Categorie: Gidsen

Fix Ctrl Alt Del werkt niet op Windows 10 (opgelost)

CTRL + ALT + DEL wordt gebruikt om het venster Beveiligingsopties te openen. Met de opties op de pagina kunnen gebruikers het wachtwoord wijzigen, uitloggen, het systeem afsluiten of het systeem opnieuw opstarten en toegang krijgen tot Taakbeheer. Al deze opties zijn verder beschikbaar op het systeem, maar het doel van het venster Beveiligingsopties is om toegang te krijgen tot deze noodopties wanneer de computer vastloopt en niets anders werkt.

Lees verder

Het oplossen van een dvd / cd-station wordt niet gedetecteerd in Windows 10

In de moderne tijd verbeteren opslagapparaten met de dag en dus ook de technologie voor het opslaan van gegevens. In deze tijd neemt het gebruik van cd's / dvd's met de dag af vanwege de lage ruimtecapaciteit, de lage verwerkingssnelheid van het geheugen en nog veel meer nadelen. Maar wanneer u een installatiebestand voor bepaalde hardware gaat installeren of u een Blu-ray-film wilt afspelen, wordt het dvd-station op uw computer een cruciaal onderdeel van het proces.

Lees verder

16 Beste whiteboard-animatiesoftware

We kijken allemaal graag naar die whiteboard-animaties op YouTube, informatieve presentaties of tv-commercials. Deze animaties worden in verschillende industrieën gebruikt, voornamelijk vanwege de manier waarop het de boodschap op de juiste manier presenteert en overbrengt naar de kijkers. Het kost echter veel moeite om verbluffende geanimeerde presentaties te maken.

Lees verder

10 Beste auto-ontwerpsoftware voor pc

Of je nu een ontwerper of een ingenieur bent, CAD-software is wat je nodig hebt om een ​​3D-model met finesse te ontwikkelen. Evenzo hebt u de CAD-software nodig voor het ontwerpen van auto's. Deze softwareprogramma's helpen u bij het maken van een blauwdruk van een constructiedocument, het vinden van ontwerpideeën of het bedenken van concepten met behulp van fotorealistische afbeeldingen en laten zien hoe een ontwerp in werkelijkheid werkt. Aan

Lees verder

Oplossing - Een of meer netwerkprotocollen ontbreken / registervermeldingen van Windows-sockets ontbreken in Windows 10

Als u geen verbinding kunt maken met het netwerk en er verschijnt een foutbericht met de melding ' Een of meer netwerkprotocollen ontbreken ' of ' Registervermeldingen in Windows-sockets ontbreken ' wanneer u Netwerkdiagnose probeert uit te voeren , hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit probleem kan optreden vanwege de slechte netwerkinstellingen op uw systeem.

Lees verder

Fix dvd speelt niet in Windows 10

Microsoft probeert Windows altijd gebruiksvriendelijk te maken in elk aspect. Windows 10 is daar een duidelijk voorbeeld van. Het heeft tonnen nieuwe functies, samen met oude functies met een tweak. Maar ze hebben er ook nogal wat functies uit verwijderd. Als je ooit een dvd hebt afgespeeld in Windows 7 of Windows 8 / 8.

Lees verder

Top 12 beste grafische kaarten voor Windows 10-computer

Tenzij u op zoek bent naar iets buitengewoons, is het eerste waar u op moet letten bij het kopen van een grafische kaart het budget. Met de recente toevoeging van hoogwaardige grafische kaarten zoals de Nvidia's RTX 2060 Super of de RTX 2070 Super, is er tegenwoordig geen gebrek aan grote spelers. Deze kosten echter meer dan $ 1000 en passen mogelijk niet in ieders budget.

Lees verder

Fix- Apparaatbeheer wordt geblokkeerd door de beheerder in Windows 10

Apparaatbeheer is een hulpprogramma waarmee u al uw apparaten op uw computer vanaf één plek kunt beheren. Als u geen toegang kunt krijgen tot Apparaatbeheer op uw computer omdat het wordt geblokkeerd door een beheerder, volgt u deze eenvoudige stappen en gebruikt u apparaatbeheer opnieuw. Maar voordat u doorgaat met de hoofdfix, raden we u ten zeerste aan een herstelpunt voor uw systeem te maken. M

Lees verder

VIDEO TDR FAILURE BSOD Blue Screen of Death-fout

Niemand in zijn wildste dromen kan denken aan een BSOD (Blue Screen of Death) die zijn Windows-systeem aantast. Het is een van de meest gevreesde fouten die je tegenkomt en soms zelfs het einde van je systeem. Een van die fouten is de Blue Screen of Death-fout " VIDEO_TDR_FAILURE " op Windows 10. Elke keer dat u deze fout ziet, blijft uw computer zichzelf opnieuw opstarten, waarbij de foutmelding elke keer verschijnt dat uw computer niet normaal opstart.

