Top 12 Beste gratis Flac-speler voor Windows-pc

Flac-speler (Free Lossless Audio Codec) is in feite een formaat voor audiocodering. Het is een open source. Dit formaat heeft de mogelijkheid om de audio te comprimeren zonder de kwaliteit veel te beïnvloeden. Als u het audiobestand zou comprimeren, zou de Flac u normaal gesproken de bestandsgrootte laten verkleinen tot de helft van de oorspronkelijke grootte. Dus als u denkt dat het vergelijkbaar is met WinZip, dan heeft u gelijk. Maar aangezien Flac speciaal is gemaakt om voor audiobestanden te zorgen, zal het het beter doen dan WinZip op het gebied van geluid.

Dus dit comprimeren zou geen concessies doen aan de kwaliteit. Omdat dit open-source is, worden er van tijd tot tijd nieuwe versies uitgebracht en is er veel verbetering te zien. Er zijn een aantal goede spelers die beschikbaar zijn voor Flac op het Windows-besturingssysteem.

flac-player-windows-min

Dus alle audiofielen, wees voorbereid om de beste flac-mediaspelers te vinden die beschikbaar zijn voor het Windows-besturingssysteem.

VLC Media Speler

VideoLan Player (VLC Media Player) is een andere populaire speler onder de gebruikers. VLC-speler ondersteunt FLAC-indeling voor audio. De speler heeft ook de mogelijkheid om videobestanden te ondersteunen. De speler wordt geleverd als een robuuste mediaspeler die verschillende bestandsindelingen ondersteunt. De flexibiliteit om bijna elk type bestand uit te voeren, maakt het een winnaar uit de lijst met andere mediaspelers.

VLC-mediaspeler is zeker een belangrijke speler in het spel met een breed aanbod. Een groot voordeel dat het bevat, is dat het gratis is. Mensen kunnen gewoon geen genoeg krijgen van VLC-mediaspeler. Het kan bijna elk formaat van een audiobestand afspelen. VLC-mediaspeler kan op meerdere platforms worden uitgevoerd, zoals Android, Linux en iOS.

U hoeft zich geen zorgen te maken, zelfs als u de software niet op uw computer installeert, kunt u deze nog steeds uitvoeren vanaf een extern apparaat zoals USB. VLC mediaspeler is geïntegreerd met bepaalde streamingkanalen, en dit is zeker een voordeel voor de VLC mediaspeler.

De interface voor de speler is niet high-end, dus als u op zoek bent naar een speler die kan worden aangepast aan uw grillen en fantasieën, dan is de VLC-mediaspeler misschien niet de speler voor u. Maar als u zich zorgen maakt over het afspelen van FLAC-bestanden of zelfs andere bestanden, dan is dit een mediaspeler die u op uw computer moet opslaan.

GOM-mediaspeler

GOM Media Player komt als volgende in de lijst met gratis FLAC-spelers voor het Windows-besturingssysteem. Met GOM Player kun je eenvoudig alle FLAC-bestanden afspelen en ook een breed scala aan bestanden met andere indelingen. Het is een van de beste platforms die geavanceerde functies bieden om mediabestanden uit te voeren.

GOM Player is een freeware die wordt geleverd met een interactieve GUI en u veel aanpassingsopties biedt. U kunt eenvoudig bestanden in HD-formaat afspelen met behulp van GOM Media Player. De speler biedt ook ondersteuning voor songteksten en stelt u in staat om muziekbestanden te synchroniseren. De GOM-speler biedt ook tekst-naar-spraak-uitvoerfunctionaliteit om u te helpen eenvoudig elk bestand in audioformaat te converteren.

De speler biedt u de mogelijkheid om uw FLAC-bestanden af ​​te spelen of in feite elk formaat bestanden in een continue herhaalde lus met behulp van de "AB herhaal" -functionaliteit. GOM Player speelt zelfs zonder problemen beschadigde of vergrendelde bestanden af. Hiermee kunt u ook media van internet streamen, waardoor uw media-ervaring wordt gemaximaliseerd.

foobar2000

foobar2000 is een van de beste Flac-audiospelers die beschikbaar zijn voor het Windows-besturingssysteem. Foobar2000 is een freeware. De speler wordt het best bewonderd door de gebruikers vanwege de aanpassingsinstellingen die hij bedenkt. De speler biedt gewoon aanpassingsmogelijkheden op een onvoorstelbare manier. Gebruikers zijn dol op de interface omdat deze met minimale inspanningen kan worden bediend. Er zijn geavanceerde functies waarmee u de lay-out kunt wijzigen.

