Categorie: Gidsen

Fix Generic PnP Monitor-probleem op Windows 10 (opgelost)

Windows 10 heeft een aantal nieuwe functies, maar we kunnen de problemen niet negeren. Veel mensen hebben vanaf de eerste dag problemen met Windows 10. Direct na het upgraden naar Windows 10 veroorzaken hardwarestuurprogramma's de meeste problemen.Het nieuwste in de reeks van Windows 10-problemen is het Generic PnP Monitor-probleem .

Lees verder

Fix Error USB Device Descriptor Failure in Windows 10 (opgelost)

Windows 10-gebruikers hebben een nieuwe onbekende USB-apparaatfout gemeld die plotseling is begonnen te verschijnen. De onbekende USB-apparaatfout zegt Device Descriptor Failure of Device Descriptor Request Failed , en een USB-apparaat wordt niet meer herkend door Windows. Dit kan ook gebeuren met een SD-kaart en de computer zal de SD-kaart niet meer lezen wanneer deze in de kaartsleuf is geplaatst.

Lees verder

15 beste live achtergronden voor Windows 10 desktop-pc

Vóór Windows 10 kon je je niet voorstellen dat je zoveel met je besturingssysteem zou doen. Laat een live wallpaper met rust, je zou zelfs twee keer nadenken voordat je een app of widget toevoegt, uit angst om je besturingssysteem te overbelasten. Er zou een constante angst zijn, wat als het besturingssysteem crasht!

Lees verder

Fix NVIDIA-configuratiescherm wordt niet weergegeven in Windows 10

Veel gebruikers van NVIDIA-grafische kaarten hebben gemeld dat het NVIDIA-configuratiescherm geen probleem vertoont. Dit configuratiescherm waarmee gebruikers de eigenschappen van de NVIDIA grafische kaart die op de pc van de gebruiker is geïnstalleerd, kunnen beheren, verdwijnt in het bureaubladcontextmenu, het startmenu of het bureaublad uit het niets.

Lees verder

Windows 10 Realtek HD Audio Manager ontbreekt

Als u de Realtek Audio HD Manager niet  op uw computer kunt vinden of als deze niet goed werkt, volgt u deze oplossingen om het probleem gemakkelijk op te lossen.Fix-1 Update Realtek Audio-stuurprogramma-Door het Realtek Audio- stuurprogramma bij te werken, wordt dit probleem op uw computer opgelost.

Lees verder

17 Beste gratis karaoke-software voor uw pc

Als je iemand bent die van zingen houdt en ervan droomt ooit je inspiratie te zijn, dan is karaoke een geweldige manier om je passie te koesteren. A Karaoke-software is zo ontworpen dat u de songteksten niet apart online of op uw smartphone hoeft te zoeken. Het enige dat u hoeft te doen, is de software downloaden, uw favoriete nummer afspelen en meezingen.

Lees verder

Top 20 beste gratis typsoftware

Als je van plan bent om te leren typen met de hulp van een typleraar, hebben we zojuist een lijst samengesteld met Top 20 gratis tutorsoftware voor typen, die een van de beste is die er is. Dit zijn de beste typeprogramma's op uw pc zonder een cent uit te geven en snel te leren typen. 1. KeyBlaze Download KeyBlaze Het is gratis typsoftware waarmee gebruikers gemakkelijk en behoorlijk snel kunnen leren typen.

Lees verder

13 Beste Voice Changer-software voor Windows 10 in 2020

Of het nu gaat om het veranderen van je leeftijd op basis van je gezicht of je stem, effecten zijn leuk. Het aanpassen van je stem is zo'n coole digitale uitvinding waarmee je in realtime grappen kunt maken met je vrienden. U kunt uw stem ook verbergen om anoniem te blijven, bijvoorbeeld als radiojockey, of uw stem aanpassen voor voice-overs voor films en reclamefilms.

Lees verder

Top 20 gratis websites voor het downloaden van software op aarde

Top 20 van de beste websites voor het downloaden van gratis software om freewares te downloaden : - Omdat de computer de meest gebruikte gadget is in de afgelopen jaren, is de behoefte aan verschillende soorten software voor verschillende activiteiten toegenomen. We moeten om een ​​of andere reden software downloaden en daarom komen softwarebedrijven zo nu en dan met verschillende soorten software. Dez

Lees verder

Hoe u Windows 10 Activation Watermark permanent kunt verwijderen

Het activeringswatermerk van Windows 10 verschijnt op het bureaublad als u uw exemplaar van Windows 10 niet activeert nadat de proefperiode van 90 dagen voorbij is. Het kan ook gebeuren dat u dit watermerk nog steeds ziet, zelfs als u uw Windows 10 hebt geactiveerd. In dat geval, als u erover nadenkt hoe u het activeringswatermerk van Windows 10 permanent kunt verwijderen, helpt dit artikel u.

