17 populairste Microsoft Store-apps om uw Windows 10-pc op te fleuren

Nu Google en Apple ons verwennen met de app-opties in hun winkels, stijgt de vraag naar apps met de dag. De apps zijn een perfecte manier om veel dingen te doen die het basisbesturingssysteem u niet toestaat. Van het luisteren naar muziek met verbeterde geluidseffecten of het spelen van de meest unieke games tot het lezen van boeken of het geavanceerd bewerken van foto's, er is een overvloed aan dingen om te ontdekken.

Vanwege de concurrentie breidt zelfs Microsoft zijn assortiment apps in zijn winkel uit die u helpen meer uit uw Windows-besturingssysteem te halen. Hoewel het misschien nog niet gelijk is aan de Google Play of App Store, maar het groeit zeker in een lovenswaardig tempo. Hier is een lijst met enkele van de beste Microsoft Store-apps voor uw Windows-pc. Het bestaat uit een combinatie van zowel betaalde als gratis apps om uit te kiezen.

Facebook

Facebook

Onnodig te vermelden hoe populair deze app is en welke betekenis hij heeft in de huidige, op sociale media gerichte menigte. Van het maken van een bericht of het uploaden van foto's / video's tot het verzenden van berichten, het bekijken van nieuwsfeeds, opmerkingen plaatsen, leuk vinden, delen, enz., Het stelt je in staat om alles te doen wat je zou doen in de mobiele app.

Het beste van alles is dat het meldingen verzendt voor elke vind-ik-leuk of commentaar op uw berichten en u ook in staat stelt om een ​​live video af te spelen.

Prijs: gratis.

DropBox

Dropbox S-modus

Omdat er dagelijks een onbeperkt aantal documenten wordt gemaakt en opgeslagen, is opslagruimte tegenwoordig een groot probleem. Daarom is cloudopslag tegenwoordig belangrijk. Dit is een van de meest populaire apps van de afgelopen tijd waarmee u uw inhoud in de cloudruimte kunt opslaan.

Hiermee kunt u uw foto's of video's in een raster bekijken, of documenten in een lijstvorm. Het krijgt al uw inhoud en bestanden op één plek samen met uw favoriete tools. Het helpt je in feite om gecentreerd, gestructureerd en verenigd te blijven met je team. Vanaf hier kunt u al uw bestanden veilig met elk apparaat synchroniseren en ze vanaf elke locatie en elk moment gebruiken.

Prijs: gratis

Microsoft To-Do

Mms To Do App

Voor een professional zijn plannen, samenwerken en het maken van lijsten voor de dagelijkse klusjes de drie belangrijkste dingen. Deze app helpt je daarbij. Door uw productiviteit te verbeteren door uw angst te verminderen, helpt het u om dagelijks uw taken te beheersen.

Biedt gepersonaliseerde aanbevelingen om uw normale takenlijst up-to-date te houden, stelt u in staat uw lijsten snel op alle apparaten te verzamelen en te herstellen, helpt u verbonden te blijven met behulp van gedeelde lijsten en splitst taken op in eenvoudige stappen, stelt u in staat om deadlines in te voegen en meer.

Prijs: gratis.

VLC Media Speler

We weten allemaal hoe populair deze mediaspeler is onder filmliefhebbers. Deze gratis en open-source app werkt op alle platforms en speelt media naadloos af. Het speelt video's en muziek af, beheert audio, ondersteunt MKV- en FLAC-afspeelcodecs en toont en downloadt ondertitels.

Het ondersteunt ook TagLib, biedt tal van aanpassingsopties voor video's en kan elk videobestand afspelen dat is geëxtraheerd uit een gemeenschappelijke bron.

Prijs: gratis.

Receptbewaarder

Degenen onder jullie die graag online recepten bekijken voor een nieuw gerecht thuis, deze app is handig voor hen. Het is een gebruiksvriendelijke app die uw favoriete recepten, boodschappenlijstjes organiseert en ook maaltijden plant, allemaal op één platform. Het beste van alles is dat het ook op alle apparaten werkt.

Hiermee kunt u moeiteloos uw eigen recepten toevoegen, recepten importeren van uw meest bezochte websites, maaltijdplannen maken voor elke week en maand, een gescande kopie krijgen van handgeschreven of afgedrukte recepten, ingrediënten toevoegen aan de boodschappenlijstjes, een afdruk krijgen van de recepten , en meer.

Prijs: gratis.

Duolingo

Of je nu van plan bent om voor een korte reis naar het buitenland te reizen of een buitenlandse klant afhandelt, met deze app wordt het leren van talen gemakkelijker en sneller. Van Engels, Spaans of Frans tot Duits, Italiaans of Deens, het helpt je veel talen op een leuke manier te leren. Deze app biedt minilessen om te voltooien, quizzen te doen en je voortgang bij te houden door beloningen te verdienen.

