De beste manier om hoge ping in online games in Windows 10 te repareren

Als u vertragingsproblemen ondervindt met uw online game, heeft u waarschijnlijk te maken met een hoog pingprobleem . Het hoge pingprobleem wordt ook wel latentieprobleem genoemd, en het leidt tot verschillende in-game problemen. U kunt in-game problemen ondervinden, zoals Game Freezing, andere online spelers die verdwijnen / verschijnen , enz. Het probleem van hoge ping in online games kan ook optreden, zelfs als u een goede internetsnelheid heeft. Dus, hoe repareer je hoge ping in online games om een ​​game zonder vertraging te spelen?

Er zijn niet slechts een of twee manieren om ping in online games te verminderen. Er zijn verschillende factoren die de internet-pingsnelheid beïnvloeden. Het kan uw internetverbinding, uw pc, de game-instellingen of andere factoren zijn die tot een hoge ping-snelheid kunnen leiden.

Hoe de pingsnelheid in online games te verbeteren

Om hoge ping in online games te verminderen / repareren , heb ik 13 verschillende technieken genoteerd. U kunt deze technieken proberen op basis van uw relevantie, aangezien een techniek misschien geschikt is voor de ene gebruiker, maar de andere techniek misschien niet zo geschikt is. Laten we kijken:

# 1 - Gebruik een Ethernet-kabel in plaats van wifi om de pingsnelheid te verbeteren

Bijna elke online gamer raadt aan om een ​​Ethernet-kabel te gebruiken in plaats van wifi om uw pc met internet te verbinden. Dus als u wifi voor internet gebruikt, kan dit de reden zijn voor een hoge ping-snelheid.

Ethernetkabel

Mocht u zich afvragen hoe dit in zijn werk gaat, laat me dit dan kort uitleggen. Schaf een Ethernet-kabel aan die lang genoeg is om uw router op uw pc aan te sluiten. Sluit nu het ene uiteinde van de Ethernet-kabel aan op de uitvoerpoort van uw router en het andere uiteinde op de Ethernet-poort van uw pc.

Gewoonlijk hebben laptops een ingebouwde Ethernet-poort, terwijl desktops al dan niet ethernetpoorten hebben. Als u Desktop gebruikt en het heeft geen Ethernet-invoerpoort, dan moet u een Ethernet-netwerkkaart in de CPU plaatsen. Bovendien hebben CPU-kasten ruimte voor een Ethernet-netwerkkaart, dus het toevoegen van een kaart zou geen probleem moeten zijn. Bovendien moet u wellicht het stuurprogramma voor de Ethernet-netwerkkaart op uw pc installeren; een cd die de stuurprogrammasoftware ophaalt, wordt meestal geleverd met een nieuw stuk.

Zodra u internet via Ethernet gaat gebruiken, zal er zeker een goede verbetering van de ping-snelheid zijn.

# 2 - Breng uw pc en router dichterbij om hoge ping in online games te verhelpen (alleen voor WiFi-gebruikers)

Hier is een niet-s0-pro, maar een algemene tip om hoge ping in online games te corrigeren . En dit geldt alleen voor WiFi-gebruikers, voor het geval dat het gebruik van een Ethernet-kabel voor toegang tot internet geen optie is. Door uw pc en router dichter bij elkaar te brengen, kunt u de pingsnelheid zeker verlagen.

Als u een laptop gebruikt, is dat geen probleem. Maar in het geval van desktops, moet u mogelijk enkele uitdagingen tegenkomen terwijl u dit doet. Houd er ook rekening mee dat obstakels zoals muren en kamers tussen uw pc en de router de pingsnelheid van het spel aanzienlijk kunnen verhogen. Houd dus al deze punten in gedachten bij het herpositioneren van uw pc en de router.

Een van de manieren om te controleren of u voldoende signaal van WiFi krijgt, is door te zoeken naar de sterkte van het WiFi-signaal in de uiterste rechterkant van de taakbalk. Als de signaalsterkte zwak is, is het duidelijk dat de pingsnelheid hoog zal zijn. Het wordt dus aanbevolen om uw computer dichter bij WiFi te plaatsen totdat u een sterk signaal van uw WiFi krijgt. Als er echter een muur is tussen de router en uw pc, kan zelfs een sterk signaal uw poging om de ping-snelheid in online games te verlagen, mislukken. Houd dus altijd rekening met alle bovengenoemde punten om de latentie van online games te corrigeren.