Lees verder

Fix 5GHz wifi wordt niet weergegeven in Windows 10

5 GHz WiFi wordt niet weergegeven op uw Windows 10-computer is een veel voorkomend probleem. Er zijn letterlijk duizenden vragen die vragen waarom 5G wifi niet wordt weergegeven, hoe 5G wifi kan worden ingeschakeld, waarom ze geen verbinding kunnen maken met 5G wifi en meer. Deze problemen doen zich meestal voor wanneer gebruikers hun WiFi-router wijzigen, hun besturingssysteem bijwerken, hardwarecomponenten van pc met betrekking tot WiFi wijzigen, apparaatstuurprogramma bijwerken, enz.

Lees verder

Top 5 gratis beste architectuursoftware voor architecten

Top 5 architectuursoftware: - Er kunnen verschillende redenen zijn voor een persoon om op zoek te gaan naar architectuur en software voor het ontwerpen van plannen. Misschien ben je een architectuurstudent die je vaardigheden wil verbeteren door virtueel te oefenen - het bespaart zowel materiaal als geld.

Lees verder

Fix Driver Power State Failure Error in Windows 10

Driver Power State Failure Error in Windows 10 is een veel voorkomend type BSOD-fout. Het is bekend dat Blue Screen-fouten in Windows 10 gebruikers afschrikken. Maar in tegenstelling tot andere BSOD-fouten in Windows 10, is deze fout relatief eenvoudig op te lossen. Voordat we doorgaan en kijken naar de methoden om de Driver Power State Failure-fout op te lossen , laten we eens kijken naar de redenen die dit mogelijk veroorzaken.

Lees verder

Fix Windows 10 slaapstand werkt niet

Windows 10 kan zijn gebruikers soms lastigvallen met kleine problemen, zoals de slaapstand werkt niet . Veel gebruikers hebben geklaagd over Windows 10 Not Sleeping terwijl ze het proberen te laten slapen. Dit is een veel voorkomend probleem en er kunnen verschillende redenen zijn waarom een ​​dergelijk probleem zich voordoet. Int

Lees verder

Stereo Mix inschakelen in Windows 10

Stereo Mix is een tool waarmee de gebruiker de outputstroom van een computer kan opnemen, zoals radio-uitzendingen, luidsprekeruitgangen, live streaming audio en zelfs systeemgeluiden. Hoewel stereomix standaard bij sommige geluidskaarten wordt geleverd, geniet de meerderheid van een deel van de Windows 10-gebruikers er niet standaard van omdat het op hun computers is uitgeschakeld.

Lees verder

10 Beste gratis offline woordenboeksoftware voor uw pc

Wat werkt er tegenwoordig op een pc zonder internetverbinding? Ons leven is de laatste tijd zo sterk afhankelijk van internet dat we zelfs onderweg online zijn, op onze smartphones. Maar wat gebeurt er als er geen internetverbinding is of als er een storing in het netwerk is? We zitten plotseling in een moeilijke situatie en voelen ons in dergelijke situaties volkomen hulpeloos.

Lees verder

12 beste gratis agenda-apps voor Windows 10

Voorbij zijn de dagen dat u een gedrukte kalender zou gebruiken om uw dagen, festivals of belangrijke taken bij te houden. Enkele aanpassingen later, door de jaren heen, is de kalender nu een app. U hoeft niet meer een papieren of bureaukalender te volgen, want het leven draait nu om smartphones en laptops.

Lees verder

Top 12 Beste gratis Flac-speler voor Windows-pc

Flac-speler (Free Lossless Audio Codec) is in feite een formaat voor audiocodering. Het is een open source. Dit formaat heeft de mogelijkheid om de audio te comprimeren zonder de kwaliteit veel te beïnvloeden. Als u het audiobestand zou comprimeren, zou de Flac u normaal gesproken de bestandsgrootte laten verkleinen tot de helft van de oorspronkelijke grootte.

Lees verder

De gebruikersprofielservice is mislukt De aanmelding Windows 10-fout

Heeft u problemen met het inloggen op uw gebruikersprofiel in Windows 10? Als u de volgende foutmelding krijgt, heeft u te maken met een beschadigd gebruikersprofiel in Windows 10 :  De gebruikersprofielservice is mislukt De aanmelding Gebruikersprofiel kan niet worden geladen Er zijn veel redenen gespeculeerd om dit probleem te veroorzaken, en het is niet exclusief voor Windows 10.

Lees verder

(Opgelost) Fix Copy Paste werkt niet op Windows 10

Kopiëren-plakken is de meest elementaire functie op een computer. Als het niet meer werkt, wordt het moeilijk om op de computer te werken. Het probleem begrijpen Hier is hoe de kopieer-plak-functie werkt. Elke keer dat we een tekst of afbeelding kopiëren, wordt deze opgeslagen op een virtueel klembord dat we niet kunnen zien. A

Lees verder

Chrome wordt automatisch geopend bij het opstarten

Een van de nadelen van het gebruik van Google Chrome is het hoge gebruik van verwerkingskracht op de achtergrond (zelfs als deze niet actief is). Omdat Chrome een enorm stuk verwerkingskracht opslokt, verlengt het automatisch opstarten van Google Chrome de opstarttijd van uw computer. In dit artikel gaan we bespreken hoe u het automatisch opstarten van Google Chrome op uw computer kunt uitschakelen .