Ontwikkelaars hebben de vrijheid om de interface te wijzigen en een nieuwe look te krijgen volgens de vereisten. De speler heeft ook de mogelijkheid voor geavanceerde tagging. Voor alle luie mensen komt de speler met een paar sneltoetsen die u tijd en moeite besparen.

Naast het FLAC-formaat is er een reeks andere formaten die worden ondersteund door foobar2000. Als je je dingen beter wilt organiseren, kun je dat met foobar2000 doen, omdat het een voorziening biedt om mappen aan te maken en de mediabibliotheek te beheren. De speler kan veel inhoud aan, dus voor mensen die een grote afspeellijst met aangepaste instellingen hebben, zal dit een geweldige speler blijken te zijn.

Gebruikers zullen ook de Gapless-afspeelfunctie vinden, samen met ReplayGain. ReplayGain is in feite een functie die de volumes automatisch aanpast, zonder dat u hoeft te veranderen, aangezien verschillende nummers verschillende natuurlijke volumes hebben. Gebruikers kunnen met regelmatige tussenpozen nieuwe releases voor de speler vinden.

Amateurgebruikers kunnen in het begin worstelen, maar als ze het eenmaal onder de knie hebben, zullen ze soepel kunnen werken.

Winamp

Winamp is een van de oudste mediaspelers op de markt voor het Windows-besturingssysteem. In de loop van de tijd is Winamp erin geslaagd om nieuwe versies uit te brengen om nieuwe functies mogelijk te maken. Winamp was een van de meest populaire spelers die werd gebruikt, maar dingen veranderden omdat het de gebruikers niet meer kon opwinden. Maar de nieuwste release kan het vuur onder de gebruikers aanwakkeren.

Winamp is zeker zo'n Flac-speler die je zal laten voelen of je door de tijd bent gereisd naar vroeger, en je helemaal nostalgisch maakt, het enige wat je hoeft te doen is gewoon de oude skins aanbrengen. De speler verbruikt misschien meer ruimte dan verwacht op uw machine voor de songbibliotheek.

Gebruikers kunnen de afspeellijst gemakkelijk beheren. Als je serieuzer lijkt te zijn over de muziek waarnaar je luistert, dan kun je de muziek ook beoordelen en erover nadenken om de speler goed te organiseren. Gebruikers kunnen op de speler informatie over tracks, artiesten en albums vinden. Al met al kan de gebruiker dus goed voor zijn muziekbibliotheek zorgen met behulp van de speler.

Als je toevallig een digitaal apparaat hebt, zoals een iPod of een ander, dan kun je de Winamp-speler samen met deze apparaten synchroniseren. Het importeren van de afspeellijst is ook een vrij gemakkelijke ervaring. Als u ooit online wilde surfen, kunt u dit ook doen met de Winamp, aangezien er een online browse-voorziening beschikbaar is. Het wisselen van bladeren en het afspelen van nummers is eenvoudig gemaakt, zodat u met minimale inspanningen naar nummers kunt luisteren en tegelijkertijd kunt navigeren. U kunt zelfs naar enkele online radio's luisteren.

Als je met een aantal instellingen op de interface speelt, zul je begrijpen dat aanpassingsopties behoorlijk aantrekkelijk zijn. U heeft de controle om de lengte van de informatie in de browser te kiezen. De speler heeft ook een verbeterde videospeler die er behoorlijk sterk uitziet. Winamp heeft veel versies in de aanbieding, waaronder een betaalde versie.

MediaMonkey

MediaMonkey is een andere perfecte mediaspeler die beschikbaar is om het flac-formaat op een Windows-besturingssysteem uit te voeren. Zodra u de speler heeft, ziet u een standaardinterface. De standaardversie is zo eenvoudig dat mensen het misschien niet eens zo interessant vinden. Maar gebruikers hoeven zich hier geen zorgen over te maken, omdat ze een hele reeks aanpassingsopties beschikbaar hebben. Gebruikers kunnen skins veranderen en degene toepassen die ze leuk vinden.

