailbijlagen, enz. Te halen.
 • Identificeert menselijk handschrift met behulp van ICR (Intelligent Character Recognition) en zet dit om in bruikbare gegevens.

Automatisch leren met behulp van Machine Learning, veilige versleuteling van inkomende documenten, verbetering van de beeldkwaliteit, compatibiliteit met alle belangrijke webbrowsers of soepele assimilatie met verschillende API's (CRM, RPA, enz.), Behoren tot de andere belangrijke functies.

Prijs: gratis proefversie beschikbaar; Neem contact op met de leverancier voor prijzen.

PieSync

PiesyncMet behulp van deze gegevensinvoersoftware synchroniseert u uw klant in beide richtingen op al uw bedrijfssoftware en apparaten. Het helpt u in feite om veel tijd te besparen die nodig is voor het handmatig invoeren van gegevens. Het beste van alles is dat dit een codevrij platform is.

Kenmerken :

 • Integreert naadloos met honderden apps.
 • Het helpt je bij het matchen van je contacten in beide richtingen en ondersteunt de live verwerking van nieuwe en oude data.
 • Hiermee kunt u uw eigen instellingen maken in 3 eenvoudige stappen waar u uw eigen termen en uitvoeringen kunt invoegen terwijl u uw velden in minder dan 5 minuten in kaart brengt.

Het beste van alles is dat het geen codering of installatie vereist.

Prijs: plannen starten vanaf $ $ 9 / maand.

SlickPie

SlickpieDeze software voor gegevensinvoer staat beter bekend om zijn diensten voor het beheren van zakelijke overheadkosten, waaronder het opstellen van online rekeningen en facturen, geautomatiseerde gegevensinvoer, het maken van financiële rapporten en meer.

Kenmerken :

 • Het maakt het gemakkelijk om offertes en taxaties te maken, vaste facturen te maken, rekeningen af ​​te handelen, de overheadkosten of omzetbelasting in de gaten te houden en transacties uit het verleden te bekijken.
 • Biedt automatische gegevensinvoer voor bonnen, realtime bankupdates en volledige klantenondersteuning, beveiliging op bankniveau.

Het biedt ook de mogelijkheid om banktransacties samen te voegen, budgettaire prestatierapporten te bekijken, herinneringen voor te late betalingen te creëren, de status op elk apparaat te controleren en meer.

Prijs: gratis abonnement beschikbaar; Upgrade beschikbaar voor $ 39,95 / maand voor 50 bedrijven.

Data2CRM.Migratie

Data2crmDegenen die op zoek zijn naar efficiënte software voor gegevensinvoer, kunnen op deze software vertrouwen voor moeiteloze gegevensmigratie.

Kenmerken:

 • Maakt gegevensmigratie geautomatiseerd vanuit CRM, waardoor het gemakkelijk en snel is.
 • Optie om de prioriteit voor migratie te wijzigen en de import opnieuw te starten voor een bepaald interval.
 • Vergemakkelijkt migratie voor elk type gegevensverplaatsing.
 • Hiermee kunt u alleen specifieke gegevens naar de nieuwe CRM importeren.
 • Beheert relaties tussen de overgedragen gegevens.
 • Hiermee kunt u de bestaande en toekomstige CRM-velden in kaart brengen in overeenstemming met uw zakelijke vereisten.

Over het algemeen zorgt dit snelle en responsieve programma niet alleen voor een snelle en veilige gegevensmigratie, maar er zijn ook geen deskundige vaardigheden voor nodig.

Prijs: Neem contact op met de leverancier voor offertes.

Tijgersheet

TijgersheetMet programma's zoals Tigersheet in de buurt, is bedrijfsautomatisering zo eenvoudig als een cakewalk. Het helpt u bij het beheren en organiseren van al uw rommelige spreadsheets met behulp van de instelling zonder code waarmee u een aangepaste zakelijke app kunt maken. Ja, het elimineert de vereiste van een ontwikkelaar.

Kenmerken :

 • Het helpt u om een ​​aangepaste CRM te ontwikkelen die u helpt om te verkopen door op een goede manier met uw potentiële klanten te communiceren.
 • Hiermee kunt u hoogwaardige facturen maken en delen met uw klanten, zodat u snel kunt betalen, de betalingen kunt controleren, enz.
 • Hiermee kunt u de bezorg- en lage voorraadstatus delen met klanten.

Bovendien biedt het ook ondersteuning voor alles wat uw bedrijf op maat nodig heeft, zoals het beheer van supporttickets, urenstaten en meer.

Prijs: gratis versie beschikbaar; Plannen beginnen vanaf $ 10 / maand.

B2W Inform

B2w-softwareB2W Inform helpt u bij het verzamelen en vastleggen van kwaliteitsgegevens, en werkt aan de verbetering van de dekking van kwaliteit, veiligheid, HR, etc. met behulp van digitale media, mobiele apparaten en cloudgebaseerde programma's.