Lees verder

Fix - BAD SYSTEM CONFIG INFO bsod-fout in Windows 10

Als u ' BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO ' op uw computerscherm ziet tijdens het opstartproces, dan is er enige beschadiging in uw Boot Configuration File ( BCD ) -directory op uw computer. Tenzij u de kwestie aanpakt, kunt u Windows 10 niet opstarten. Volg dus zonder oponthoud deze eenvoudige stapsgewijze instructies en het probleem zal vrij snel worden opgelost.

Lees verder

16 Beste gratis mapvergrendelingssoftware voor Windows

16 Beste gratis software voor mapvergrendeling : - Ik ben onlangs al mijn gegevens kwijtgeraakt die in een map waren opgeslagen, alleen omdat mijn gegevens niet beschermd waren. Afgezien van het feit dat geen van de Windows-versies wordt geleverd met de wachtwoordvergrendelingsoptie voor uw persoonlijke mappen, zijn de meesten van ons nonchalant over de gegevens die we op onze pc of laptop opslaan en zouden ze niet eens overwegen om ze te beschermen.

Lees verder

12 Beste gratis IDE voor C ++ voor Windows 10

C ++ is zo'n hoog programmeerniveau dat nog steeds populair is sinds het begin. Het wordt nog steeds actief toegepast bij de ontwikkeling van vele applicaties en systemen over de hele wereld. C ++ is een unieke taal die de basis vormt van de belangrijkste programmeertalen, zoals Java, C #, Python, enz.

Lees verder

Fix Error MMC Kon de Snap-in niet maken (opgelost)

MMC of Microsoft Management Console is een Windows-app die een programmeerraamwerk en GUI (Graphical User Interface) biedt. Consoles (collectieve beheertools) worden ook gemaakt, opgeslagen en geopend in MMC. Een aantal Windows 10-gebruikers wordt geconfronteerd met het probleem waarbij deze  MMC Could Not Create the Snap-in- fout opduikt met een CLSID-mapnaam.

Lees verder

14 Beste benchmarksoftware om de prestaties van uw Windows 10 pc te controleren

Of u nu nieuwe hardware aan uw pc hebt toegevoegd of wijzigingen in de pc-hardware wilt aanbrengen, u wilt weten hoe uw pc presteert. En daarvoor hebt u benchmarksoftware nodig die u helpt te analyseren of uw systeem de beste prestaties levert of ondermaats werkt. In feite legt een vertrouwde benchmarksoftware een beeld vast van de systeemprestaties, helpt u bij het oplossen van het gedetecteerde probleem, beoordeelt ze op basis van de prestaties en stelt u zelfs in staat om wijzigingen aan te brengen in de systeemhardware om dingen gedaan te krijgen met eventuele problemen.

Lees verder

Top 42 geheime whatsapp-trucs die je nooit kende

Whatsapp is tot nu toe het meest bekende mobiele berichtenplatform. Maar ken je enkele van de geheimentrucs van WhatsApp die je naar het volgende niveau kunnen brengen? Hier in dit artikel belicht ik de beroemdste whatsapp-trucs tot nu toe .Lees Whatsapp-berichten zonder dat de afzender erachter komtSchakel de vliegtuigmodus op uw telefoon in.

Lees verder

Hoe te repareren dat Skype niet wordt geopend op Windows 10 pc

Onlangs klagen sommige Windows 10-gebruikers over een raar probleem op Skype waarvan ze getuige zijn nadat ze de recente update op hun computers hebben ontvangen. Volgens deze gebruikers opent Skype niet op de computers van deze gebruikers. Als u getuige bent van een soortgelijk fenomeen bij het openen van Skype , volgt u gewoon deze oplossingen.

Lees verder

Topwebsites om gratis sms anoniem te verzenden

SMS is de mobiele dienst die de deur opende voor persoonlijke boodschappers zoals WhatsApp, BBM enz. De sms heeft echter nog steeds zijn voordelen als het gaat om instant messaging. Sms kan naar elke gsm worden gestuurd, waar dan ook, op voorwaarde dat er enige connectiviteit beschikbaar is voor de gsm of gsm in die regio.

Lees verder

8 Beste bestandsviewer voor Windows 10

Het kan frustrerend zijn als een bestandsindeling die u hebt gedownload of ontvangen, niet door uw systeem wordt ondersteund. Het kan een videobestand, afbeeldingsbestand of zipbestand zijn. Mogelijk ontvangen we ook. Er is tegenwoordig echter verschillende software beschikbaar die u helpt bij het downloaden van specifieke bestanden.