# 3 - Sluit websites en programma's die op de achtergrond worden uitgevoerd

Het sluiten van alle websites die in uw browser zijn geopend en de programma's die op de achtergrond worden uitgevoerd, kan de ping-snelheid in online games zelfs helpen verminderen. Actieve websites en programma's maken niet alleen gebruik van de processorbronnen , maar sommige gebruiken ook internetbandbreedte terwijl ze worden uitgevoerd.

Een hoog RAM- en processorgebruik door andere programma's dan de game zorgt natuurlijk voor minder processorgeheugen voor de game, waardoor de latentie toeneemt. Ook zal het gebruik van internetbandbreedte door andere programma's de pingtijd tijdens online gamen verlengen.

U kunt alle actieve programma's en browsers sluiten die u niet nodig heeft tijdens het online gamen. Sommige niet-essentiële programma's worden ook op de achtergrond uitgevoerd, dus u moet er ook voor zorgen. Hiervoor kunt u naar Taakbeheer gaan en ze afsluiten. Volg hiervoor deze stappen:

Stap 1 : Druk tegelijkertijd op  Ctrl + Shift + Esc . Dit opent Taakbeheer .

Stap 2 : Ga hier naar het tabblad Processen en zoek naar programmanamen in de lijst met processen die niet nodig zijn. Selecteer één onnodig proces per keer en klik op de  optie Proces beëindigen om het af te sluiten.

Taakbeheerprocessen

Opmerking : sluit alleen het proces af van generieke software waarvan u op de hoogte bent, zoals Chrome, BitTorrent, enz.

Ga na het afsluiten van het programma naar het  tabblad Prestaties van  Taakbeheer en kijk of het CPU-gebruik en het geheugengebruik laag zijn.

Taakbeheerprestaties

Door deze stappen te volgen, wordt de ping-snelheid in online games behoorlijk verlaagd .

# 4 - Beperk het aantal apparaten dat met wifi is verbonden

Als er meer apparaten op uw router zijn aangesloten, of het nu pc's, mobiele apparaten of andere apparaten zijn, wordt de pingsnelheid hoog. Dit geldt ook als u via een ethernetkabel met uw router bent verbonden. Met meer aangesloten apparaten zal de bandbreedteverdeling hoog zijn, waardoor hoge ping-snelheden naar uw pc worden gestuurd.

Meerdere apparaten worden losgekoppeld

Dus, hoe repareer je hoge ping in online games? U kunt altijd onnodige apparaten filteren die op uw pc zijn aangesloten. Tijdens het online gamen heb je je mobiele apparaat niet nodig, dus die kan worden losgekoppeld. Koppel op dezelfde manier alle apparaten los die momenteel niet in gebruik zijn. Dit is een van de beste manieren om de ping-snelheid in online games te verlagen, waardoor de latentie wordt opgeheven.

# 5 - Maak verbinding met de lokale server in online games

Tijdens het spelen van online games is het altijd een goed idee om de game op de lokale server te spelen. Stel dat u zich in de VS bevindt en op een in Europa gebaseerde server wilt spelen, de vertraging komt vanzelf, aangezien de ping-snelheid vanuit Europa hoog zal zijn in vergelijking met de VS.

Dus probeer het online spel op de lokale server of de dichtstbijzijnde server bij uw locatie te spelen om een ​​minimale pingsnelheid te krijgen.

Als het spelen van het online spel op een server in de verte een noodzaak is, dan is daar ook een oplossing voor. Voor dergelijke situaties kunt u VPN gebruiken. Raadpleeg methode # 10 voor meer informatie daarover.

# 6 - Stop downloads op pc om de ping-snelheid in online games te verbeteren

Het spreekt voor zich dat als u iets op uw pc downloadt, dit uw internetbandbreedte, zo niet het maximum, maar het meeste zal verbruiken. In dat geval is het duidelijk dat de ping-snelheid van het spel hoog zal zijn. U moet dus de downloads in de gaten houden tijdens het spelen van een online game.

