Opgeloste code 43 Fout: Windows heeft dit apparaat gestopt omdat het problemen heeft gemeld

Windows stopt sommige apparaten automatisch wanneer het problemen in hardware detecteert en geeft gebruikerscode 43 foutmelding. Kort gezegd betekent deze fout dat uw apparaat of apparaatstuurprogramma niet correct met Windows kan communiceren en daarom dat apparaat is uitgeschakeld. In Apparaatbeheer ziet u een rood kruis of uitroepteken naast dat apparaat.

Deze fout kan op veel apparaten optreden, zoals USB-apparaten, Bluetooth-apparaten, harde schijven en grafische kaarten. Maak je geen zorgen, we hebben deze methoden gevonden waarmee je deze fout kunt oplossen en je hardware opnieuw op je pc kunt gebruiken.

Methode 1 - Installeer stuurprogramma's opnieuw

Uw apparaatstuurprogramma's zijn mogelijk beschadigd of defect en dat is de reden achter de Code 43-fout in Apparaatbeheer. Het kan eenvoudig worden opgelost door stuurprogramma's opnieuw te installeren, zoals in de onderstaande stappen wordt weergegeven.

STAP 1 - Open het vak Uitvoeren door tegelijkertijd op Windows en R te drukken , typ devmgmt.msc in het tekstvak en druk op Enter.

Apparaatbeheer uitvoeren

STAP 2 - Zoek in het venster Apparaatbeheer uw uitgeschakelde apparaat en selecteer Apparaat verwijderen in het rechtsklikmenu.

Verwijder Disabled Device Driver

STAP 3 - Klik op Verwijderen om te bevestigen.

Bevestig verwijderen

STAP 4 -n de d Zodra het de-installatieproces is voltooid, klikt u op de knop scannen naar hardwarewijzigingen (computer en vergrootglaspictogram) in het hoofdmenu.

Scannen op hardwarewijzigingen

Het scant op hardware en installeert het stuurprogramma voor uw apparaat opnieuw.

Methode 2 - Stuurprogramma's handmatig bijwerken

Als het opnieuw installeren van stuurprogramma's niet werkte, is de oorzaak van de fout verouderde apparaatstuurprogramma's. U moet uw apparaatstuurprogramma's bijwerken om deze fout uit Apparaatbeheer te verwijderen.

Om de apparaatstuurprogramma's bij te werken, moet u de website van de apparaatfabrikant bezoeken en uw apparaatmodel en uw type besturingssysteem (32 bit of 64 bit) selecteren. Het is cruciaal dat u de juiste stuurprogramma's voor uw computer kiest, omdat onjuiste stuurprogramma's meer problemen op uw computer kunnen veroorzaken. Na het downloaden van de driverupdate opent u deze en volgt u de instructies op het scherm om uw stuurprogramma's bij te werken. Dit lost de foutcode 43 op: Windows heeft dit apparaat gestopt omdat het problemen heeft gemeld.