Lees verder

Fix Het bestand is te groot voor de USB-drive van het doelbestandssysteem in Windows 10

Als u een foutmelding ' Het bestand is te groot voor het bestemmingsbestandssysteem ' op uw computer ziet wanneer u probeert een bestand van uw computer naar het verwisselbare media-apparaat over te brengen, doet de fout zich voor vanwege het verkeerde formaat van het rit. Als uw pendrive is geformatteerd in FAT32- indeling, ondersteunt deze doorgaans geen overdracht met een bestandsgrootte groter dan 4 GB.

Lees verder

Oplossing voor de fout 'Windows kan niet vinden' in Windows 10

Er zijn veel factoren die de fout ' Windows kan niet vinden' in Windows veroorzaken. Veel Windows 10-gebruikers hebben deze fout gemeld. Als u ook met dit probleem wordt geconfronteerd, hebben we hier enkele suggesties gegeven om dit probleem op te lossen. Oplossing 1 - Door de optie 'Deze pc' te selecteren in Verkenner Zoeken naar “ File Explorer” in de ramen zoekbalk, selecteer ' File Explorer Options' icoon uit de zoekresultaten.

Lees verder

14 Beste gratis PDF-lezers voor Windows 10-computer

PDF is zelfs na al die jaren nog steeds een van de meest populaire leesformaten. Van het lezen van een e-book of het invullen van een online formulier tot het maken van gebruikershandleidingen, het PF-formaat is nog steeds de meest geprefereerde manier van lezen. Hoewel de webbrowsers tegenwoordig al zijn uitgerust met standaard PDF-leesfaciliteiten, zou u nog steeds een PDF-reader afzonderlijk moeten downloaden voor functies zoals het invullen van formulieren, het toevoegen van annotaties, enz.

Lees verder

Interessante websites om de tijd te doden als u zich verveelt

Er zijn nuttige en nutteloze websites die we eerder in onze blog hebben besproken, maar er is ook een derde categorie websites ( time pass-sites ) die niet in de nuttige categorie kunnen worden geplaatst, maar ze zijn best interessant en mooi. Hier is een eindeloze en constant bijgewerkte lijst met interessante websites op internet.

Lees verder

Fix WSAPPX High Disk Usage-probleem in Windows 10

Vaak controleren we de status van het schijfgebruik als we het gevoel hebben dat de computer langzamer draait dan zou moeten en plotseling merk je dat er een aantal processen zijn die nutteloos lijken maar je schijfgebruik opslokken. Er zijn veel Windows en processen en programma's van derden op Windows die geheugentoewijzing op de achtergrond gebruiken en het moeilijk maken voor de computer om ze allemaal soepel te laten verlopen.

Lees verder

Hoe MSCOMCTL.OCX-fout in Windows 10 te repareren

Telkens wanneer u een oudere software of applicatie probeert te openen, komt u een fout tegen, " Component ' MSCOMCTL.OCX' of een van zijn afhankelijkheden is niet correct geregistreerd: een bestand ontbreekt of is ongeldig ". U wordt met deze fout geconfronteerd, omdat MSCOMCTL.OCX (een ActiveX-besturingsbestand / 32-bits besturingselement) deel uitmaakt van een verouderde Visual Basic 6.

Lees verder

Fix Task Host stopt achtergrondtaken in Windows 10

Idealiter moeten we alle programma's sluiten voordat we het systeem afsluiten of opnieuw opstarten. Als we dat echter niet doen, wordt u gevraagd om het systeem af te sluiten. De opties zouden zijn om het systeem geforceerd te sluiten of eerst die programma's te sluiten. Als een Windows-update echter vastloopt (soms, niet altijd), krijgen gebruikers de volgende foutmelding: Taakhost-venster, Taakhost stopt achtergrondtaken Het zal in dit geval niet helpen om op Afsluiten te klikken, omdat het scherm op die pagina blijft hangen.

Lees verder

14 Beste gratis bandbreedtebewakingstools voor Windows-pc

Het kan heel vervelend worden als u een belangrijk bestand downloadt via uw internet thuis en uw bandbreedte-quota ineens voorbij zijn! Dit is vooral belastend als u een student bent of iemand die net is begonnen met werken en met een strikt budget. Internet Service Providers (ISP) bieden een vast quotum voor het uploaden en downloaden van elke maand, wat u extra kosten kan kosten.

Lees verder

Fix Kan niet typen in de zoekbalk van Windows 10

Als u uw Windows 10-zoekvak niet kunt typen, bent u niet de enige. Veel gebruikers worden met dit probleem geconfronteerd. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken, want er is een eenvoudige oplossing voor dit probleem. Voordat u een oplossing probeert, probeert u gewoon de firewall in te schakelen, als deze is uitgeschakeld.