Op het moment dat u het installeert, zoekt de applicatie naar audio- en videobestanden op de machine. Zodra het dat doet, worden al die bestanden opgehaald. U kunt de bestanden soepel organiseren zoals u wilt met de nodige informatie.

Gebruikers kunnen ook gebruik maken van een betaalde versie die MediaMonkey Gold wordt genoemd. Maar de basisversie biedt u geweldige functies die u zeker zullen boeien. U kunt de playlist beheren, en als dat niet lukt, kunt u de speler zelfs tracks laten zoeken van het apparaat dat extern is aangesloten.

Als je op enig moment denkt dat die playlist niet volstaat, en je krijgt zin om naar meer nummers te luisteren, dan kun je altijd overschakelen naar online radiokanalen die beschikbaar zijn. Gebruikers kunnen ook het volume voor de nummers regelen.

Als u MediaMonkey op het mobiele apparaat zou gebruiken, is dit een gemakkelijke ervaring. De applicatie werkt prima, en je kunt de speler ook met je computer synchroniseren.

MusicBee

MusicBee is een prima mediaspeler die het FLAC-formaat ondersteunt, samen met enkele andere formaten op het Windows-besturingssysteem. Het werpt zichzelf op als speler voor muziekbeheer. MusicBee kan zonder complicaties op de machine worden geïnstalleerd.

MusicBee wordt ook geleverd met functies zoals muziekbeheer, muziekconversies, automatische afspeellijst, automatisch taggen en cd-rippen. U kunt zelfs handmatig taggen. Nadat u de installatie heeft uitgevoerd, kunt u ervoor kiezen om de muziekbestanden ook uit verschillende andere muziekbibliotheken te importeren. Zodra u dat doet, kunt u uw bestanden ook ordenen.

Als je instellingen met betrekking tot geluid wilt wijzigen, dan heb je de equalizer beschikbaar, en als dit nog steeds niet aan je eisen voldoet, kun je denken aan extra plug-ins van andere spelers zoals Winamp of de bestaande instellingen wijzigen. U kunt uw eigen afspeellijst maken of het automatisch maken van afspeellijsten.

Tot zover goed, maar als je het uiterlijk toevallig niet leuk vindt, heb je de vrijheid om je toevlucht te nemen tot maatwerk en jezelf aan te passen. U kunt de panelen laten verdwijnen als ze u irriteren. Om meer plezier toe te voegen, kunt u de skins voor uw speler wijzigen. Maar je moet voorzichtig zijn dat als je je met de skin bemoeit wanneer de tracks zijn ingeschakeld, de speler zichzelf opnieuw opstart.

De ervaring met het gebruik van MusicBee is verbluffend en de functies die ermee gepaard gaan, zijn meer dan genoeg om je gelukkig te maken.

5K-speler

5K Player is een eersteklas mediaspeler die gratis beschikbaar is voor het Windows-besturingssysteem. Met de speler kunt u mediabestanden met High Definition afspelen, zodat u echt van uw tijd kunt genieten terwijl u video's bekijkt of naar muziek luistert.

5K Player ondersteunt bijna alle formaten, inclusief FLAC-bestanden. Het heeft een zeer eenvoudig te gebruiken interface met veel aanpassingsmogelijkheden. Het leidt u door alle beschikbare opties en toont alleen belangrijke functionaliteiten vooraan in de lay-out.

5K-speler bestaat uit twee configuratievensters waarmee u uw media-ervaring kunt personaliseren. U kunt de kleur- en helderheidsinstellingen in realtime wijzigen wanneer uw video's worden afgespeeld. Met de speler kun je video's converteren naar MP3- of AAC-bestandsindeling, wat een vrij unieke functionaliteit is. De 5K-speler heeft ook een equalizer- en tunerfunctie voor een geweldige audio-ervaring.