Lees verder

Hoe de speciale videoram in Windows 10 te vergroten

Video-RAM of de grafische kaart is ongetwijfeld de meest kritische hardwarecomponent die van invloed is op de algehele prestaties van uw pc. Als je een standaard grafische kaart hebt met niet zo veel mogelijkheden, kun je misschien niet de nieuwste games spelen of toegang krijgen tot de nieuwste applicaties.

Lees verder

13 beste takenlijst-apps voor Windows 10

Het handmatig bijhouden van uw agenda van de dag kan dagelijks vervelend zijn. Soms mist u belangrijke taken alleen omdat u bent vergeten een track bij te houden. To-Do-lijst-apps voor Windows zijn tegenwoordig een geweldige manier om uw taken bij te houden. Ze helpen u uw dagelijkse taken bij te houden voor een beter tijdbeheer, terwijl u productief kunt blijven.

Lees verder

Fix Wdf01000.sys blauwe schermfout in Windows 10

Veel gebruikers hebben de blauwe schermfout Wdf01000.sys gemeld tijdens het installeren of uitvoeren van een programma. De fout treedt ook op tijdens het laden van een specifiek stuurprogramma.OorzaakWdf01000 staat voor Windows Driver Framework 01000 en treedt op wanneer er nieuwe hardware of software in het systeem wordt geïnstalleerd.

Lees verder

Los het afsluitprobleem van Windows 10 op

In het geval dat u problemen ondervindt bij het afsluiten van uw computer (zoals wanneer deze willekeurig wordt afgesloten of lang duurt om af te sluiten) en u op zoek bent naar een oplossing, zullen deze oplossingen u zeker helpen. Dit probleem treedt meestal op vanwege de verkeerde energie-instellingen van uw systeem.

Lees verder

Fix Windows Store ontbreekt in Windows 10 (opgelost)

De Windows Store van Microsoft is een zeer nuttige app voor alle Windows-apparaten. Het is misschien niet zo succesvol als Google's Play Store of Apple's App Store. Maar het doet zijn werk redelijk goed. De laatste tijd hebben Windows-gebruikers problemen met de Windows Store-app. Het probleem lijkt te verschijnen na het installeren van een Windows-update, waarbij het pictogram van de Windows Store nergens te zien is.

Lees verder

Fix Netflix-foutcode U7363-1261-8004B82E in Windows 10

Netflix heeft schijnbaar de markt overgenomen en staat ver boven zijn concurrenten. Hoe geweldig een app het ook is, niets is perfect. Gebruikers hebben er fouten mee gemeld. Een bekende fout voor Windows-gebruikers is:Netflix-foutcode U7363-1261-8004B82EOorzaakDe fout is niet specifiek voor Netflix maar voor het Windows-systeem.

Lees verder

Fix Windows 10 vast bij het voorbereiden van beveiligingsopties (opgelost)

Microsoft heeft zijn besturingssystemen verbeterd met elke versie die wordt gelanceerd en elke update die ze uitbrengen. Het is echter een bekend feit dat de huidige versie verre van perfect is. Ophangen en invriezen komen minder vaak voor, maar zijn nog steeds een probleem. Soms kunnen we wachten tot het systeem weer leven heeft, en in andere situaties zijn we gedwongen het af te sluiten en opnieuw te starten.

Lees verder

Fix Mfplat.dll ontbreekt in Windows 10

Hoewel bekend is dat Windows-updates veel bekende problemen met Windows-systemen oplossen, knoeien ze soms met de bestaande structuur en bestanden van het systeem en veroorzaken ze nieuwe problemen. Een voorbeeld van zo'n geval is met de volgende fout: Mfplat.dll ontbreekt in Windows 10 Deze fout doet zich voor als u grafisch intensieve games of applicaties zoals PLEX probeert te spelen.