Lees verder

Fix MTP werkt niet in Windows 10

Met MTP of Media Transfer Protocol kunt u multimediabestanden van en naar een mobiel Android-apparaat en pc overbrengen. Maar soms werkte de MTP niet. Er zijn verschillende manieren waarop het MTP-probleem kan optreden en ertoe kan leiden dat MTP niet werkt in Windows 10 . Soms kan de mobiele telefoon geen enkele vorm van verbinding tot stand brengen, soms werkt MTP niet, zelfs niet nadat een verbinding tussen de telefoon en de pc tot stand is gebracht.

Lees verder

Fix Windows Installer werkt niet in Windows 10

Heb je je ooit afgevraagd hoe je functies of applicaties in Windows kunt installeren? Welnu, het is de Windows Installer-service die achter al uw installaties zit. Maar zelfs dat is soms vatbaar voor crashes, wat leidt tot een fout tijdens het installeren van applicaties. Als de Windows Installer plotseling kapot gaat, loopt uw ​​installatieproces of de app-upgrades halverwege vast. Mog

Lees verder

Fix Skype-microfoon werkt niet in Windows 10

Skype is de beste videochat- en videosoftware voor Windows. Er zijn miljoenen mensen die Skype op hun Windows-computer gebruiken om videogesprekken te voeren met hun vrienden, familieleden, collega's etc. Skype is geweldige software, maar soms werkt de microfoon er niet in en zonder een microfoonverbinding heeft de video geen zin bellen.

Lees verder

Fix Mobiele hotspot werkt niet in Windows 10

Veel gebruikers hebben problemen met mobiele hotspots die geen verbinding maken met hun apparaten. Hier volgen enkele suggesties om dit probleem op te lossen.Daarvoor moeten we ervoor zorgen dat het apparaat goed is verbonden met internet.Fix 1 - Schakel het delen van internet uit1. Druk tegelijkertijd op de Windows-toets + R om het opdrachtvenster voor uitvoeren te openen.

Lees verder

Herstellen De verbinding tussen uw toegangspunt, router of kabelmodem en internet is verbroken

Werken aan een breedbandverbinding heeft zijn eigen voordelen, zoals een snellere verbinding, minder uitvaltijd, enz. Maar het heeft ook zijn eigen nadelen. Vaak kunt u plotselinge fouten tegenkomen die storingen veroorzaken terwijl u aan het werk bent. Gebruikers melden een veelvoorkomende fout met hun breedbandverbinding, waarbij uw internetverbinding ineens wordt verbroken en u geen verbinding meer kunt maken.

Lees verder

6 Beste gratis wifi-hotspot-software voor Windows 10

Internettoegang is een vereiste voor iedereen in de wereld van vandaag, maar gezien de snelheid en beschikbaarheid in landen als India hebben we meer nodig dan dat. Het hebben van internet op alle apparaten, of het nu een smartphone of computer is, is een vereiste, daarom is het delen van internetverbindingen via een Wi-Fi-hotspot een van de opties die het leven gemakkelijker maken.

Lees verder

22 beste alternatieven voor Microsoft Active Directory

Alternatieven voor Microsoft Active Directory: - Als u een gebruiker van het Windows-besturingssysteem bent, zou u dan willen dat iemand anders behalve u op uw systeem inlogt? De Active Directory is precies daarvoor gebouwd, dat wil zeggen om te controleren of de persoon die inlogt op uw systeem een ​​gewone gebruiker is of de systeembeheerder. Dit

Lees verder

Los onbekend netwerkprobleem op Windows 10/7 op

Windows 10 bestaat nu bijna 3 jaar, maar zit nog steeds vol met bugs. Als je je computer upgradet naar Windows 10, of gewoon de updates installeert, zoals Creators Update / Fall Creators Update versie 1709 / Jubileumupdate, zullen er veel bugs optreden. Een van die bugs op Windows 10 is Unidentified Network - geen internettoegang .

Lees verder

Het probleem met WiFi-beperkte toegang oplossen in Windows 10

Het probleem met beperkte toegang tot wifi oplossen in Windows 10: - Een van de meest frustrerende problemen met internet is het probleem met beperkte toegang tot het wifi-netwerk . Waarom wachten tot het vanzelf is opgelost als we de drie beste oplossingen hier voor u hebben verzameld? Lees verder om het probleem met beperkte toegang tot wifi-netwerk op te lossen met een van deze drie eenvoudige methoden.

Lees verder

Fix De pagina verwijst niet naar behoren Fout in Mozilla Firefox

Firefox is een andere belangrijke browser die populair is onder miljoenen gebruikers over de hele wereld vanwege zijn snelheid en privacy. Net als elke andere browser heeft het echter zijn nadelen. U kunt bijvoorbeeld uit het niets de foutmelding " De pagina leidt niet correct omleiden " tegenkomen terwijl u probeert toegang te krijgen tot een website.

Lees verder

Fix - De update is niet van toepassing op uw computer in Windows 10

Het installeren van een Windows Update vanaf een stand-alone installatieprogramma (of je kunt zeggen een 'offline installatieprogramma') is een erg handig proces, omdat het de gebruikers de keuze biedt om te selecteren, het tijdstip van downloaden en installeren, enz. Maar tijdens het installeren van de recente Windows Update u kunt te maken krijgen met " De update is niet van toepassing op uw computer ".