Je kunt de 5K-speler ook gebruiken om mediabestanden rechtstreeks van YouTube of andere online streamingdiensten te downloaden. 5K-speler geeft u de vrijheid om verbinding te maken met de televisie en uw audio- of videobestanden van elk formaat zonder storingen af ​​te spelen. Het enige dat u nodig heeft, is een Airplay-functionaliteit om deze taak uit te voeren. 5K Player biedt deze Airplay-functie, zodat u mediabestanden kunt delen met verschillende luidsprekers en schermen

Forel

Trout is een geweldige audiospeler die het FLAC-formaat ondersteunt voor het Windows-besturingssysteem. De speler is ook draagbaar; dit scheelt de installatie van de software hoofdpijn, hoewel de installatie voor Trout vrij vlot verloopt. Trout is zo'n speler die op minimale middelen draait en geen invloed heeft op de prestaties van je computer.

Gebruikers kunnen mappen maken en de bestanden gemakkelijk ordenen. U kunt uw afspeellijsten ook goed beheren met Trout. Maar als je de bovengenoemde spelers zou vergelijken met Trout voor bibliotheekbeheer, dan kan deze applicatie een achterstand oplopen. Maar u kunt nog steeds werken met taggen, zoeken en bewerken. De applicatie is niet zo zwaar als andere mediaspelers. Als je toevallig een account hebt op Last.fm, dan kun je dat synchroniseren met Trout.

De speler werkt prima voor de gebruikers die een basisspeler willen met degelijke speelmogelijkheden. Als je een opzichtige mediaspeler nodig hebt, wil je misschien iets anders dan dit. De navigatie met Forel is eenvoudig en het uitvoeren van taken met betrekking tot sporen kan moeiteloos worden gedaan. De applicatie is zeker voor mensen die het simpel en gesorteerd willen hebben.

iTunes

iTunes is een andere mediaspeler die beschikbaar is op Windows OS en die het FLAC-formaat ondersteunt. Het platform is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een speler die kan helpen bij het beheren van de muziek. Muziekliefhebbers kunnen de nummers sorteren op beoordeling, artiest, album of zelfs jaar.

De applicatie stelt je ook in staat om naar online radio te luisteren. Gebruikers zullen graag luisteren naar stations waar de nummers met de hand worden uitgekozen door de muziekliefhebbers. Gebruikers kunnen zelfs podcasts afspelen. iTunes is een applicatie die net zo compatibel is met mobiele apparaten als op de computer. U kunt zelfs apparaten synchroniseren en muziek van meerdere platforms krijgen. Dit is een geweldige functie waar veel gebruikers op rekenen om hun muziekervaring te verrijken.

De interface die je ziet voor iTunes is ook behoorlijk indrukwekkend. U kunt zelfs de afmetingen verkleinen en de interface een kleiner venster geven. De applicatie zal zelfs aanbevelingen doen op basis van uw luisterpatroon. Wees dus niet verbaasd als iTunes wordt geleverd met nummers uit het genre waar je van houdt. U kunt met deze speler zelfs enkele nummers online kopen.

Gebruikers kunnen ook spelen met informatie over het bestand. Ze kunnen zelfs de visualizer samen met de nummers afspelen. De ervaring met het gebruik van iTunes kan als een van de beste worden beoordeeld.

ZPlayer

ZPlayer is een audiospeler die is gebouwd op een Java-platform, dat een brede categorie bestandsindelingen ondersteunt, waaronder Flac. De speler kan ook worden uitgevoerd met MS Windows-besturingssysteem, Mac OS en Linux. De speler is ook behoorlijk populair onder de mobiele gebruikers, omdat hij ook op het Android-platform wordt gebruikt.

Gebruikers kunnen zelfs nieuwe plug-ins voor ZPlayer krijgen, als gebruikers te gefascineerd zijn door Winamp-plug-ins, kunnen ze die ook krijgen. Gebruikers kunnen zelfs het geluid regelen door de instellingen te wijzigen met de equalizer. Er is een voorziening voor conversie die automatisch is tussen kanalen.