Stop Download

Als u iets belangrijks downloadt, laat de download dan voltooien. Of, als het kan wachten, pauzeer dan gewoon de download. Let op downloader-software of torrent-clients op uw pc als u een van beide gebruikt. Kijk tijdens het controleren van een actieve download in de Torrent-client ook of er iets wordt geüpload of niet. Als dat het geval is, stop dan ook met uploaden.

Ook controleren op andere aangesloten apparaten als er iets wordt gedownload of geüpload. Als dat het geval is, moet u dat ook stoppen om de pingsnelheid in online games te verbeteren .

# 7 - Controleer uw internetsnelheid

Uw internetsnelheid is een van de belangrijkste factoren die de pingsnelheid van online games bepalen. Het spreekt voor zich dat een online game op hoge ping-snelheid draait als de internetsnelheid laag is, dus je game zal laggy draaien.

Als je je internetsnelheid niet hebt gecontroleerd, controleer deze dan. Er zijn verschillende online tools die dat voor je doen, zoals deze internetsnelheidstesttool . Als uw internetsnelheid langzamer is dan normaal, kunt u contact opnemen met uw internetprovider en hierover een klacht indienen. Ondertussen kunt u deze tips proberen  om de internetsnelheid in Windows 10 te verhogen .

Internetsnelheidstest

Als u een basisinternetabonnement heeft, kunt u uw abonnement ook upgraden om een ​​hogere internetsnelheid te krijgen. Een hogere internetsnelheid zal zeker een lage ping-snelheid in online games herstellen.

# 8 - Start uw router opnieuw op om hoge ping in online games te verhelpen

Dit proces klinkt misschien gewoon, maar soms werkt het herstarten van uw router. Als uw router gedurende een zeer lange tijd is ingeschakeld, is het altijd een goed idee om de downloadsnelheid te vernieuwen, zodat de ping-snelheid in online games wordt verlaagd.

Start de router opnieuw

Dit zal niet zomaar een herstart zijn. Trek de stekkers van de router los, houd de stekker ongeveer een halve minuut uit het stopcontact en steek de stekker weer in het stopcontact. Kijk nu of de herstart de hoge ping-snelheid in online games heeft verholpen of niet.

# 9 - Upgrade uw router om de ping-snelheid in online games te verbeteren

Gebruik je al een hele tijd dezelfde oude router ? Routers hebben hun eigen bandbreedtecapaciteit en net als alle andere elektronische apparaten raken ze ook verouderd naarmate de technologie wordt geüpgraded. Zorg er dus voor dat uw router up-to-date is met uw internetverbinding.

Het is heel gebruikelijk bij gebruikers dat hun router niet up-to-date was met hun router, waardoor de internetbandbreedte laag was, waardoor de ping-snelheid van de online game erg hoog was.

U kunt contact opnemen met uw internetprovider en zij zullen u helpen door informatie te verstrekken als uw router een upgrade nodig heeft. Het is een eenvoudig proces en zal de algehele kwaliteit van internet verbeteren en ook de ping-snelheid in online games verminderen .

# 10 - Gebruik VPN om hoge ping in online games te repareren

Het gebruik van een VPN of Virtual Private Network kan voor velen een nuttige oplossing zijn om hoge ping-snelheden in online games te herstellen . Dit is een oplossing die specifiek is voor degenen die in een gebied wonen waar de online spelserver zich niet bevindt. Het kan ook handig zijn als u geen toegang tot de gameserver van uw regio wilt hebben, maar een server die zich helemaal in een andere regio bevindt.

VPN-ping

Een persoon uit een land in Afrika wil bijvoorbeeld een online game spelen, maar de gameserver staat niet in zijn regio. Hiervoor zal hij moeten spelen vanaf een gameserver die ergens anders staat, bijvoorbeeld Europa. Als hij / zij rechtstreeks verbinding maakt met de server via zijn internet, is de kans groot dat hij / zij een zeer hoge ping krijgt in online games, zelfs de internetsnelheid is redelijk goed. Hiervoor kan de persoon een VPN gebruiken om toegang te krijgen tot internet vanuit de Europese regio, of eigenlijk vanuit elke regio van de wereld.

Dit geldt ook voor een persoon die zich in een land bevindt dat een eigen server heeft maar op een server van een ander land wil spelen.