Lees verder

Windows Defender uitschakelen met de Editor voor lokaal groepsbeleid in Windows 10

Windows Defender of  Microsoft Defender Antivirus (na update van mei 2020) is een zeer bekende tool, ontworpen door Microsoft om Windows 10-gebruikers een veilige virus- en malwarevrije ervaring te bieden. Windows Defender houdt uw apparaat niet alleen veilig met premiumfuncties zoals realtime bescherming en bescherming tegen ransomware, maar het voorziet ook in de behoefte aan nieuwere beveiligingsrisico's in quarantaine met regelmatige definitie-updates.

Lees verder

Steam-overlay in- / uitschakelen in Windows 10

Steam Overlay is een erg coole functie van Steam die gamers helpt Steam-functies rechtstreeks vanuit een game te gebruiken zonder zelfs de Steam-applicatie te starten. Deze overlay kan erg handig zijn, want om er toegang toe te krijgen, hoef je alleen maar op Shift + Tab te drukken tijdens het spelen van een Steam-game.

Lees verder

UEFI BIOS-instellingen openen in Windows 10

Toen BIOS te gecompliceerd was en een mijnenveld voor beginnende gebruikers, introduceerden alle technologiebedrijven het concept van UEFI - Unified, Extensible Firmware Interface. UEFI is een firmware-interface voor pc's, ontworpen om het BIOS te vervangen. UEFI heeft het BIOS vervangen met als doel de hardware en software samen te voegen.

Lees verder

Uw verbinding is verbroken. Er is een netwerkwijziging gedetecteerd. Fix

Systeemfouten, bugs of glitches zijn een veelvoorkomend scenario wanneer u regelmatig op computers werkt. U hebt echter ook een internetverbinding nodig om mee te werken en daarom zijn netwerkfouten ook een veelvoorkomend probleem. Een van die vervelende netwerkfouten is " Uw verbinding is onderbroken, er is een netwerkwijziging gedetecteerd - ERR_NETWORK_CHANGED " in Windows 10.

Lees verder

Fix Mail-app werkt niet in Windows 10-probleem

Toen ik de nieuwe Windows 10 voor het eerst installeerde, was ik best tevreden over het besturingssysteem. Ik vond alle nieuwe functies en aanpassingen leuk, en werd vooral dol op de nieuwe mail-app. Ik vond het leuk hoe het was ingedeeld en hoe schoon mijn e-mails waren, ik hield ook van de meldingen, het kon me sturen.

Lees verder

JPG-bestand converteren naar bewerkbaar Word-document in Windows 10

Vaak hebben we een afbeelding (JPG-indeling) bij ons, en we zouden willen dat deze kon worden bewerkt. Het kan een belangrijk document zijn dat u misschien wilt bewerken en met iemand wilt delen. Het kan zijn voor werkdoeleinden, voor educatieve doeleinden of voor afdrukdoeleinden. Als u echter probeert de JPG-afbeelding te bewerken, is dit niet mogelijk, omdat deze optie niet met die optie is uitgerust.

Lees verder

9 Beste gratis en open source lidmaatschapsbeheersoftware in 2020

Of het nu een kleine of een grote organisatie is, elk bedrijf moet voortbouwen op het publiek. Hoe groter het publiek, hoe groter de kans dat u uw lidmaatschappen vergroot, en dus de mogelijkheden van uw bedrijf om te groeien. Voor een constant groeiende ledenlijst moet u zich concentreren op het beheren van de lidmaatschappen en de leden betrekken.

Lees verder

Oplossing: PCL XL-fout in Windows 10

PCL XL-fout treedt meestal op als gevolg van beschadiging van het printerstuurprogramma. Als u deze foutmelding ontvangt, hoeft u zich geen zorgen te maken. Er zijn oplossingen beschikbaar die dit probleem gemakkelijk op uw computer kunnen oplossen. Volg deze fixes van dit artikel en het probleem zal binnen de kortste keren worden opgelost.

Lees verder

Hoe Windows 10 na enige tijd automatisch wordt afgesloten

Er zijn momenten waarop we willen dat onze pc na een tijdje automatisch wordt uitgeschakeld. Dit kan zijn als de kans bestaat dat u in slaap valt door online een film te kijken of als u wat ander werk wilt gaan doen en een download nodig heeft om te voltooien. In al deze gevallen is het een grote hulp als de pc automatisch uitschakelt volgens de door ons ingestelde timer.

