Hoe Xbox One-foutcode te repareren: 0x87e00064 in Windows 10

Xbox One is ongetwijfeld de meest populaire videogameconsole voor thuis, maar dat houdt het niet onaangetast voor fouten en glitches. Het is mogelijk dat u een Xbox One-foutcode ziet: 0x87e00064 tijdens het installeren van een game op uw Windows 10-pc. Dit voorkomt dat je het spel speelt.

Deze fout treedt meestal op wanneer de game tegelijkertijd op uw Windows 10 is geïnstalleerd, zowel vanuit de Xbox Store als vanaf de gamedisc. De foutcode: 0x87e00064 kan echter worden opgelost via een stabiele internetverbinding en / of je kunt de game ook installeren vanuit de Xbox Store. U kunt ook de cache en alle bijbehorende bestanden wissen die om de een of andere reden mogelijk beschadigd zijn geraakt.

Laten we eens kijken hoe we de fout kunnen oplossen.

Methode 1: een stabiele internetverbinding gebruiken

De kans is groot dat de installatie is mislukt vanwege een trage internetverbinding. Er zijn echter enkele gamedisks waarvoor u alleen de updates hoeft te downloaden en in dergelijke gevallen moet de game worden geïnstalleerd wanneer de Xbox-console geen verbinding met internet heeft. Dit is een van de manieren om de foutcode op te lossen: 0x87e00064.

Tegelijkertijd kunt u controleren of de internetverbinding goed werkt door een snelheidstestwebsite te bezoeken. Als zowel de upload- als de downloadsnelheid lager is dan normaal, neem dan contact op met de provider. Je kunt er ook voor kiezen om de game te downloaden wanneer de normale snelheid terug is. Of het is een wifi-verbinding, zorg er dan voor dat het signaal sterk genoeg is. In dergelijke gevallen kunt u de game verlaten om 's nachts door te gaan met downloaden.

Methode 2: door de game te installeren vanuit de Xbox Store

Het is mogelijk dat de spelschijf daardoor wat externe schade heeft opgelopen, met de foutcode: 0x87e00064. In een dergelijk scenario kun je de game uit de Xbox Store halen en installeren volgens de onderstaande stappen.

Stap 1: Start de Xbox-winkel .

Stap 2: Ga naar de Search bar en kijk omhoog naar het gewenste spelletje.

Stap 3: Klik om te installeren en wacht enige tijd totdat het downloaden en installeren is voltooid.

Stap 4: Als je klaar bent met de installatie, plaats je de spelschijf om te spelen.

Methode 3: door cache en opgeslagen bestanden te wissen

Mogelijk ziet u ook de foutcode: 0x87e00064 vanwege de cache of enkele beschadigde bestanden die verband houden met het spel. Hier leest u hoe u het cachegeheugen en de opgeslagen bestanden wist.

Hoe de cache te wissen

Stap 1: Open de Xbox-controller en druk op de Guide- knop.

Stap 2: Selecteer het tabblad Instellingen en klik op Systeeminstellingen .

Stap 3: Ga naar Opslag en klik op een van de opslagmedia.

Stap 4: Klik nu op de Y in de Xbox-controller en klik vervolgens op Systeemcache wissen .

Stap 5: Mogelijk ziet u een prompt, klik op Ja om te bevestigen.

Stap 6: Sluit nu de Xbox-console af en trek de stekker minimaal 30 seconden uit het stopcontact. Hiermee wordt alle resterende geheugencache verwijderd.

Stap 7: Start nu de Xbox-console opnieuw en installeer de gewenste game met de hep van de gamedisc.

Dat is alles. Volg deze stappen om de Xbox One-foutcode te verwijderen: 0x87e00064 in Windows 10.