Kenmerken :

 • Het helpt u eenvoudig aanpasbare formuliersjablonen te maken met de functie slepen en neerzetten.
 • Groot dekkingsvermogen en onmiddellijke meldingen voor de formuliergegevens.
 • Het kan zowel online als offline worden gebruikt met behulp van een mobiele app.
 • Perfect om te worden gebruikt voor het beheren van veiligheid, het controleren van apparatuur en bij vele andere constructiedoeleinden.
 • Biedt gegevensbinding om formuliervelden te maken.

Bovendien biedt het ook geautomatiseerde goedkeuringen en mapping, een flexibele gebruikersinterface en het instellen van parameters om de formulierworkflow voor beveiliging te beheren.

Prijs: abonnementen beginnen vanaf $ 5500 / gebruiker / eenmalig.

Kizeo-formulieren

Kizeo-formulierenDit is een applicatie voor mobiele apparaten die uw bedrijf digitaal maakt en u onderweg op de hoogte houdt. Of het nu gaat om het verzamelen van gegevens uit het veld of het verenigen van gegevens met verschillende podia, het programma neemt moeiteloos de controle over uw bedrijfsprocessen.

Kenmerken :

 • Hiermee kunt u formulieren maken en uw op maat gemaakte documenten per e-mail delen. Documenten kunnen worden gedeeld in Word-, PDF- en Excel-indelingen.
 • Een eenvoudige en responsieve console waarmee u uw team in de gaten kunt houden en de verzamelde gegevens kunt evalueren.
 • Het helpt u om uw on-field-activiteiten rechtstreeks vanaf het mobiele apparaat te beheren, zelfs als u offline bent.

Het programma helpt u om uw formulieren en rapporten op maat te maken, interne workflows te automatiseren, uw gegevens positief te manipuleren, tijd te besparen, de productiviteit te verhogen en de ontvankelijkheid te vergroten.

Prijs: gratis proefperiode van 15 dagen beschikbaar; Plannen beginnen vanaf 9,90 € / maand, jaarlijks gefactureerd.

iQapture

IqaptureDeze elektronische tool voor het vastleggen van gegevens biedt live online training en traint ook via documenten en webseminars. Dit volledig uitgeruste programma is geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven en startups.

Kenmerken :

 • Stroomlijnt de methoden waarmee gegevens worden geregistreerd, geëvalueerd en verwerkt, waardoor tijd wordt bespaard.
 • Het helpt u om georganiseerde quizzen te maken en deze over uw bedrijf te verspreiden om het vastleggen van gegevens te regulariseren.
 • Houdt bij wie de gegevens verwerkt en hoe traceerbaarheid wordt gebruikt.
 • Biedt downloadbare sjablonen die in het programma kunnen worden gebruikt.
 • Hiermee kunt u doorlopende schema's maken en managers toewijzen voor periodieke audittrails.
 • Registreert gegevens, zelfs wanneer deze offline is.

De mogelijkheid om afbeeldingen of minivideo's te uploaden als krachtig bewijs, corrigerende maatregelen te nemen voor problemen en live KPI's bij te werken in de vorm van grafieken en diagrammen, zijn enkele van de andere belangrijke functies.

Prijs: Neem contact op met de leverancier voor een offerte.

Ingangspunt

FeniksHet bestaat uit een reeks gebruiksvriendelijke tools die u helpen bij het creëren en installeren van een breed scala aan op maat gemaakte apps voor gegevensinvoer met geïntegreerde opties voor authenticatie, export en bewerkingsmogelijkheden.

Kenmerken:

 • Het is bedoeld om menselijke fouten te verminderen met native authenticatiefuncties zoals dataherstel, re-key validatie, data uit zoektabellen halen, data-analyse en meer.
 • Hiermee kunt u krachtige functies en aanpasbaarheid aan uw programma's toevoegen met behulp van EntrypointScript dat u helpt met onbeperkte aanpassingen.

Bovendien biedt het ook beveiligingsfuncties van het hoogste niveau die belangrijk zijn voor uw bedrijf.

Prijs: gratis proefversie beschikbaar; Neem contact op met de leverancier voor een offerte.

Conclusie

Gegevensinvoer is een cruciaal proces voor elk bedrijf, omdat dat de belangrijkste bron is om zaken te doen en te groeien. Handmatige processen kunnen menselijke fouten veroorzaken die onomkeerbare schade kunnen toebrengen aan de inkomsten en reputatie van het bedrijf. Daarom is het belangrijk om te profiteren van de nieuwste technologie en het volledige gegevensverzamelingsproces te automatiseren, zodat u kwaliteitsgegevens verkrijgt die klaar zijn om te worden uitgevoerd. Deze lijst zal u begeleiden met de beste software voor gegevensinvoer om u te helpen activa efficiënt te beheren en te volgen en zo uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.