Lees verder

Fix Spellingcontrole werkt niet in MS Word

Of u nu documenten wilt maken om professionele redenen, voor educatieve doeleinden of als schrijver, MS Word is de eerste app die bij u opkomt. Het is een van de meest gebruikte Microsoft-apps vanwege de geavanceerde functies. Maar zelfs de beste apps hebben problemen. Zo ook met MS Word.Een van de vele functies is de functie Grammatica- en spellingcontrole die u helpt om de basisgrammatica en spelfouten in het document te corrigeren.

Lees verder

Meerdere Word-documenten samenvoegen tot één in Microsoft Word 2016

Als je te maken hebt met meerdere Word-documenten en je wilt ze combineren tot één, is de kans groot dat je ze een voor een kopieert en in één document plakt. Maar dit is geen slimme manier om het te doen, aangezien u uiteindelijk veel meer tijd zult doorbrengen. Als u de documenten eerder als objecten invoegt, zou dat een veel gemakkelijkere en snellere methode zijn. Lat

Lees verder

Het probleem met de schermhelderheid in Windows 10 oplossen

Ziet het computerscherm er te saai uit? Kunt u het helderheidsniveau van het scherm niet verhogen / verlagen? Als dat het probleem is, is er een probleem met de grafische adapter of de monitor. Maak u geen zorgen als u met het probleem wordt geconfronteerd. Volg gewoon deze eenvoudige oplossingen en het probleem is binnen de kortste keren verdwenen.

Lees verder

13 Beste gratis HTML-editor voor Windows-computer

Voor het ontwikkelen van een website moet u in ieder geval in de basis bedreven zijn in HTML-codering. Hoewel we allemaal fouten kunnen maken, kunnen deze fouten soms erg frustrerend zijn. Vooral als u niet begrijpt waar u de fout in gaat. Dat is wanneer u een HTML-editor nodig heeft die u kan helpen met foutloos coderen.

Lees verder

Antimalware Service Uitvoerbaar Hoog CPU-gebruik Fix in Windows 10

De Antimalware Service Executable of MsMPEng.exe is een Windows-service die verantwoordelijk is voor het uitvoeren van beveiligingstaken en het beschermen van uw pc tegen bedreigingen zoals virussen en malware. Het kan gebeuren dat de MsMPEng.exe-service ongebruikelijk hoge CPU-bronnen gebruikt. Hoewel het vrij normaal is dat de Antimalware Service Executable soms een hoog CPU-gebruik gebruikt, zult u weten dat het ongebruikelijk is wanneer dit vaker dan vaak gebeurt.

Lees verder

Hoe de Bonjour-servicefout in Windows 10 te repareren

Veel gebruikers klagen over het ervaren van fouten met betrekking tot de Bonjour-service op hun Windows 10-systeem. Bonjour is een software van Apple en is een essentieel onderdeel van de iTunes- en Safari-applicatie. Deze service zoekt in principe naar printers die draadloos worden ondersteund en andere vergelijkbare apparaten.

Lees verder

Fix Internet Explorer 11 reageert niet

Internet Explorer 11 is de nieuwste opvolger van de Microsoft IE-browserserie. De meeste mensen gebruiken het nog steeds, maar vaak als gebruikers IE 11 proberen te starten, reageert het niet en wordt er een foutmelding weergegeven waarin staat dat Internet Explorer niet meer werkt. Hier is geen enkele reden voor, maar met de methoden in dit artikel kunt u deze fout eenvoudig oplossen.

Lees verder

14 Beste software voor gegevensinvoer voor pc

Bedrijven zijn afhankelijk van data, want dat is cruciaal om zaken te doen. Of het nu gaat om het vinden van potentiële klanten of het up-to-date houden van de bestaande database, teams voor gegevensinvoer streven er voortdurend naar om nauwkeurige gegevens te verzamelen om de zaken te verbeteren. Gegevens worden echter op twee manieren verzameld: digitaal en handmatig.

Lees verder

12 beste online weersvoorspellingswebsites / -apps in 2020

Het weer kan tegenwoordig erg onvoorspelbaar zijn. Stelt u zich een plotselinge bui in de winter voor, of een onverwachte stijging van het kwik voordat u naar kantoor vertrekt? Met zulke grillige weersomstandigheden tegenwoordig is alles mogelijk. Daarom is van tevoren op de hoogte blijven niet alleen een vereiste, maar een noodzaak.