Omdat de applicatie op Java is gebouwd, heeft u Java op uw computer nodig om ZPlayer uit te voeren. Qua uiterlijk valt ZPlayer niet op als een high-end audiospeler. Maar de speler heeft een aantal geweldige functies die de gebruikers gewoon zullen overweldigen. Gebruikers kunnen de speler zelfs zonder advertenties krijgen. De speler geeft de gebruikers de geschiedenis van de nummers die in het verleden zijn afgespeeld. Op basis van het gebruikersgedrag kan de speler ook een automatisch gegenereerde afspeellijst voorstellen.

Als je een account hebt bij last.fm, dan kun je zelfs de scrobbling-functie gebruiken met ZPlayer. Afgezien hiervan kunt u zelfs proberen te luisteren naar nummers van de online radio's die beschikbaar zijn. Ben je niet bekend met Engels? U kunt ook ondersteuning verwachten in een aantal andere talen. Als audio niet genoeg was, kun je zelfs video's afspelen met de speler. De speler is zeker het proberen waard.

JetAudio

JetAudio is gewoon een andere muziekspeler uit de lijst die beschikbaar is voor Windows OS die het FLAC-formaat ondersteunt. De speler ondersteunt ook veel andere bestandsindelingen die beschikbaar zijn voor multimedia. JetAudio is al heel lang op de markt.

JetAudio heeft een eenvoudige gebruikersinterface die erg gemakkelijk te bedienen is. Een van de meest intrigerende kenmerken van de speler is dat de interface een 10-bands spectrumvisualisatie heeft die als equalizer fungeert om je te helpen bij het spelen van verschillende muziekgenres zoals rock, jazz, pop, klassiek, zang en nog veel meer.

Noem gewoon een formaat, of het nu audio of video is, u zult zien dat JetAudio een voorziening heeft om het te ondersteunen. Het helpt je ook om geluid op te nemen met een overvloed aan geluidseffecten. U kunt ook de handeling uitvoeren van het branden van cd's en het converteren van gegevens.

De speler biedt u uitstekende personalisatie-opties. U kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan lay-outs om de interface nog aantrekkelijker te maken. JetAudio biedt u ook de flexibiliteit om uw eigen skins te maken en te ontwerpen met behulp van de JetAudio Skin Development Kit (SDK) -functie.

Enkele van de extra functies van JetAudio zijn onder meer visualisatie-plug-ins die helpen om geanimeerde visualisaties weer te geven die synchroon lopen met de muziek die wordt afgespeeld. De speler biedt ook songtekstenondersteuning waarmee u gesynchroniseerde en niet-gesynchroniseerde songteksten voor uw muziekbestand kunt genereren.

Het enige nadeel van JetAudio is dat het u niet de mogelijkheid biedt om apparaten te synchroniseren. U kunt JetAudio MP3-spelers niet eens synchroniseren met de audiospeler.

Pot speler

Pot Player is een van de beste mediaspelers die beschikbaar is voor het Windows-besturingssysteem. Met Pot Player kun je gemakkelijk verschillende bestandsindelingen afspelen, of het nu gaat om audio of video, inclusief FLAC-bestanden. Het biedt u uitstekende functionaliteiten met aanpassingsmogelijkheden.

Pot Player heeft een veelzijdige interface met veel weergegeven opties voor uw gebruik. Het biedt verschillende afspeellijstbedieningen om uw media-ervaring te personaliseren. Met Pot Player heb je de vrijheid om continu audio- en videobestanden af ​​te spelen. U kunt het begin- en eindpunt van het bestand dat u wilt herhalen bepalen en Pot Player zal de AB-herhaalfunctie gebruiken om het proces uit te voeren.

Met Pot Player kun je ook 3D-bestanden afspelen zonder enige storing. De speler biedt je de mogelijkheid om duizenden liedjes en video's te laden, en ze zonder te knipperen achter elkaar af te spelen.

U kunt Pot Player gebruiken om de functie van de-noising te verwerken en gebruiken om een ​​duidelijk audiobestand te krijgen. Het stelt je ook in staat om zonder problemen gedeeltelijk gedownload of beschadigd te spelen. Pot Player wordt ook geleverd met een unieke functie genaamd "Hardware Acceleration", waarmee je de snelheid van de CPU kunt verhogen om gemakkelijk zware audio- en videobestanden af ​​te spelen. Je zult zeker vallen voor deze functie.