Microsoft Setup Bootstrapper werkt niet meer. Fix

Microsoft Setup Bootstrapper is een component voor Microsoft Office 2013, 2016 en 2019 waarvan bekend is dat het een applicatie start die is ontwikkeld met behulp van de Composite Application Library. Het doel van deze nieuwste technologie is om het installatieproces gemakkelijk te maken.

Tijdens het starten van een programma of meer dan één programma in Microsoft Office Suit, kan het echter voorkomen dat u een foutmelding krijgt die zegt " Microsoft setup boots-trapper werkt niet meer ". Deze fout is te zien in alle Windows-versies zoals Windows 7/8 en met andere MS Office-versies zoals 2013/2016/2019. De fout kan om vele redenen optreden, waaronder een antivirus van derden die het installatieprogramma blokkeert, beschadigde registersleutels, uitgeschakelde Taakplanner, enzovoort.

Het goede nieuws is dat we een manier hebben gevonden om dit probleem op te lossen. Laten we eens kijken hoe.

Oplossing: gebruik de probleemoplosser voor het installeren en verwijderen van programma's

Stap 1: Klik op de onderstaande link om de Microsoft-ondersteuningspagina te bezoeken en de probleemoplosser voor programma-installatie en -installatie te downloaden :

//support.microsoft.com/en-in/help/17588/windows-fix-problems-that-block-programs-being-installed-or-removed

Druk op de knop Downloaden op basis van uw systeemtype (of het nu 32-bits of 64-bits is ) om de probleemoplosser te downloaden.

Mijn systeem is bijvoorbeeld 64-bits , dus ik heb X64- download geselecteerd . Degenen die een 32-bits systeem gebruiken, moeten de X86- download selecteren.

* Opmerking - Lees dit artikel om te zien hoe u kunt controleren of uw systeem een 32-bits of 64-bits systeemtype is.

Bezoek de ondersteuningspagina Downloaden op basis van systeemtype

Stap 2: Klik nu om de probleemoplosser uit te voeren en vink het vakje aan naast Reparaties automatisch toepassen .

Druk op Volgende om door te gaan.

Programma Probleemoplosser voor installeren en verwijderen Reparaties automatisch toepassen Volgende controleren

Stap 3: Wacht nu tot de probleemoplosser klaar is met het detecteren van een probleem.

Wacht tot de probleemoplosser het probleem heeft gedetecteerd

Stap 4: Selecteer het probleem waarmee u wordt geconfronteerd. Hier hebben we bijvoorbeeld een probleem met de installatie, dus klik op Installeren .

Selecteer het probleem waarmee u wordt geconfronteerd bij het installeren

Stap 5: Wacht tot alle problemen met de installatie zijn gedetecteerd. Eenmaal voltooid, wordt een lijst met programma's weergegeven die u problemen ondervindt bij het installeren. Selecteer of het in de lijst staat en klik op Volgende .

Selecteer het volgende programma dat u problemen ondervindt bij het installeren

Stap 6: Als het programma niet in de lijst staat, selecteert u Niet vermeld en drukt u op Volgende.

Selecteer Niet vermeld als uw programma de volgende ontbreekt

Stap 7: Vervolgens wordt u gevraagd of u het programma wilt verwijderen of andere oplossingen wilt proberen. Kies op basis van wat je wilt.

Op basis van uw selectie worden eventuele problemen gedetecteerd en ter plaatse opgelost. Eenmaal voltooid, kunt u proberen het MS Office-programma opnieuw te installeren en het zou moeten doorgaan met de installatie.