Lees verder

Fix-BSOD Error Page Fault in Nonpaged Area in Windows 10

BSOD of Blue Screen of Death is een blauw foutscherm waar Windows-gebruikers al jaren last van hebben. Dit foutscherm verschijnt wanneer er een fatale systeemfout is opgetreden, samen met een systeemcrash. Als de fout niet automatisch is verholpen na een herstart en u vastzit in een BSOD-lus, moet u deze fout zelf oplossen.

Lees verder

Shuffle windows 10 Desktop wallpaper om de paar minuten

De bureaubladachtergrond van Windows 10 heeft een instelling die u kunt gebruiken om de bureaubladachtergronden automatisch elke n minuten of seconden te wijzigen. Nu verander je niet langer steeds de bureaubladachtergrond als je je verveelt. Volg gewoon de onderstaande stappen om de shuffle-functie terug te brengen in Windows 10.

Lees verder

Fix - Bestandsverkenner wordt niet geopend in Windows 10

Werkt File Explorer niet op uw Windows 10-computer? Bestandsverkenner kan crashen bij het openen vanwege het grote aantal bestanden in Snelle toegang . De specifieke reden achter de crash kan van systeem tot systeem verschillen. Maar wat de redenen ook mogen zijn, volg gewoon deze fixes en het probleem zal snel worden opgelost.

Lees verder

Fix camera ontbreekt in apparaatbeheer op Windows 10

Ontbreekt het camera-apparaat op uw Windows 10-computer? Maak u geen zorgen als u de camera niet op uw computer kunt vinden. Er zijn eenvoudige manieren om het probleem op uw computer op te lossen. Volg gewoon deze fixes en het probleem zal in een mum van tijd worden opgelost. Maar voordat u verder gaat met de belangrijkste oplossingen, moet u eerst deze tijdelijke oplossingen proberen.

Lees verder

Hoe u invulbare formulieren maakt in Microsoft Word 2016

In Microsoft Word 2016 biedt het tabblad Ontwikkelaar verschillende tools zoals codes, invoegtoepassingen, besturingselementen, kaarten enz. Het tabblad Ontwikkelaars is niet standaard zichtbaar, maar u kunt het aan de lijst van het tabblad toevoegen. Lees ook: - Hoe u een Excel-blad invoegt in Microsoft Word Voer de volgende stappen uit om het ontwikkelaarstabblad weer te geven: Klik op het tabblad "Bestand".

Lees verder

Fix FPS Drop tijdens gaming in Windows 10

Als uw FPS blijft dalen tijdens het gamen op een Windows 10-computer, gebruikt u gewoon de onderstaande eenvoudige oplossing om dit vervelende probleem op te lossen. Het is echt vervelend als FPS blijft dalen tijdens het spelen van een game en de gebruikers dit probleem ook melden met een high-end pc.

Lees verder

Fix 0x000000D1 Blue Screen-fout op Windows 10

De Blue Screen of Death-fout   0X000000D1 DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL komt vaker voor dan we denken. Het treedt meestal na elke 2-3 dagen op, tenzij de oorzaak wordt verholpen. Oorzaken De oorzaken van de fout kunnen een defect apparaatstuurprogramma, een probleem met de BiOS of een storende systeemservice zijn.

Lees verder

Fix WUDFHost.exe hoog CPU-gebruik in Windows 10

Het meest voorkomende gezeur met Windows-systemen is dat gebruikers melden dat het soms erg traag wordt. Verder hangt of bevriest het veel. Windows 10 is op dit gebied veel beter dan zijn voorgangers, maar heeft nog een lange weg te gaan. Wanneer we een situatie tegenkomen waarin het systeem vastloopt of vastloopt, moet eerst het schijfgebruik in Taakbeheer worden gecontroleerd.

Lees verder

Het handvat is een ongeldige fout op Windows 10 Fix

De foutmelding ' De handle is ongeldig ' blokkeert de toegang van gebruikers tot hun respectievelijke accounts op hun computers. Meestal wordt deze fout veroorzaakt door software van derden die onlangs op het getroffen systeem is geïnstalleerd. Maar maak je geen zorgen. Probeer deze eenvoudige oplossing op uw computer en alles werkt prima.

