Fix Snapchat opent camera niet door cameratoestemmingen te geven op Android

Hoe Snapchat of andere video-oproep- / chattoepassing te repareren die camera niet opent : - Mogelijk hebt u de fout ontvangen dat Snapchat de camera niet kon openen. Mogelijk moet je de applicatie opnieuw opstarten of je apparaatfout geven wanneer je je Snapchat- applicatie probeert te openen . Dit kan zijn omdat je misschien per ongeluk op de weiger- knop hebt gedrukt toen Snapchat je vroeg of het je camera kon gebruiken. Maak je geen zorgen. Niets is permanent. We hebben wel een oplossing voor je. Lees verder om te leren hoe u dit eenvoudige probleem efficiënt kunt oplossen.

1fout

STAP 1

  • Start de app Instellingen door op het pictogram te klikken.

1instellingen

STAP 2

  • Scroll naar beneden en klik op de optie met de naam Geïnstalleerde apps . Als u er geen met die naam kunt vinden, klikt u op Apps of Applicatiebeheer, aangezien de gebruikersinterfaces voor verschillende telefoons kunnen verschillen.

2geïnstalleerde apps

STAP 3

  • Zoek in de lijst met apps de applicatie die problemen voor u veroorzaakt en klik erop. In ons geval is het Snapchat en daarom heb ik op de Snapchat- app uit de lijst geklikt .

3snapchat

STAP 4

  • De volgende stap is om de sectie voor machtigingen te vinden. Als je een item met de naam Permission Manager niet kunt vinden , zoek dan naar de beste overeenkomst. Klik erop.

4 Toestemmingen

Opmerking: als u een oudere versie van het Android-besturingssysteem op uw telefoon heeft geïnstalleerd, kunt u de optie voor machtigingsbeheer mogelijk niet vinden in uw instellingen. Probeer in dat geval de applicatie te verwijderen en opnieuw te installeren. Sta deze toe als u toestemming wordt gevraagd om de camera te gebruiken.

STAP 5

  • Blader door de machtigingen en klik op Access Camera .

6 camera

STAP 6

  • Klik als volgende op de optie Accepteren . Dat is het.

7toegang

STAP 7

  • Als je Snapchat nu nog een keer bekijkt , kun je zien dat de camera prima opent.

8succes

Als de bovenstaande methode uw probleem niet oplost, probeer dan de applicatie te verwijderen en opnieuw te installeren. Als het probleem zich blijft voordoen, is er mogelijk een probleem met uw camera. Bekijk in dat geval ons artikel over het onderwerp Opgelost: probleem met camera kan niet starten in Android. Ik hoop dat het probleem voor je is opgelost. Als u twijfels heeft over een van de stappen, aarzel dan niet om opmerkingen achter te laten, we helpen u graag verder. Blijf op de hoogte voor meer handige trucs, tips en hacks.