Lees verder

Herstel Windows 10 muis dubbelklikken op enkele klik

Veel gebruikers hebben een raar probleem gemeld waarbij bij het één keer klikken op een bestand of map, het automatisch dubbelklikt. Een enkele klik selecteert het pictogram, terwijl een dubbelklik het bestand of de map opent. Het wordt dus een serieus probleem. Oorzaak De oorzaak kan zijn met de instellingen van het systeem, een virus of malware, of met de muishardware. W

Lees verder

Hoe Microsoft XPS Document Writer opnieuw te installeren in Windows

Als u per ongeluk Microsoft XPS Document Writer van uw computer hebt verwijderd en het niet kunt terugkrijgen, dan is dit artikel hier om u te helpen bij het opnieuw installeren van Microsoft XPS Document Writer op uw Windows 10-computer. De meeste gebruikers die quickbooks gebruiken, worden ook met dit probleem geconfronteerd, omdat ze het document niet als pdf kunnen opslaan vanwege het ontbreken van een microsoft xps-viewer.

Lees verder

Windows 10 geeft altijd een probleem met de verkeerde datum en tijd weer

Als uw computer de verkeerde datum of tijd weergeeft, zult u in sommige toepassingen aanzienlijke problemen ondervinden, vooral als u aan het browsen bent. Volg deze eenvoudige oplossingen om dit probleem op te lossen en uw computer zal net als voorheen de juiste tijd en datum weergeven. Fix-1 Tijd automatisch instellen U kunt uw computer altijd inschakelen om de tijd automatisch weer te geven.

Lees verder

Herstel het Amazon KFAUWI-apparaat dat op het netwerk verschijnt in Windows 10

Degenen die het Windows 10 OS-platform gebruiken, kunnen dit nogal vreemde probleem tegenkomen waar ze dit willekeurige apparaat genaamd Austin-Amazon KAUFWI op het netwerk kunnen zien. Als u bijvoorbeeld bent verbonden met een WiFi-netwerk, kan het in dezelfde lijst met netwerken verschijnen. Als u er met de rechtermuisknop op klikt en het Eigenschappenvenster opent, wordt het geopend zoals bijvoorbeeld.

Lees verder

Windows 10 Mail-app blijft crashen

Degenen die op Windows 10-systeem werken, geven er vaak de voorkeur aan om de Windows Mail-app te gebruiken voor hun verschillende e-mailservers. Het is de beste manier om al uw e-mails van verschillende e-mailclients op één platform te openen. Hoewel dit een handige functie is van Windows 10, heeft het ook zijn eigen problemen.Ve

Lees verder

MSVCR110.dll Ontbrekende fout in Windows 10 Fix

Vaak komen gebruikers de foutmelding ' Het programma kan niet starten omdat MSVCR110.dll ontbreekt op uw computer. Probeer het programma opnieuw te installeren om dit probleem op te lossen “. Mogelijk ziet u ook verschillende andere soorten fouten met betrekking tot de ontbrekende dll. Het is een Microsoft Visual C ++ Reditributable dll die de werking van elke app / programma ondersteunt op basis van Visual Studio 2011 of 2012-versie. H

Lees verder

Hoe audio zoemen in Windows 10 te repareren

Het zoemende geluid in Windows 10 is door een aantal gebruikers over de hele wereld gemeld. Volgens de rapporten begon hun pc plotseling rare, luide zoemende geluiden te maken tijdens het spelen van videogames, het bekijken van video's of het luisteren naar muziek. De pc loopt soms ook vast en het geluid stopt pas de komende minuten.

Lees verder

Fix Verkeerde tijd op Windows 10-klok

Een bekend probleem dat velen stoort, is een onjuiste tijd op de Windows 10-klok. Hoewel het meestal onopgemerkt zou kunnen blijven, moeten we begrijpen dat de Windows-klok de systeemtijd weergeeft en dat eventuele discrepanties daarmee fouten in het systeem en in de webbrowsers zouden veroorzaken. Bijv.

Lees verder

Opgelost: probleem met crashen in Windows 10 Bestandsverkenner

De meeste Windows 10-gebruikers klagen over het crashprobleem van File Explorer . Mensen die last hebben van dit probleem wanneer ze een map of station proberen te openen, crasht de bestandsverkenner abrupt. Hier zijn enkele snelle oplossingen om van het probleem af te komen. Methode 1: - Weergave-instellingen wijzigen Stap 1: - Zoek Weergave-instellingen in het zoekvak van het menu Start.

Lees verder

6 Beste astrologiesoftware voor Windows-pc

Beste astrologische software : - Sinds het begin van de technologie hebben computers ons leven veel eenvoudiger gemaakt. We kunnen nu gecompliceerde taken en berekeningen rechtstreeks op onze computer uitvoeren zonder al te veel tijd te verspillen, wat erg handig is. De manier waarop computers bureaus en archiefbeheerders hebben vervangen, evenals astrologie is ook opgenomen in computerprogramma's.