Het wordt geleverd zonder advertenties en biedt gratis taalonderwijs van hoge kwaliteit op universiteitsniveau.

Prijs: gratis

TeamViewer

Deze app maakt het leven gemakkelijker voor vooral degenen die op afstand werken en met het team willen samenwerken vanuit huis of op een andere locatie dan op kantoor. Het helpt u om uw desktop op afstand te delen, de desktop aan de andere kant te bedienen, onlinevergaderingen en conferenties te organiseren en zelfs bestanden naadloos over te dragen.

De Windows-app maakt het u gemakkelijk om dit alles onderweg te doen en maakt in een handomdraai verbinding met elke computer. Het biedt een sterk beveiligde verbinding, stelt u in staat de online status van uw partner te bekijken, snel verbinding met hen te maken, biedt gemakkelijke toegang tot externe desktops die de firewalls overstijgen, en meer.

Prijs: gratis.

Fotor

Iedereen heeft tegenwoordig een fotobewerkings-app nodig. Hoewel Windows enkele basisbewerkingsfuncties biedt, hebt u geavanceerde opties nodig, zoals visuele effecten toevoegen, een collage maken, kaders toevoegen, afbeeldingen verbeteren en meer.

Het helpt u uw foto's te verbeteren met krachtige bewerkingsfuncties, stelt u in staat om effecten en randen toe te voegen, biedt 1-tik-verbetering, voegt tekst toe in verschillende lettertypen en stijlen, tilt-shift de foto's en biedt een onbewerkte converter.

Prijs: gratis

Skype

Online communicatie is tegenwoordig enorm belangrijk en dit is al jaren een van de meest populaire chatclients. Deze app is vooral handig voor mensen die verbinding willen maken met vrienden en familie die in het buitenland wonen, en zelfs om professionele redenen, zoals een interview, of om met teamgenoten te praten op kantoor in het buitenland.

Deze app helpt je om gratis een instant message te sturen of spraak- of video-oproepen te maken op alle apparaten. U kunt ook een groepsgesprek of video-oproep voor 25 mensen tegelijk regelen, mobiele telefoons of vaste lijnen bellen tegen lagere tarieven en ook foto's, documenten, schermafbeeldingen en emoji's delen.

Prijs: gratis.

Spotify

Deze is speciaal voor muziekliefhebbers. Hoewel er andere muziekspelers zoals Vevo of Musixmatch zijn die het goed doen, is deze app absoluut een tandje hoger. U kunt uw favoriete muziek zonder vertraging streamen, door de hitlijsten zoeken en vooraf gemaakte afspeellijsten in alle categorieën starten.

Hiermee kunt u elk nummer van uw keuze afspelen, afspeellijsten, door al samengestelde afspeellijsten zoeken, op de hoogte blijven van de nieuwe hitlijsten, radio afspelen, plezier beleven aan het luisteren naar podcasts en nog veel meer.

Prijs: gratis.

Adobe Photoshop Express

Dit is weer een geweldige foto-editor van een van de topmerken, die je foto's op je Windows-platform opfleurt. Het is een leuke editor waarmee u uw foto's snel en gemakkelijk met één aanraking kunt bewerken.

Het is uitgerust met een complete set gereedschappen en effecten, helpt u uw afbeeldingen te personaliseren door stickers toe te voegen, stelt u in staat om kleurovergangen te verbeteren, collages te maken, memes te maken en meer. Bovendien kunt u hiermee ook kapotte afbeeldingen corrigeren, vervormde camera-opnamen corrigeren, de korrels in de afbeeldingen verzachten, de kleur verfijnen, de achtergronden mengen, enzovoort.

Prijs: gratis.

TuneIn Radio

Deze app is voor mensen die verliefd zijn op radio-inhoud. Hiermee kunt u genieten van live-inhoud zoals in de categorie sport, nieuws, radio en meer van over de hele wereld. Hiermee kunt u afstemmen op duizenden radiostations van over de hele wereld.

Terwijl je de app begint te verkennen, krijg je verschillende aanpassingsopties die je kunt openen vanuit het gedeelte Mijn profiel en je ervaring kunt personaliseren. U kunt Pin om uw favoriete stations te starten, meer stations en shows naar keuze toe te voegen, zelfs uw programma's op de achtergrond te laten draaien en toch andere apps te blijven gebruiken.

Prijs: gratis

Fhotoroom

Het gebruikt een volledig unieke methode om afbeeldingen te bewerken. Het beschikt over een gebruiksvriendelijke gebruikersinterface van waaruit u grotere voorbeelden van foto's kunt zien en sneller foto's kunt bewerken. Dit maakt het bekijken en bewerken van grotere foto's veel gemakkelijker.