VPN wordt veel gebruikt door gamers over de hele wereld om op verschillende servers te spelen zonder het risico van een hoge ping-snelheid. U kunt dus ook VPN proberen om de pingsnelheid in online games te verlagen als de bovenstaande voorwaarden op u van toepassing zijn.

Hier zijn enkele gratis VPN-software voor Windows  die u kunt uitproberen. Er zijn ook betaalde VPN-services beschikbaar met geavanceerde functionaliteiten.

# 11 - Gebruik Reduce Ping-software

Als alles op uw pc er in orde uitziet en u niet veel kunt doen om hoge ping in online games op te lossen , dan is hier een andere oplossing voor u. Gebruik software om de pingsnelheid te verlagen .

Er is software beschikbaar waarmee u de ping-snelheid kunt verlagen en zo een goede algehele game-ervaring kunt bieden. Er zijn zowel betaalde als betaalde software voor het verminderen van ping beschikbaar. De gratis versies werken mogelijk niet zo goed als de betaalde. De betaalde versies worden natuurlijk geleverd met gratis proefversies, dus als je wilt investeren in betaalde ping-software, probeer het dan eerst uit. Kill Ping en Haste zijn enkele van de bekende namen in dit veld.

# 12 - Game op de witte lijst zetten in antivirus / firewall

Als je antivirussoftware of firewall gebruikt, ga je gang en zet je de online game meteen op de witte lijst om de ping-snelheid te verlagen. In het geval dat je je afvraagt ​​hoe dit een hoge ping-snelheid in online games zou verhelpen, laat me het je dan uitleggen.

Als u de online game niet op de witte lijst zet, wordt de datacommunicatie tussen uw pc en gameserver gecontroleerd door de antivirus die u gebruikt en ook door de firewall. Dit verhoogt op zijn beurt de ping-snelheid in games. Het op de witte lijst zetten van online games betekent dat de gegevensoverdracht de antivirus en firewall omzeilt en de ping-snelheid in games op zijn beurt zal verminderen.

Het proces om programma's en games op de witte lijst te zetten, is bij verschillende antivirussoftware anders. Dus het is voor mij niet mogelijk om jullie te vertellen hoe je dat precies moet doen. Dit is echter gemakkelijker dan u zou verwachten. Je kunt op Google zoeken of een tutorial op YouTube opzoeken voor je antivirusprogramma om je game op de witte lijst te zetten.

# 13 - Optimaliseer spelafbeeldingen

Wie houdt er niet van om games in volledige grafische weergave te spelen met een bijna echte ervaring tijdens het gamen? Maar wat is het nut van de echte graphics als de game achterblijft en je niet goed kunt spelen?

Grafische instellingen voor games spelen een belangrijke rol bij het bepalen van de ping-snelheid ervan. Het wordt altijd aangeraden om de grafische instellingen van uw game geoptimaliseerd te houden op basis van de configuraties van uw pc. Als u het spel speelt met hogere grafische instellingen dan geschikt is voor uw pc, kan dit de ping-snelheid verhogen.

Als u op hogere grafische instellingen voor games speelt, moet u meer van de bronnen van uw pc gebruiken. Als de meeste bronnen van uw pc door het spel worden gebruikt, is de beschikbare bron om de datacommunicatie tussen uw pc en de spelserver te verwerken minder. Het zal dus resulteren in een hogere ping-snelheid.

Denk er altijd aan om de grafische instellingen van uw game zo te optimaliseren dat u niet alle bronnen van uw pc gebruikt. Dit zal je helpen de ping-snelheid in online games te verlagen om alles soepel te houden.

Eindelijk woorden

Een hoog pingprobleem in online games is een zeer frustrerend probleem voor veel online gamers. Hoewel de meesten dit probleem ondervinden vanwege hun internetverbinding, zijn er factoren waar u vanaf uw kant via uw pc voor kunt zorgen om de ping-snelheid bij online gaming te verminderen. Een of de andere hierboven genoemde methoden zullen zeker een hoge ping-snelheid voor u vastleggen. Maar als u niet tevreden bent met de pingsnelheid, moet u contact opnemen met de klantenservice van uw internetprovider en uw bezorgdheid over dit probleem melden.

Laat ons in de commentaren weten welke van de tips of methoden voor u hebben gewerkt om de ping-snelheid in online games voor u te verminderen.