Lees verder

12 beste terminalemulators voor Windows 10-computer

Het hele doel van een terminalemulator is om te imiteren hoe de reguliere computerterminals presteren en om de hoofdcomputer verbinding te laten maken met een externe computer en deze te gebruiken via een opdrachtregel of een grafische interface. Van de terminalemulators is bekend dat ze de functies uitvoeren met behulp van de software.

Lees verder

Hoe VLC Media Player op uw Windows-pc bij te werken

Elke app die u op uw Windows-pc of laptop downloadt, moet regelmatig worden bijgewerkt naar de nieuwste versie-releases. Hetzelfde is het geval met VLC Media Player. Als u de nieuwste functies niet wilt verliezen of wilt laten crashen, moet u deze regelmatig bijwerken. De VLC Media Player-updates worden vrijgegeven door het VideoLAN-project dat ook bugfixes biedt en beveiligingswijzigingen introduceert, afgezien van de nieuwste functies.

Lees verder

Fix Kan helderheid niet aanpassen op Windows 10

Terwijl u aan uw systeem werkt, wilt u dingen duidelijk zien en daarom kan het helpen om de helderheid te verhogen. U kunt echter ook de helderheid van uw scherm aanpassen aan de tijd van de dag, zodat het rustgevend is voor uw ogen. U kunt bijvoorbeeld de helderheid overdag verhogen en 's nachts verminderen om de belasting van uw ogen te verminderen.

Lees verder

Bureaubladpictogrammen verplaatsen geen probleem in Windows 10 Fix

Bureaubladpictogrammen zijn de snelkoppeling naar de apps die u dagelijks gebruikt op uw Windows 10 pc / laptop. U gebruikt bijvoorbeeld het Word-bestand, de Edge / Chrome-browser, Mijn pc, enz. Regelmatig en de snelkoppelingspictogrammen op uw bureaublad maken het leven gemakkelijker voor u. Het beste is dat u de bureaubladpictogrammen kunt verplaatsen en ze naar wens kunt rangschikken.

Lees verder

Oplossing: printerstuurprogramma is niet beschikbaar in Windows 10

Als u iets vanaf uw apparaat probeert af te drukken, maar het geeft een foutmelding met de melding " Printerstuurprogramma is niet beschikbaar " en u hebt dringend een oplossing voor uw probleem nodig, dan bent u op de juiste plek. Dit probleem doet zich meestal voor als het printerstuurprogramma dat op uw apparaat is geïnstalleerd oud of incompatibel is.

Lees verder

Fix WiFi verbonden maar geen internet op Windows 10

Je hebt verbinding met een wifi-netwerk maar je internet werkt niet, maak je geen zorgen, je bent niet de enige. Veel gebruikers hebben met hetzelfde probleem te maken gehad. Dit probleem is heel eenvoudig op te lossen als we het exacte probleem kennen. Maar er is een aantal apparaten in elk netwerk, dus we moeten eerst zien welk apparaat een probleem heeft en vervolgens kunnen we dit probleem oplossen.

Lees verder

Oplossing: 'Er is een fout opgetreden in Word bij het openen van het bestand' op Windows 10

Als u een .doc-bestand op uw computer probeert te openen en voortdurend wordt geweigerd met een foutmelding 'Er is een fout opgetreden bij het openen van het bestand in Word' en u probeert een oplossing voor uw probleem te vinden, dan bent u op de juiste plek . 'Er is een fout opgetreden in Word bij het openen van het bestand' is een fout die kan optreden omdat de mogelijk beveiligde weergave van Microsoft Word u geen toegang tot het bestand geeft.

Lees verder

Hoe Buffalo Error Code in Destiny 2 op Windows 10 pc op te lossen

Destiny 2 , is een online multiplayer FPS ontwikkeld door Bungie, Inc. De game die onlangs gratis te spelen werd, werd voor het eerst geïntroduceerd in 2017. De game werd meteen een opvolger van de vorige titel Destiny . Sommige Destiny 2-gebruikers klagen over een probleem waarmee ze worden geconfronteerd bij het proberen toegang te krijgen tot de game vanaf hun apparaat.

Lees verder

Fix Shift-toets werkt niet in Windows 10-toetsenbord

Wanneer een van de toetsen op uw toetsenbord niet meer werkt, kan het een uitdaging worden om met uw systeem te werken. Het toetsenbord is het belangrijkste invoerapparaat en vereist daarom uw onmiddellijke aandacht als een van de toetsen niet werkt. In veel gevallen kan de SHIFT-toets van uw Windows 10-systeem plotseling stoppen met werken, waardoor het moeilijk wordt om veel acties uit te voeren.