Lees verder

Hoe alle websites te blokkeren behalve één in Windows 10

Als u in een kantooromgeving werkt, wilt u misschien de internettoegang voor uw werknemers beperken tot slechts enkele geschikte websites, op enkele na, en hetzelfde geldt ook voor uw kinderen. Misschien wilt u dat uw kinderen alleen toegang krijgen tot die websites waarvan u denkt dat ze geschikt zijn voor hun leeftijd, en de rest blokkeren.

Lees verder

Fix Side by Side-configuratie is een onjuiste fout in Windows 10

Naast elkaar Configuratie is een onjuiste fout in Windows 10 waarmee veel gebruikers te maken krijgen wanneer ze een programma proberen te starten, een programma te installeren of een programma te verwijderen. Het begrijpen van deze fout is een beetje ingewikkeld, dus we zullen daar niet op ingaan, maar we kunnen u zeker helpen om dit probleem op te lossen.

Lees verder

Toegang krijgen tot de PerfLogs-map in Windows 10

PerfLogs of het op prestaties gebaseerde logboek wordt gebruikt om een ​​diagnose te stellen van wat er met Windows gebeurt wanneer het voor verschillende doeleinden wordt gebruikt. Al deze logboeken worden door het besturingssysteem verzameld met behulp van een geïntegreerd logboeksysteem in Windows. Deze

Lees verder

Hoe Bootres.dll-bestand te beschadigen in Windows 10

De Corrupte Bootres.dll- fout is een kritiek systeemprobleem waardoor Windows niet kan opstarten. Het Bootres.dll-bestand dat verantwoordelijk is voor het opstarten van Windows, kan beschadigd raken en deze fout weergeven.Het Corrupte Bootres.dll-probleem verschijnt meestal in een klein dialoogvenster met het volgende foutbericht:Opstartkritiek bestand \ resources \ custom \ bootres.

Lees verder

Hoe Xbox One-foutcode te repareren: 0x87e00064 in Windows 10

Xbox One is ongetwijfeld de meest populaire videogameconsole voor thuis, maar dat houdt het niet onaangetast voor fouten en glitches. Het is mogelijk dat u een Xbox One-foutcode ziet: 0x87e00064 tijdens het installeren van een game op uw Windows 10-pc. Dit voorkomt dat je het spel speelt.Deze fout treedt meestal op wanneer de game tegelijkertijd op uw Windows 10 is geïnstalleerd, zowel vanuit de Xbox Store als vanaf de gamedisc.

Lees verder

Uw klok loopt achter op het probleem in Google Chrome Fix

Als u het bericht ' Uw klok loopt achter in Google Chrome ' in het Chrome- venster ziet, is er een probleem met de datum- en tijdinstellingen op uw computer. Door de tijd en datum opnieuw in te stellen op basis van uw lokale tijdzone, wordt dit probleem op uw computer opgelost.Volg dit eenvoudige proces om dit probleem op te lossen:Fix- Stel tijd en datum handmatig in-1.

Lees verder

Herstellen Het overbrengen van geregistreerde berichten naar de loggebeurtenis met status 50 is mislukt

De harde schijf van een systeem is van cruciaal belang omdat het niet alleen een van de duurste componenten in het systeem is, maar ook belangrijke gegevens opslaat en bij corruptie het risico bestaat dat gebruikers hun gegevens verliezen. Een goede manier om de status van de harde schijf in de gaten te houden en op tijd een back-up van gegevens te maken, is door de CHKDSK-opdrachtregel te gebruiken.

Lees verder

17 populairste Microsoft Store-apps om uw Windows 10-pc op te fleuren

Nu Google en Apple ons verwennen met de app-opties in hun winkels, stijgt de vraag naar apps met de dag. De apps zijn een perfecte manier om veel dingen te doen die het basisbesturingssysteem u niet toestaat. Van het luisteren naar muziek met verbeterde geluidseffecten of het spelen van de meest unieke games tot het lezen van boeken of het geavanceerd bewerken van foto's, er is een overvloed aan dingen om te ontdekken.

Lees verder

Fix Snapchat opent camera niet door cameratoestemmingen te geven op Android

Hoe Snapchat of andere video-oproep- / chattoepassing te repareren die camera niet opent : - Mogelijk hebt u de fout ontvangen dat Snapchat de camera niet kon openen. Mogelijk moet je de applicatie opnieuw opstarten of je apparaatfout geven wanneer je je Snapchat- applicatie probeert te openen . Dit kan zijn omdat je misschien per ongeluk op de weiger- knop hebt gedrukt toen Snapchat je vroeg of het je camera kon gebruiken.

