Hoe u Windows Live Mail-fout 0x8007007A op Windows 10 kunt oplossen

Windows Live Mail was een gratis e-mailclient die bij de Windows Essentials 2012-suite werd geleverd en is nu stopgezet. Microsoft heeft het vervolgens vervangen door de Windows Mail-app die hetzelfde werkt. Dus als je Windows Live Mail al op je systeem hebt geïnstalleerd, blijft het gelukkig werken.

Dus degenen onder u die Windows Live Mail gebruiken om nog steeds e-mails te verzenden en te ontvangen, kunnen ineens de Windows Live Mail-fout 0x8007007A op Windows 10 tegenkomen. Blijkbaar ontstaat de fout als gevolg van een botsing tussen de One Drive en de Windows Live Mail-functie. Dus als u bijvoorbeeld afbeeldingen probeert te verzenden in de e-mailservice die via One Drive is ge├╝pload, kan deze fout zich voordoen.

U hoeft zich nergens zorgen over te maken, want er zijn een aantal oplossingen voor deze fout. laten we eens kijken hoe we het probleem kunnen oplossen.

Methode 1: door alle in behandeling zijnde e-mails uit de outbox te verwijderen

Stap 1: Open de Windows Live Mail- app, ga naar de linkerkant van het venster en zoek Outbox .

Stap 2: Klik op Outbox en selecteer alle in behandeling zijnde (niet-verzonden) e-mails waaraan afbeeldingen zijn toegevoegd. Vooral de openstaande e-mails met de fotoalbums. Klik nu op Verwijderen .

Nu u klaar bent met het verwijderen van de in behandeling zijnde e-mails, stelt u een nieuwe e-mail op en probeert u deze te verzenden. Het zou normaal moeten werken, maar als dat niet het geval is, probeer dan de tweede methode.

Methode 2: door het WLM-account te verwijderen en opnieuw te configureren

Een van de beste manieren om het probleem voor eens en voor altijd op te lossen, zou kunnen zijn door uw WLM-account te verwijderen en het vervolgens opnieuw te configureren. Laten we eens kijken hoe.

Stap 1: Start de Windows Live Mail- app en klik op Tools (de drie parallelle lijnen rechtsboven). Zoek nu naar Accounts in het menu en klik met de linkermuisknop om het te openen.

Stap 2: Selecteer nu het gewenste e-mailaccount in de lijst en klik hieronder op Account van dit apparaat verwijderen .

Klik op Opslaan .

Stap 4: Nu moet u het account opnieuw toevoegen, dus volg hetzelfde proces als in stap 1 hierboven om naar Tools > Accounts te gaan .

Stap 5: Druk op de knop Toevoegen , selecteer het e-mailaccount, klik op Volgende en voer uw e-mailadres in . Voer vervolgens het wachtwoord en andere details in.

Blijf op Volgende drukken totdat u klaar bent met het toevoegen van alle gegevens.

Tools Accounts Account toevoegen E-mailadres Wachtwoord

Stap 6: Nadat u al deze gegevens heeft ingevoerd, drukt u op de knop Volgende en vervolgens op Voltooien .

U kunt nu proberen een e-mail te verzenden en u zou de fout niet meer moeten zien.

Dat is alles. De bovenstaande methoden zouden de foutcode moeten herstellen: 0x8007007A en u zou uw Windows Live Mail ononderbroken moeten kunnen gebruiken.