Lees verder

DLNA-server in- / uitschakelen op uw Windows 10-pc

De volledige vorm van  DLNA is Digital Living Network Alliance . Het is software om media-inhoud te verkennen die op uw pc is opgeslagen door tv's en verschillende andere media-apparaten in uw netwerk. Multimedia-apparaten kunnen onderling digitale media delen via de DLNA-server. Het is ook vriendelijk met smartphones en kan mogelijk worden gebruikt om inhoud te streamen via de DLNA-server waar de smartphones de draadloze bedieningselementen zijn.

Lees verder

Fix 4K 60FPS Video-lagging-probleem in VLC Media Player

VLC Media Player is ongetwijfeld een van de meest populaire mediaspelers vanwege zijn scala aan functies en veelzijdigheid. En een van de belangrijkste mogelijkheden is 4K-weergave. Hoewel het een geweldige 4K-afspeelervaring met 60 fps biedt voor het bekijken van uw favoriete films en video's, kan het ook resulteren in een schokkerige en laggy 4K-videoweergavekwaliteit.

Lees verder

Oplossing: kritieke structuurbeschadigingsfout in Windows 10

Sommige Windows 10-gebruikers klagen over een fatale fout die de BSOD-fout (Blue Screen of Death) op hun computer veroorzaakt en hun apparaten opnieuw opstart. Volgens hen loopt hun computer plotseling vast met een blauw scherm en krijgen ze een foutmelding met de mededeling: "Uw pc is een probleem tegengekomen en moet opnieuw opstarten .

Lees verder

Fix Wacom-tabletstuurprogramma niet gevonden op Windows 10

Wacom-tablets worden over de hele wereld gebruikt om te tekenen. Als u het probleem met het ontbreken van een Wacom-tabletstuurprogramma ondervindt, bent u niet de enige. Dit probleem wordt door veel Wacom-gebruikers geconfronteerd. Het is bekend dat de fout optreedt na het installeren van Windows 10.

Lees verder

Wat is het hulpprogramma MsConfig in Windows 10 en hoe het te gebruiken?

Omdat Windows in wezen zo'n veelzijdig besturingssysteem is, kan het tijdens het gebruik verschillende problemen en prestatieproblemen tegenkomen. De meeste van deze problemen en problemen zijn softwaregerelateerd en u kunt ze alleen gemakkelijk oplossen als u de weg kent in uw besturingssysteem. Aanbevolen: sneltoetsen voor Windows 10-instellingen De meeste geavanceerde Windows-gebruikers zijn goed bekend met het hulpprogramma MsConfig en gebruiken het optimaal.

Lees verder

Herstel CredSSP-codering Oracle-herstelfout in Windows 10

Als u verbinding maakt met een extern bureaublad via Remote Desktop Protocol ( RDP ), ziet u mogelijk dit foutbericht op uw computer met de melding “ Er is een verificatiefout opgetreden. Dit kan te wijten zijn aan CredSSP-encryptie oracle remediation “. Deze foutmelding verschijnt vanwege verkeerde beleidsinstellingen of corrupte registerproblemen. Als

Lees verder

Oplossing: de installatie is mislukt tijdens de eerste opstartfase

Als u te maken krijgt met 'De installatie mislukt in de eerste opstartfase'-fout' wanneer u Windows 10 probeert te installeren of uw bestaande Windows probeert bij te werken, bent u niet de enige. Veel van Windows 10-gebruikers melden hetzelfde probleem te hebben. Als u dit bericht op uw computer ziet, wordt de Windows-installatie op uw computer gestopt met het bericht "We konden Windows 10 niet installeren".

Lees verder

Hoe Windows 10 pc af te sluiten zonder te updaten

Windows 10-updates houden uw systeem en de beveiligingspatches up-to-date, met af en toe functie-updates. Het kan echter erg op uw zenuwen werken wanneer Windows u dwingt om bij te werken wanneer u uw pc wilt afsluiten of opnieuw wilt opstarten. Misschien wilt u later updaten, maar heeft u geen andere keuze dan op Update en afsluiten of Update en opnieuw opstarten te klikken.

Lees verder

Fix - Foutcode 0xc000000d op Windows 10

Ziet u de foutcode 0xc000000d tijdens het opstarten van uw Windows 10-computer? Als u de foutcode ziet, is er een probleem met de Windows-opstartschijf. Maak je geen zorgen, je kunt dit probleem eenvoudig oplossen door Boot Configuration Da ta (BCD) opnieuw op te bouwen. Volg deze fix waarbij u enkele opdrachten moet uitvoeren en het probleem binnen de kortste keren is opgelost.

Lees verder

Oplossing: Diagnostics Policy Service geeft geen fout in Windows 10

Sommige Windows 10-gebruikers rapporteren over een probleem in de forums met betrekking tot het probleemoplossingsproces van netwerkadapters op hun computers. De probleemoplosser op hun computer detecteert een fout met de naam " Diagnostics Policy Service is not running ". Als u nu aan uw kant met hetzelfde probleem wordt geconfronteerd en u probeert een oplossing voor uw probleem te vinden, bent u op de juiste plek.

Lees verder