Uw virus- en bedreigingsbeveiliging wordt beheerd door uw organisatie

De privacy van uw systeem is van het grootste belang voor u, vooral wanneer er gevoelige gegevens in zijn opgeslagen. De meesten van ons zijn gewend om foto's, video's, officiƫle gegevens, bestanden en meer op onze Windows-systemen op te slaan en we willen dat die gegevens beschermd blijven tegen ongewenste toegang. Windows Defender is een zeer handig in Windows ingebouwd hulpprogramma dat de eerste veiligheidslijn voor uw systeem biedt.

Wanneer sommige gebruikers echter de Windows Defender-app openen, vinden ze onder het gedeelte Virus- en bedreigingsbescherming een bericht met de tekst " Uw virus- en bedreigingsbescherming wordt beheerd door uw organisatie ". Gelukkig is er een oplossing voor de fout " Uw virus- en bedreigingsbescherming wordt beheerd door uw organisatie " in Windows. Laten we eens kijken hoe we er vanaf kunnen komen.

Oplossing: gebruik de Register-editor

Zorg ervoor dat u een back-up maakt van de registergegevens voordat u wijzigingen aanbrengt in de Register-editor. Dit is om ervoor te zorgen dat als u gegevens verliest tijdens het proces, u de verloren gegevens kunt herstellen.

Stap 1: Ga naar Start en typ Regedit in het zoekvak.

Desktop Start zoeken Regedit

Stap 2: Klik met de linkermuisknop op het resultaat om het venster Register-editor te openen .

Zoekresultaat Register-editor Klik met de linkermuisknop

Stap 3: Navigeer in het Register-editorvenster naar het onderstaande pad:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Policies \ Microsoft \ Windows Defender

Ga nu naar de rechterkant van het paneel, selecteer de waarde DisableAntiSpyware en klik  op Verwijderen .

Register-editor Navigeer naar pad Selecteer Disableantispyware Delete

Sluit nu de Register-editor af en start uw pc opnieuw op om de wijzigingen door te voeren. Ga terug naar uw Windows Defender- app en u zou het foutbericht onder het gedeelte Virus- en bedreigingsbeveiliging niet meer moeten zien . U kunt nu alle opties eronder vinden en u kunt nu een scan uitvoeren of instellingen wijzigen zoals voorheen.