Het ondersteunt metadata en laat je zelfs importeren of vervangen, werkt met een breed scala aan bestandsindelingen, biedt een reeks bewerkingstools zoals kleurcorrectie, formaat wijzigen, roteren, bijsnijden, enz., Filtert korrels, stelt je in staat acties te ondernemen zoals ongedaan maken, Opnieuw, knijpen voor zoomen en ondersteuning voor slepen en neerzetten.

Bovendien biedt het ook aantrekkelijke gepersonaliseerde presets, meerdere gepersonaliseerde aanpasbare stijlen, verstelbare frames en meer.

Prijs: gratis.

Plakbriefjes

Het maken van notities kan ook een leuke ervaring zijn met deze app. Hoewel het gewone Kladblok een grote hulp is voor die snelle notities, is het beperkt in termen van functies. Met deze app kun je niet alleen notities maken, maar ook de notities inkten, afbeeldingen invoegen, tekstformaten toevoegen, de notities op het bureaublad plakken of van de ene plaats naar de andere gaan.

U kunt de notities ook aan de lijst toevoegen, ze synchroniseren met andere apparaten en apps zoals Outlook, OneNote, enz., Herinneringen maken op Cortana en de notities converteren naar de donkere modus. Het beste van alles is dat het zelfs e-mails, adressen en telefoonnummers kan identificeren.

Prijs: gratis.

Natte verf

Deze app helpt je om je creativiteit te ontketenen door je afbeeldingen te laten schilderen of zelfs te retoucheren. Deze aantrekkelijk uitziende schilder-app kan zelfs door beginners comfortabel worden gebruikt, en biedt toch enkele geavanceerde functies voor iedereen. Het biedt een realistische kijk op uw tekeningen met het gevoel dat u op een fysiek canvas tekent en niet op een app.

Het helpt je kleuren te mengen om nieuwe tinten naar keuze te creëren, en laat je ook kiezen uit verschillende bewerkingsopties om ervoor te zorgen dat je idee precies zo overkomt als gepland op het online canvas. Of je nu een authentiek kunstwerk wilt maken of een activiteitenpakket wilt selecteren, het stelt je in staat om met gemak geweldige schilderijen te maken.

Prijs: gratis.

Boodschapper

Dit is een Facebook-chat-app waarmee je rechtstreeks vanaf je desktop contact kunt maken met je vrienden op sociale media. Dit is een informele app van een externe ontwikkelaar die werkt als een platform voor sociale berichten, zelfs als de website voor sociale media niet is geopend in uw browser. Het wordt gelanceerd zodra de app is geïnstalleerd en het enige dat u nu hoeft te doen, is inloggen met uw Facebook-inloggegevens.

Het beschikt over alle functionaliteiten van de mobiele-telefoonversie en dus, als u al bekend bent met de app, wordt het gemakkelijker voor u om de desktopversie te gebruiken. Hiermee kunt u chatten, foto's, video's en audioclips delen, emoji's toevoegen, een spraak- of videogesprek voeren, een berichtengroep maken, geheime chats houden, meldingen ontvangen en uw live locatie delen, net zoals u zou doen op de mobiele telefoon-app.

Prijs: gratis.

Netflix

Dit is een van de meest populaire streamingdiensten en de grootste abonnementsservices ter wereld die tv-programma's en films online streamt. Het stelt zijn leden in staat om onbeperkte inhoud op uw desktop, tv of mobiele apparaten te bekijken zodra ze erop zijn geabonneerd.

De applicatie is gebruiksvriendelijk en geeft drie van uw recent bekeken inhoud weer op het startscherm. Het toont aanbevolen video's terwijl je naar links veegt, terwijl de video's op genre worden gesorteerd. Biedt bedieningselementen van handig formaat die gemakkelijk te gebruiken zijn, uw plaats opslaan terwijl u de applicatie pauzeert of afsluit, waarmee u de app aan de andere kant van het scherm kunt vastzetten, en meer.

Prijs: gratis proefversie beschikbaar; Abonnement beschikbaar voor $ 8,99 / maand.

Conclusie

Hoewel de nieuwste versie van Windows een aantal ingebouwde apps bevat, voldoen deze mogelijk niet aan de moderne technologische behoeften. Daarom is het tegenwoordig essentieel om speciale apps voor de gewenste taak te downloaden. De Windows-manier om uw wachtwoorden te beschermen is bijvoorbeeld mogelijk niet voldoende, en u heeft mogelijk extra bescherming nodig, of u wilt misschien een sociale-media-app aan de desktop toevoegen als u een gewone gebruiker bent. Er is tegenwoordig een oceaan vol mogelijkheden, dus download gewoon de beste Microsoft Store-apps en geef je Windows-pc dat extra voordeel.