Lees verder

Gegevens ophalen, wacht een paar seconden fout in Microsoft Excel Online Fix

Als u de Microsoft Excel-webapp gebruikt, is de kans groot dat u de MS Excel-fout ' Gegevens ophalen. Wacht een paar seconden en probeer opnieuw te knippen of kopiëren “, terwijl u probeert om gegevens uit het Excel-blad te knippen of te kopiëren en naar uw computer te verplaatsen. U kunt deze fout speciaal in de app zien en niet in de feitelijke gegevens die worden gekopieerd.U ku

Lees verder

Microsoft Setup Bootstrapper werkt niet meer. Fix

Microsoft Setup Bootstrapper is een component voor Microsoft Office 2013, 2016 en 2019 waarvan bekend is dat het een applicatie start die is ontwikkeld met behulp van de Composite Application Library. Het doel van deze nieuwste technologie is om het installatieproces gemakkelijk te maken. Tijdens het starten van een programma of meer dan één programma in Microsoft Office Suit, kan het echter voorkomen dat u een foutmelding krijgt die zegt " Microsoft setup boots-trapper werkt niet meer ". D

Lees verder

Fix Windows 10-toetsenbordtaal blijft vanzelf veranderen

Veel gebruikers zeggen op forums dat de taalinstellingen van Windows 10-toetsenbord automatisch automatisch veranderen zonder iets te doen. Een van de meest mogelijke redenen hiervoor zijn de sneltoetsen die zijn toegewezen aan het wijzigen van de taal door Microsoft Windows 10. Hierdoor drukt u per ongeluk op die sneltoetsen voor andere doeleinden en onbedoeld verandert uw toetsenbordtaal zonder dat u dat wenst.

Lees verder

Hoe netwerkdetectie in Windows 10 te repareren

Netwerkdetectie is een functie in Windows waarmee u andere computers kunt bekijken die op uw netwerk zijn aangesloten. Met deze functie kunt u door bestanden / mappen op andere computers bladeren.Soms worden we geconfronteerd met problemen wanneer een deel van het protocol met betrekking tot netwerk- en firewallinstellingen niet werkt.

Lees verder

Fix Setup heeft de ondersteunde installatiekeuzes in Windows 10 niet kunnen bepalen

Hoewel Windows 10 geweldig was, en dat geldt ook voor Windows 8 en 8.1, houden sommige gebruikers liever vast aan de oudere versies. Veel gebruikers geven er dus de voorkeur aan om te downgraden naar een lagere versie van Windows en het besturingssysteem heeft daar ook een voorziening voor. Soms melden gebruikers echter de volgende fout: Setup heeft de ondersteunde installatiekeuzes niet kunnen bepalen.

Lees verder

Hoe u uw Windows 10-monitorkleuren kunt kalibreren

De nauwkeurigheid van kleuren op de monitor van uw computer is vooral erg belangrijk als u een ontwerper of een visuele expert bent. Heb je geprobeerd om afdrukken van je ontwerpen en visuals te krijgen, en heb je een niet-toereikend resultaat ervaren? Dat is het moment waarop u het uiterlijk van de beelden op het scherm wilt perfectioneren en precies hetzelfde wilt krijgen op de afdruk, nietwaar?

Lees verder

Fatale fout opsporen van gebeurtenissen bsod op pc met Windows 10

De Event Tracing Fatal Error is een BSOD-fout (Blue Screen of Death) in Windows 10. Dit probleem wordt vaak geassocieerd met defecte hardware of apparaatstuurprogramma's. Hier bekijken we verschillende oplossingen om u te helpen de EVENT_TRACING_FATAL_ERROR. Harde reset pc Sommige gebruikers meldden dat het uitvoeren van een harde reset het probleem met de fatale fout Event Tracing voor hen oploste.

Lees verder

Fix - Kan het accounttype niet wijzigen in Administrator in Windows 10

Als u uw huidige accounttype niet kunt wijzigen van 'standaard' in 'beheerder', is dit artikel iets voor u. Volg gewoon deze eenvoudige oplossing en het probleem zal in een mum van tijd worden opgelost. Oplossing: verander het accounttype in de veilige modus U moet uw computer op te starten Veilige modus met Command Promp t toegang en dan alles wat je hoeft te doen is langs een enkele opdracht om uw account administratieve toegang te krijgen.

Lees verder